Totalny Spam
Napisany 29 listopada 2010 - 13:12
Napisany 29 listopada 2010 - 21:33
Pada u was snieg??
u mnie lekko pruszy mam nadzieje ze bedzie go jak najwiecej.
Napisany 29 listopada 2010 - 21:50

Napisany 29 listopada 2010 - 21:56
U nas wprawdzie dzis bylo prawie -7
-7:eek: to ladnie.
u nas -2 -3
Napisany 30 listopada 2010 - 07:42
Yo spamery.
Pada u was snieg??
u mnie lekko pruszy mam nadzieje ze bedzie go jak najwiecej.
Fajnie masz.U mnie snieg to tylko w tv;)...
Napisany 01 grudnia 2010 - 00:17
apokalipsa-
U Angoli to 6 albo i 7 "inczy" sniegu. Prawie po pas

No to czeka Was import soli z Francji. Ludzie juz wykupili zapasy fasolki i swieczek w Lidlu? Szkoly tez pewnie pozamykane do marca

U nas dzis popadalo, ale sie rozplynelo. Najgorsze, ze w dzien byla ciapa a teraz wszystko zaczyna chrupac (jest -0.9).
Wy petrolheady pewnie nawet o tym nie wiecie, wiec Wam powiem. Diesle zaczynaja dziwnie jezdzic przy tych temperaturach, a w sklepach nie ma nic (w sensownych pieniadzach) co mozna dolac. Mundek mi wczoraj na niebiesko odpalal i robil "kudum kudum, kudum" na 3 garkach, Focus 2.0 to jakby na bio jezdzil (rozpedza sie wieki i buczy jakos dziwnie), a drugi Focus to pochodzil 30 sekund i zdechnal (potem prawie pompka nie moglem tego kislu wyciagnac z przewodow).
Za to winter szpraj do szyb robi furore. Six najnti najn za banke i ida jak bulki.
Normalnie koniec swiata sie zbliza...To juz 3 czy 4, ostatnie byly rok, dwa i trzy lata temu

Napisany 01 grudnia 2010 - 10:55
ale szpera+zimowki daje rade.
Napisany 01 grudnia 2010 - 11:04
Wiadomix:) A nie tam jakies smieszne FWD. Mkaminski... do Focusa I kombi wejdzie tyle samo co do Omegi, co nie? Pamietam, ze robiles kiedy porownanie...ale szpera+zimowki daje rade.
Napisany 01 grudnia 2010 - 11:08
dzis do pracy przyszlo mniej niz 20 ludzi normalnie jest lekko ponad 80.
ale szpera+zimowki daje rade.
to jest zima

a nie u na troche popruszylo i tyle:mad:
odnosnie diezli to zawsze mozna dolac petrolu;) ja wczoraj w szerszeniu wymieniem swiece i dzis normalnie odpalil z dotyku nawet chmutki nie puscil
Marcin prubowales czerwonej dolewac;)??
Napisany 01 grudnia 2010 - 12:28
Wiadomix:) A nie tam jakies smieszne FWD. Mkaminski... do Focusa I kombi wejdzie tyle samo co do Omegi, co nie? Pamietam, ze robiles kiedy porownanie...
Na pewno nie ma 2m po zlozeniu oparc, ale tak jest dosc podobnie (kombi do kombi)
Wlasnie w Foce MKI w bagazniku mam 8 kol: 4 225/55/R17 (chyba taki rozmiar, na pewno z Mondka) i 4 185/60 R14 i jeszcze by cos weszlo.
Myslalem juz i nad tym. Wczoraj Foke zatankowalem do pelna i zobacze czy zmienili paliwo....
odnosnie diezli to zawsze mozna dolac petrolu;) ja wczoraj w szerszeniu wymieniem swiece i dzis normalnie odpalil z dotyku nawet chmutki nie puscil
A skad ja wziac? U nas rolnikow nie ma.Marcin prubowales czerwonej dolewac;)??

Aha - Foka MOT oblala...bo klaksonu nie ma. Patrzylem wszystko a o tym zapomnialem. I wyglda na to, ze z klaksonu to chyba kabelki tylko zostaly. Cos jeszcze grzechocze - albo pompa cisnieniowa (wydatek), albo alternator (mam). Zobaczymy
Napisany 01 grudnia 2010 - 13:01
jak cos to wezne dla ciebie 10L na probe od zanjomega farmera;)A skad ja wziac? U nas rolnikow nie ma.
Napisany 01 grudnia 2010 - 18:20
No chce przewiezc skory z omegi kombi + boczki z lampionami... Chyba wejdzie co?Na pewno nie ma 2m po zlozeniu oparc, ale tak jest dosc podobnie (kombi do kombi)

Napisany 01 grudnia 2010 - 21:04
No chce przewiezc skory z omegi kombi + boczki z lampionami... Chyba wejdzie co?
DaVe zaczynasz grzebac kijem w morwisku:D:D
Napisany 01 grudnia 2010 - 23:56
ale zaraz zaraz...DaVe zaczynasz grzebac kijem w morwisku
co slysza moje oczy?

Widze mkaminski, ze tez wolalbys N6310i

Chcialbym moc teraz znalezc taki telefon, ktory by mial:
takie rozstrzelenie klawiszy,
dobra baterie,
przyzwoity aparat
nawigacje
odpowiednio dlugi i ciezki
klasyczny design.
Napisany 02 grudnia 2010 - 00:29
ale zaraz zaraz...
co slysza moje oczy?:D
Widze mkaminski, ze tez wolalbys N6310iFajny telefonik to byl. Do dzis Nokia nie wynalazla rownie dobrego fona. W N-ce tej przeszkadzal mi jedynie głosnik - czasem za cicho bylo, mimo ustawienia glosnosci na maxa oraz za niski skok klawisza, poza tym ideal - rozstrzelenie klawiszy, wygodne pisanie 1 reka, bateria.
Chcialbym moc teraz znalezc taki telefon, ktory by mial:
takie rozstrzelenie klawiszy,
dobra baterie,
przyzwoity aparat
nawigacje
odpowiednio dlugi i ciezki
klasyczny design.
a ty nie masz juz gdzie spamowac??

MKaminski kupuj SE W903

na spocie pokaze ci jak u mnie dziala moze przekonasz sie;)
Napisany 02 grudnia 2010 - 00:33
No wlasnie nie mam... SB mi spsuli, wiec musze byc kreatywnya ty nie masz juz gdzie spamowac

A ze jestesmy w Unii, to Wasz spam jest moim spamem

Napisany 02 grudnia 2010 - 00:38
Wasz spam jest moim spamem
a jak powszechnie wiadomo to spamu nigy za wiele