Spot Lubin 20.03.2010
Napisany 11 marca 2010 - 20:58
Napisany 11 marca 2010 - 21:06
No byś spróbował być przeciw:nu_nu:Co do zrzutki to jestem za
No i co tak płaczesz pewnie auto już złożone i wiaderko części zostało i teraz nie wiesz co z tym zrobić . Mówiłem żebyś się sam za to nie brał

Napisany 11 marca 2010 - 21:11
No i co tak płaczesz pewnie auto już złożone i wiaderko części zostało i teraz nie wiesz co z tym zrobić . Mówiłem żebyś się sam za to nie brał
No niestety Omegatorek jutro dopiero będzie cały w podkładzie a wiadro części to ja dokupiłem do niego co by była lepsza wersja:D
P.S. tylko kto to poskłada :pokoj:
Napisany 11 marca 2010 - 21:12
no wiem wiem będzie teraz miał wypasik jak mało któryco by była lepsza wersja

Napisany 11 marca 2010 - 21:33
PS no czekam na propozycję Kornelia na projekt dyplomu.
A jak będzie z tą składką wszyscy po 5 zł czy tylko ci co wezmą udział w konkurencji ja stawiam żeby wszyscy rzucili swoje 5 złoty na szalę:jump:
mam jeszcze jedną propozycję dyplomu :

Napisany 11 marca 2010 - 22:45
Mamy zgodę Zarzadu na użycie logo klubu;)
pepcio rzuć mi go na maila jak możesz dołoże do dyplomu zamiast znaczka Opla
Napisany 11 marca 2010 - 23:38

Napisany 12 marca 2010 - 00:49

A tak wogóle szanowne towarzystwo zauważyło, że na liście jest ponad 30 aut a w temacie wypowiada się 1/3 całej listy. Może komuś nie pasować np. konkurs, a wogóle to wiedzą, że jest zmiana miejsca??
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 12 marca 2010 - 01:34

Jak chcemy przejazd zrobic to nic tylko jechac. Kilka prostych zasad:
Na początku i na końcu CB , blokowanie skrzyżowań i nie stawac na czerwonym - tak samo na wahadłach jak bedziemy jechac. Jak się nikt nie będzie bał jechgac to sobie poradzimy, nie raz tak jeździłem i jest git.
Co do nagród i konkurencji to jestem za a nawet przeciw:D
Wezmę dwie tarcze hamulcowe ze swojej omci, a miarkę chyba 50 m ma miec jarecky-przypomnę mu na magnolii
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 12 marca 2010 - 07:56
Tak zadzwońcie na pały
kolega się zapomniał chyba ale wybaczam bo lubię
co do wypowiedzi TomkaWro: a co nam zaszkodzi wybrać tą , która na spocie będzie w/g komisji najlepsza nie widzę przeszkód , natomiast co do dyplomów to wrzuciłem już 2 propozycje i pisałem że wydrukować trzeba na papierze wizytówkowym A4 która jedna kartka kosztuje 0,90 gr i zaoferowałem się że to zrobię tylko muszę wiedzieć czy zatwierdzamy te konkurencje o których pisałem kilka postów wcześniej , z tego co wiem to Kornelio ma wrzucić jakiś wzór dyplomu od siebie jeszcze ale jak na razie nie widać .wypowiadajcie się wreszcie jakie konkurencje i który wzór dyplomu to zrobię tylko na Boga jak piszecie to wypowiadajcie się w tej kwestii , Kolego Elvis : to do Drogówki powinien pisemnie organizator spota występować oficjalnie w takiej kwestii konwoju naszego przejazdu i trzeba podac jaka będzie trasa konwoju a nie jak się chce , moim zdaniem nigdzie nie dzwoń jak bedziemy chcięli przejechac to przejedziemy oby bezpiecznie a resztę zostaw dla mnie
Napisany 12 marca 2010 - 08:46

Napisany 12 marca 2010 - 09:06
wszystko zrozumiele ale niekiedy trzeba się w pewnych kwestiach wypowiedzieć aby było wiadomo co robić lub nie robićnie chce robić nie potrzebnego zamieszania dlatego też się tak często nie udzielam
Napisany 12 marca 2010 - 09:47
Na początku i na końcu CB , blokowanie skrzyżowań i nie stawac na czerwonym - tak samo na wahadłach jak bedziemy jechac. Jak się nikt nie będzie bał jechgac to sobie poradzimy, nie raz tak jeździłem i jest git.
Na wielu skrzyżowaniach w Lubinie zamontowane są kamery które robią zdjęcia przejeżdżającym na czerwonym - więc ze spota bez prawka można wrócić.
Do spota uzbieram jakoś te 5zł:-)
Napisany 12 marca 2010 - 09:52
o widzisz to nie wiedziałemNa wielu skrzyżowaniach w Lubinie zamontowane są kamery które robią zdjęcia przejeżdżającym na czerwonym - więc ze spota bez prawka można wrócić.
Napisany 12 marca 2010 - 09:59
Myślę ze ta informacja powinna zakończyć temat przejazdu przez miastoNa wielu skrzyżowaniach w Lubinie zamontowane są kamery które robią zdjęcia przejeżdżającym na czerwonym - więc ze spota bez prawka można wrócić.

Napisany 12 marca 2010 - 10:31
Myślę ze ta informacja powinna zakończyć temat przejazdu przez miasto
! Skupmy się raczej na konkurencjach czy większość jest za składka i nagrodami w konkursach
tak jest koniec z przejazdami :tank:
Napisany 12 marca 2010 - 11:23

Napisany 12 marca 2010 - 11:34
to wyślij mi na pocztę@ ja wstawie;)
Teeeeeeeeee Palec

Wrzucis to ja potrafię ino mam go zrobionego w wordzie ale nie mogę go kuźwa zapisać i wrzucić jako załącznik