nie chciałam nic pisać ale strasznie mnie to męczy,nie uważasz że trochę pojechałeś po koledze właśnie go w taki sposób zniechęcasz do brania udziału w czymkolwiek na naszym forum,
Nie nie uważam, że robie źle, bo jak można proponować coś takiego nie będąc ani razu na spocie i nie wiedząc jak jest? ALe ok, mniejsza z tym - jak zwykle jest tak, że jak ktoś powie inne zdanie niż ogółu to się robi wielkie HALO.
można mieć pewne obawy, co do userów z zerowym licznikiem, ale każdy miał kiedyś 0 postów na koncie, później 5, 10 i wiecej..
Tak jak mówisz, ale każdy wpierw przyjechał, przedstawił się, pokazał się, dał się poznać - bez urazy dla nowego kolegi naturalnie

a już jeden taki spot był gdzie zabrakło organizatora.. ale my się przecież zawsze zoorganizujemy aby było fajnie... więc bez obaw
a co do cotygodniowych spotów... można by wybrać jakiś przytulny lokal z parkingiem na kilka ciężarówek i sedanów... i jakiś innych srebrnych, czy to gwiazdów czy fiacików zawsze w razie niepogody, lub małej frekwencji będzie miła atmosfera
dokładnie Benuś tak jak mówisz daliśmy rade wtedy to damy radę i w innym przypadku
jesteśmy zaradną grupą ludzi i nie polegniemy przy byle czym
I o to właśnie chodzi, że nasza grupa jest zgrana, ustawiamy się, organizujemy wypad i jedziemy

Dokładnie, nie będziemy co tydzień robić listy bo ktoś chce z daleka przyjechać.
A co w tym takiego trudnego?? Zawsze były listy i nie było problemu.
Sorry ale chyba najwięcej ludzi chcących się spotykać co tydzień jest z trójmiasta a nie z "okolic". Musicie się dopasować do nas a nie my do was.
Teraz to Ty pojechałeś po całości, uważasz że jesteś z 3miasta i jesteś ważniejszy? hmmm sądzę, że tylko TY jeden tak uważasz!! Tu panuje demokracja i wszystko jest uzgadniane a nie narzucane kolego. Twoja wypowiedź była conajmniej niemiły i ulewawcza w stostunku do wszystkich z poza 3miasta.
Cotygodniowy spot może być u mnie pod blokiem. Jak będzie mi się chciało to......do Was wyjdę
Ty nas wpierw zaproś na te parapety ł***a jedna

i tak byś pewnie tylko pomachał z balkonu
Taaa zrobimy Romea i Julie.