Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Odmówiłem przyjęcie mandatu za pisk opon na zakręcie, Proszę o opinie!

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
46 odpowiedzi na ten temat

#41 OFFLINE   eliks

eliks
  • 1 563 postów

Napisany 15 lipca 2010 - 16:08

A tutaj się nie zgodzę. Oczywiście nie twierdzę że kolega inaczej się dostał. Jeżeli masz znajomości to nawet do komendy nie trzeba wchodzić (kolega tak się dostał) zarówno testy sprawnościowe jak i wszystkie rozmowy oraz testy wiedzy ma zdane i już pracuje. Ja sam kiedyś zdawałem i wszystko zdałem ale niestety znajomości brakło aby mnie przyjęli, ale za to dostał się chłopak który tylko patrzył jak my sprawnościówkę zaliczaliśmy bo on był zbyt słusznej postawy;).
Mam tylko nadzieję że gdzie indziej jest tak jak powinno.

Nie chce mi się wierzyć aby było jak piszesz, nawet ze znajomościami. Przyznam że jeśli chodzi o sprawnościówke to kiedyś było trudniej (stawiali stopien 30cm wysoki pod ścianę a ty właziłeś na niego przez 180 sekund, po czym obliczano masa/wzrost ile powinieneś zrobić i 60% odpadało na samym początku), ale co do reszty testów.... tutaj kto nie widział ten nie wie jakie jest sito na egzaminie. Mówiąc po naszemu: d.ebila napewno nie wezmą.

#42 OFFLINE   schak

schak
  • 651 postów
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 15 lipca 2010 - 16:34

Niestety chłopaki ale czasem rzeczywistość nie jest taka jak powinna być ale takie przypadki nadal się trafiają. Ale obrażania ludzi tylko ze względu na wykonywaną pracę to też nie lubię. Ja jestem nauczycielem i jestem pewien że moi uczniowie na mnie wyzywają ale jak mam mechanika w na końcu drugiej klasy i on nie wie w którą stronę śruba się odkręca i przez to koła nie potrafi odkręcić to mnie szlak trafia i na bank nie przepchnę go do następnej klasy.

Koniec OT z mojej strony.

#43 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 15 lipca 2010 - 16:37

Ale jak się napisze pies to zaraz larum, że obraza i w ogóle.

Co do wypowiedzi pana SYPUSA - dopiero doczytałem ten temat w całości i wypowiadam się a co do psa to już Ci chyba kiedyś mówiłem, że nazywać tak to można swojego burka w budzie a nie urzędnika - bynajmniej

,
No i miałem rację, że będzie oburzenie.

Redies, czy Ty w ogóle czaisz bazę co autor miał na myśli, czy jak ten od Pawłowa reagujesz instynktownie. Weź się chłopie wyluzuj trochę. Jesteś pewnie po pracy, weź se piwko, uśmiechnij się i czytaj Forum. A nie jak Inspektor Oko śledzisz posty, czy czasem ktoś źle nie pisze o Policji :police:

Muszę się z Tobą spotkać kiedyś i Ci parę spraw objaśnić. Bo jak dalej będziesz taki czujny to dostaniesz w końcu zawału :panna:

Jak ja :shock:

EDIT
P.S.
A temu GISKARDOWI to dobrze pojechałeś, bo to menda jest i pies na baby. Aha i jeszcze po nocach pijany wydzwania :pijany:

#44 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie

Napisany 15 lipca 2010 - 21:11

i tu z Sypusikiem się zgadzam byłem po pracy a podwładni moi nie zawsze robią to co się chce lub interesanci doprowadzają cię do białej gorączki . Dobra wyluzowywuję juz na maxa i sorki za OT z mojej strony mam nadzieję że spotkamy się kiedyś miałeś być na spocie w Chocianowie , który organizowałem to byś mnie poznał na żywo ale nic straconego . Wracajmy do tematu i jak trzeba to mogę doradzić jak trzeba.

PS. GISKARD się obraził ale mam nadzieję , że mu przejdzie , przecież wycofałem co powiedziałem.

Nie chce mi się wierzyć aby było jak piszesz, nawet ze znajomościami. Przyznam że jeśli chodzi o sprawnościówke to kiedyś było trudniej (stawiali stopien 30cm wysoki pod ścianę a ty właziłeś na niego przez 180 sekund, po czym obliczano masa/wzrost ile powinieneś zrobić i 60% odpadało na samym początku), ale co do reszty testów.... tutaj kto nie widział ten nie wie jakie jest sito na egzaminie. Mówiąc po naszemu: d.ebila napewno nie wezmą.

masz rację Eliks to była tzw próba harwardzka

#45 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 15 lipca 2010 - 21:48

Siema
widze że dyskusja trwa nawet na mój temat... ale na szczęście w dobrym kierunku...
sądze że to po kuracji wstrząsowej Sypusa... :wink:
redies wkońcu dał na luz - i niech tak zostanie bo jutro się zaczyna łikend i mam nadziej że będziecie w dobrych nasrojach...
ja jestem w trakcie urlopu więc mam totalny odjazd... :peace: i nie siedze całe 24h przy kompie... :wink:
co do mnie to się ciesze i dziekuje że redies tak rozwiązał dzisiejszą sprawę :ok: temat jest zamkięty :)
co do sypusa do nie ma się co ciskać bo to stery sklerotyk jest i wszystkim opowiada te same historie po 10razy dlatego dla niego zamiast :piwo: lecytynka na noc i ewentualnie clawin - ale nie widomo czy to go nie przyprawi o stan o którym juz dzisiaj pisał... :smiech: :pad: :peace:
pozdr

#46 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Województwo: dolnośląskie

Napisany 15 lipca 2010 - 23:14

Dobra wyluzowywuję juz na maxa

I oto w tym wszystkim chodzi.

co do sypusa do nie ma się co ciskać bo to stery sklerotyk jest i wszystkim opowiada te same historie po 10razy

Chyba teraz ja zacznę po nocach wydzwaniać :p

Koniec OT

#47 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 16 lipca 2010 - 17:00

Koniec OT

ta już to widze...
stary spamerze... tylko spam i spam... żadnej terści