Student... nie widzisz że całe forum ma piękne rycie z tego twojego mycia za 5zł ?
on chyba sobie nie zdaje z tego sprawy
Ale ja doskonale to widzę i ryjcie się dalej i nie za 5 tylko przeważnie to za 3-4zł :hihi:

Wasza sprawa ile za co wydajecie , jedni leją olej za 200zł i uważają że jest lepszy niż ten za 80zł i że silnik od razu po zalaniu ciszej chodzi i ma lepsza moc i w ogóle prawie że remontu nie trzeba , a inni uważają że jak mają 500KM i założą hamulce ceramiczne to ich auto w miejscu stanie , albo że jak się ma wielką moc a jeździ się normalnie to zwykłe hamulce nie wystarczą, trzeba od razu większe tarcze i super kocki za 200% droższe od standardów, jak by to miało wpływ na normalną jazdę
Pamiętajcie, że to nie cena daje efekt końcowy

Kibel w domu tez lepiej umyć często , szybko i bez szorowania , niż raz na rok szczotką drucianą i łapą szorować no nie?
Łatwiej zakurzone buty szmatką przetrzeć w 15 sek. , lub nawet zabłocone buty na świeżo umyć , niż czekać aż zaschną i szorować 15min buta i go na wylot przemoczyć.
Głupie gadanie i śmianie się z czegoś, o czym nie macie zielonego pojęcia. Jak myjecie auta żółwim tempem albo jak go nie możecie od klepiska odróżnić to wasz problem

A teraz jak będę myl to też pewnie z 10-15zł będzie mnie to kosztować , bo auto stało pod lipą z której spadź (lepki sok) kapała , to się przykurzyło i teraz znów mi nakapało i pewnie do soboty go nie umyje więc będzie problem
Ale co ja tam wiem , polewka ze Studenta no nie

Ubaw po pachy :majty: