3city - cotygodniowe Spoty
Napisany 21 czerwca 2010 - 08:57
Diabeł nie przywłaszczaj sobie omegi;) ona też jest moja;)
Napisany 21 czerwca 2010 - 09:01

Napisany 21 czerwca 2010 - 09:12
zielony metalik morski

J. W. Goethe "Faust"
Napisany 21 czerwca 2010 - 10:59
Musiałem jakąś bzdurę napisać

Diabeł nie przywłaszczaj sobie omegi ona też jest moja
No nasza, nasza

Napisany 21 czerwca 2010 - 11:38
ładna nie powiem...nie na gdańskiej rejestracji...
A to moja czarnulka .
Czarnulka CZarnej

A ostatnio jeden osobnik mówił mi przez telefon, że ta to jego jest - tylko ciiiiii bo miałem nie mówić

A ty Rafke jak sie nie pojawisz na następnym spocie to -zakładasz temat i człowiek widmo .
hehe, a co ja Wam pisałem w 1 poście? to wtedy obraza była, że nie daje szansy nowym, a tu proszę.
Napisany 21 czerwca 2010 - 12:33
Napisany 21 czerwca 2010 - 12:56

Cicho , cicho , jak narazie to moja jest czarnulka (samochód) a "temu osobnikowi" chodziło zapewne o mnie ,że to ja jestem jego:p.
Napisany 21 czerwca 2010 - 20:28
nie wiem, czekałam więc tylko autka oglądałam...i srebrne autko z naklejką na tylnym zderzaczku widziałam i czarną kluseczkę też
ta srebrna to moja hehe
dwie naj

Diabełki mieliscie jechac do Karoliny
myslem ze umowicie sie na wizyte

Napisany 21 czerwca 2010 - 20:48
stałem - wołeł przez cb czy ktos z cluby omegi jest na lini ale była cisza na eterze..

więc zaczełem temat i chciałem być ale nie trafiłem do punktu

szkoda - ale nastepny spot zalicze

chyba ze nie wytrzeźwieje po sobocie

do ikei bym nie dojechał na czas bo od swojej kobiety wyjechałem z wrzeszcza o 14:30 jakoś..
moi drodzy - nie pie.. tzn pierwszy ale nie ostatni spot co tygodniowy

w ramach przeprosin dla wszystkich kolejka " mineralnej " - oczywiście niegazowanej + ogórki

Napisany 21 czerwca 2010 - 21:37
co tydzień jest okazja do kolejnego spotkania :czesc:
Napisany 21 czerwca 2010 - 22:11

nie chcialbym sie Wam tutaj wpierdzielac, ale od 23 do 30 czerwca planuje pobyt w Łebie bądź Ustce, gdyby ktoś miał ochotę się tam ze mna zespocić lub gdzies w okolicy, to jestem otwarty

Napisany 22 czerwca 2010 - 02:29
właśnie siedze na allegro i zamawiam dokładki , progi, lotkę i brewki...
dzisiaj byłam koror wybrać ale nie stety nie było i muszcze czekać 2 tygodnie na kolegę aż mi dobierze odpowiedni ;(

a jak fundusze moje pozwolą to zakupię ładne buciki i lampy ;] ale to na końcu...
Napisany 22 czerwca 2010 - 08:34

Yoo
Łeba czy Ustka ?? to się coś będzie planować

ZWYKŁY KLUBOWICZ
Napisany 22 czerwca 2010 - 08:55
Bobik znowu się czepiasz.. chłopak przecież się wytłumaczył.. a Ty znowu ferment rozsiewasz..
No tak przepraszam.
Napisany 22 czerwca 2010 - 10:44
Czarna jestem godna podziwu twojego autka...mam nadzieje że jak ja przyjadę swoją to buźki opadną.. ;]
właśnie siedze na allegro i zamawiam dokładki , progi, lotkę i brewki...
dzisiaj byłam koror wybrać ale nie stety nie było i muszcze czekać 2 tygodnie na kolegę aż mi dobierze odpowiedni ;(przez ten czas wszystko dojdzie przed malowaniem..
a jak fundusze moje pozwolą to zakupię ładne buciki i lampy ;] ale to na końcu...
No no ciekawa jestem co nam pokarzesz?
czy w niedziele sie pojawisz na spocie?
Yoo
nie chcialbym sie Wam tutaj wpierdzielac, ale od 23 do 30 czerwca planuje pobyt w Łebie bądź Ustce, gdyby ktoś miał ochotę się tam ze mna zespocić lub gdzies w okolicy, to jestem otwarty
Nikomu sie niewpierdzielasz miło nam będzie się spotkać tylko gdzie?
W Łebie będziesz , czy w Ustce?-to troche daleko , chybaże zrobimy spota bliżej tamtych stron, ale ja nie będe decydowć? . Zobaczymy co reszta na to.
Napisany 22 czerwca 2010 - 10:59

Napisany 22 czerwca 2010 - 11:14
ok, a wiec Łeba.Jak by nie było to Łeba bliżej niż Ustka z Gdańska do Łeby jest niecałe 120km jadąc przez Lębork,
Ale nie ma problemu, zebysmy sie spotkali w polowie drogi...
Zalezy, kto i skąd mialby dojechac, jesli glownie 3city, to mozemy sie ustawic np w jastrzebiej gorze - bedzie tyle samo drogi dla wszystkich

Napisany 22 czerwca 2010 - 12:35
No no ciekawa jestem co nam pokarzesz?
czy w niedziele sie pojawisz na spocie?
Powiem tak,nie planuję nic bo jestem w pracy wtedy...więc jeśli będę w gdańsku to na 100% podjade...ale nie omą..bo ona w warsztacie ;]

chciałam pokazac projekt ale jednak nie ;p wstawię zaraz zdjęcie w awatarze..opla jak teraz wygląda..a zmiana będzie później.. ;]
Napisany 22 czerwca 2010 - 13:20
Srewki sobie odpuść ,bo Cie wyśmieją na spociei brewki...

A co do cotygodniowych spotów to skoro Exec będzie w pomorskim to może kolejny jak juz wspomniane w Jastrzębiej Górze? Sobota czy Niedziela?
Napisany 22 czerwca 2010 - 18:50

jak co to będziemy zrywać hehe ;] a może nie załoze,zobaczymy..już cofnąć nie moge bo już zapłaciłam...ale to grosze więc można odłożyć na pułkę ;p