wymienione przednie poduchy
i tylne prosiaczki
Napisany 11 czerwca 2016 - 22:20
Odkurzyłem bagażnik. I pod tylnym siedzeniem. Poprzedni właściciel oprócz wybudowania domu to woził omegą także drewno na opał. Ciekawe co jeszcze odnajdę później??
Napisany 12 czerwca 2016 - 07:42
Napisany 13 czerwca 2016 - 19:09
Napisany 14 czerwca 2016 - 17:23
Dzień świstaka był dzisiaj .....matowałem dach do lakierowania, podszybie, ale parch nie jest gotowy jeszcze do malowania odkurzaczem
Napisany 14 czerwca 2016 - 17:26
Dzień świstaka był dzisiaj ....
Dawaj foty z tej wymiany ... tylko nie mów że nie robiłeś dla potomnych
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 14 czerwca 2016 - 17:50
Dawaj foty z tej wymiany ... tylko nie mów że nie robiłeś dla potomnych
Napisany 14 czerwca 2016 - 17:56
w niedzielę wymieniony olej, filr kabinowy, filtr oleju, filtry gazu i podciśnienie od odmy
oraz nowy czujnik położenia wału lewa jego mać
Edytowany przez Adam10, 14 czerwca 2016 - 17:56.
Napisany 18 czerwca 2016 - 21:13
Napisany 19 czerwca 2016 - 14:21
Dziś skończyłem dopieszczać lakier w swojej Klusce xd Co prawda z braku garażu byłem zmuszony robic to ręcznie ale samozaparcia mi nie brakuje,fizycznie czuje sie jak po dobrej siłowni a efekt oceńcie sami.Srodki którymi sie posiłkowałem to:
Glinka ValetPRO Yellow
Pasta polerska Meguairs Ultimate Compound
Politura Poorboys World White Diamond Show Glaze
Wosk Collinite 476
A na elementy nielakierowane Meguairs Ultimate Protectant Gel
Teraz Kluska lśni i błyszczy jakby z fabryki wyjechała xd
Napisany 19 czerwca 2016 - 17:04
Napisany 19 czerwca 2016 - 19:57
W końcu po kilku godzinnych męczarniach udało mi się zamontować centralny głośnik (tuba) teraz mogę sobie słuchać wybranych kawałków Sławomira jestem bohaterem w swoim aucie
20160619_175826-800x450.jpg
20160619_175835-800x450.jpg
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Napisany 21 czerwca 2016 - 09:56
Płukanie silnika oraz wymiana filtra i oleju w silniku. Sprawdzenie i odgrzybianie klimatyzacji. Wymiana filtra kabinowego na wkład węglowy.
Edytowany przez KUKI, 21 czerwca 2016 - 12:59.
Napisany 21 czerwca 2016 - 14:15
@KUKI z racji takiej że poznałem tutaj wielu fachowców nigdy więcej nie zrobię płukania silnika , robiłem to za młodych lat ale dzisiaj jestem stary i głupi także koło się zapętla. Natomiast warto zwalić miskę, zobaczy odmę, stan gumowych węży, wlać dobry olej oraz nigdy w życiu filtr Filtrona i cieszyć się tym że zrobiłem to fachowo . Wiem że płukania robią w TDI przed sprzedażą, tylko nie wiem po jaki pies That is all about moje wypociny względem położenia słońca do Saturna
Edytowany przez TomEk WRO, 21 czerwca 2016 - 21:32.
Usunąłem zbędne przypisania
Napisany 21 czerwca 2016 - 19:37
@KUKI no ale zważ na fakt ze nie wszyscy używają czy robią to w dobry sposób ,dlatego piszę w taki sposób .Poniekąd ową płukankę robił warsik ,ale to jest właśnie ta fachura o jakim np.wspomniałem .
Płukanie silnika to nie mycie szklanek po kawie .
Bardzo słusznie wstawiłes link ,Brawo Ty
no wiesz ........bazując na tym ze np. ktoś mi w innym temacie chce wmówić ze końcówki drążka czy tej inne podzespoły zawieszenia marki Febi ,są wysoką jakością ,boje się napisac co konkretnego dlatego pisze takie, a nie inne odpowiedzi .
Umówmy się, ze jeżeli ktoś zna się na mechanice ,zapewne nie pisze postów jak ten czy inne .
Wiem ze koledzy boją się ''super mechaników'' ,wiem ,rozumiem ,doświadczyłem a raczej zaufałem i to za bardzo .Ale prawda jest taka,ze jeśli masz doświadczenie nawet '' jakieś'' ,szukasz konkretnej odpowiedzi ,dlatego też, bardzo fajnie mnie, (przyznaję) zagoiłeś w dosłownej okazałości tego słowa
No ale wracając do meritum sprawy pokazałeś odpowiedz ,ale każdy mechanik powie ze to jest naprawdę śliski temat z racji ze jeżeli zrobisz to źle ,szału potem nie będzie
Napisany 21 czerwca 2016 - 20:55
Zmieniłem fotele z weluru na skóry, drążek kierowniczy środkowy, sworzeń wahacza (ahh te nity!!)
Napisany 22 czerwca 2016 - 21:50