nie rozumiem o co ci biega? jest wyrok SN??? jest...moze SM stosować fotoradary stacjonarne??? moze...wiec o co chodzi? gdzie manipulacja?Przekazujesz na ślepo informacje która i tak już jest zmanipulowana do tego stopnia że większość zrozumie to jako
Wiem
jezdem złym człekiem
Piratem drogowym - jadąc prawie 1000km w trasie na raz fotoradar SM pokazał 61km/h o 5 rano gdzie w promieniu wielu kilometrów żywej duszy nie było bo to wiocha jakaś zabita dechami... żadnej szkoły, same domki jednorodzinne i to kawałek od szosy.
Hańba mi
hm.. mnie sie wydawało ze mozna w nocy predzej jezdzic...moze sie jednak myle?
a jak jestes złym człowiekiem to do koscioła i do spowiedzi...5 zdrowasiek pomoze..

Tak czy siak coś jest "na rzeczy"
Rukcug.... przyjacielua co mam zrobić jak żądają ode mnie abym zapłacił za mandat za coś za co nie poczuwam się do winy?
Zapłacić i dołączyć jakąś bombonierkę? :hmm:
hm...bomboniere to masz dla przyjaciól , nie dla SM..a czy ja pisałem o mandatach, za cos co nie było??? ja tylko pisze ze wbrew temu co wczesniej pisali o SM ze nie mają prawa, SN wydał orzeczenie...ktore brzmi ze mają prawo...tylko tyle...i az tyle?
nie mam interesu,[interes mam schowany:)] ja sie tylko obawiam piratow drogowych...tylko tyle... i popieram wszystko co słuzy wyeliminowaniu ich z dróg..rukcug pisze czasem tak, jakby mial najwiekszy w tym interes, aby SM miala najwieksze uprawnienia