Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spot Lubin 20.03.2010

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
688 odpowiedzi na ten temat

#361 OFFLINE   ELVIS

ELVIS

OMEGA JUŻ ZYJE!!!

• 17 postów

Napisany 11 marca 2010 - 13:14

ja tez jestem za. przynajmniej bedzie jakaś motywacja a 5 plnów to nie majatek i od 30 autek bedzie 150 plnów i nasze 58 to jest 208. mozna za to nagrodzic pierwsze trzy miejsca. a wiosna idzie to kosmetyki sie przydadzą.

#362 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 11 marca 2010 - 13:32

Małe sprostowanko, te 58 zeta jak wcześniej ustalone idzie na przyssawki. Do talerza od satelitki.:D

#363 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 11 marca 2010 - 13:36

no tak zapomniałem że to już prace były zaczęte i zakupiliśmy przyssawki podaje linka dla zaciekawionych http://www.allegro.p...?item=938560730
dokładnie ja k w aukcji 2 przyssawki i 15 przesyłka paczka priorytetowa razem 55 zl te dwie sztuki na końcu licytacji to nasze :)

#364 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 11 marca 2010 - 13:54

Lista osób które coś zabierają :
Misiekzoo - 2 słupki
pepcio- miara 8m
waldileg- 6 pachołków
Kornelius- miara 10m+tarcza hamulcowa od fadromy rekawiczek + 2 pary rękawiczek
redies- drewno na ognisko, taśma do grodzenia, jak Waldileg bierze pachołki to ja już nie w takim razie

chce sie odnieść do składki na nagrody : popieram zrobienie składki po 5 zł na nagrody to dobra decyzja tylko jak je zbierzemy czy w trakcie spota i ktoś skoczy do reala po nagrody czy jakieś przelewy do Miśka np. na konto bankowe ?

druga kwestia to proponuję i potwierdzam propozycję Miśka , można zrobić parkowanie precyzyjne w zatoczce lub garaż tyłem z linijką od krawężnika czy tez jakiejś namalowanej linii

niech mi ktoś poprawi tą kopię listy.

to może kolejna lista jakie konkurencje:

Lista konkurencji

1- rzut tarczą hamulcową na odległość, (nagradzane 3 pierwsze miejsca)
2- parkowanie precyzyjne (zatoczka lub garaż tyłem), (nagradzane 3 pierwsze miejsca)
3- plebiscyt na najładniejsze auto spotu (jedna nagroda)

#365 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów

Napisany 11 marca 2010 - 13:57

No tak na razie jak widzę kila osób jest na tak czekamy do wieczorka na resztę . Myślę że 5 nikogo nie zbawi a zawsze to jakaś frajda coś wygrać i dostać dyplom na pamiątkę . :)

#366 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 11 marca 2010 - 13:59

Ja nawet jestem za jakąś dodatkową skladką np 5 zł od auta żeby było można coś fajnego kupić np kosmetyki do omci ......ale to już musi się większość zgodzić .

:ok::brawo::brawo::brawo:

#367 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów

Napisany 11 marca 2010 - 13:59

Redi jak uważasz on bierze 6 ja dwa to osiem może jeszcze kilka by się przydało lepiej niech leży niż ma zabraknąć

#368 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 11 marca 2010 - 14:04

dobra wrzucę bo mam dostęp do 5 sztuk z tym , że będę wiózł jeszcze drewno ale powinno wejść przecież mam kombiaka :tank:

mam taką jeszcze propozycję : to ja sie zaoferuję , że zakupię dyplomy w mieście żeby później w sobotę nie latać i szukać myślę że trzeba by kupić conajmniej 9 sztuk dyplomów jak będą trzy konkurencje to po trzy miejsca nagradzane by było , ale pomyślałem , że można by zrobić też plebiscyt na najładniejsze auto spotu i za to był by jeden dyplom co daje 10 sztuk dyplomów co Wy na to w takim razie a później rozliczymy się na spocie za te dyplomy i sprawa załatwiona by była natomiast kosmetyki samochodowe kupi się już w Realu bo blisko z lotniska jest.

#369 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów

Napisany 11 marca 2010 - 14:23

przecież mam kombiaka

no to o czym mowa :)

OK mam pomysła :) co z nagrodami żeby nie jeździć po marketach i nie robić śmiesznych przelewów no i żeby nikt za nikogo nie musiał kasy zakładać.
Dyplomy kupię ja wezmę paragon to parę zloty nie będzie z tym problemu a co do nagród to wezmę np jakieś plaki szampony zapachy ze stacji u nas są niskie ceny . Nie będzie trzeba za nie płacić . A zobaczymy ile nas dojedzie i co wykorzystamy to na to Ci co będą brali udział w choć jednej konkurencji zapłacą takie jak by wpisowe. Zależy jak z konkurencjami bo jak 3 jak planujemy to zrobi się 3 większe nagrody i mniejsze na drugie i 3 miejsce no i 9 dyplomów, W kwocie postaram się zmieścić żebyśmy tak po koło 5 zł jak by co musieli się złożyć

redi razem to pisaliśmy co do konkursu piękności jeszcze nie będę gotowy bo na zimówkach no i z niezrobionym do końca przodem ale ok podoba mi się pomysł

#370 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 11 marca 2010 - 14:42

no jeżeli masz dostęp do darmowych plaków i innych gadżetów to niech będzie a co do dyplomów to pytałem w księgarni i koszt jednego dyplomu to około 10 zł ale jest temat zastępczy a mianowicie można kupić kartke formatu A4 wizytówkową i samemu zrobić nadruk na niej jaki się będzie chciało z logo OKP i tp. jedna taka karta A4 kosztuje 90 gr a wiec za 10 zapłacimy 9 zł trzeba by to przemyśleć , można by też zrobić jakiś projekt tego dyplomu wówczas. A i co do składki na te nagrody to zrobił bym od wszystkich po 5 zł raczej co zostanie to się dokupi zawsze cosik i będzie dobrze.

Ps: Misiek moje auto tez nie jest gotowe do konkursu piękności ale zawsze się jakieś wybierze żeby było ciekawiej

#371 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów

Napisany 11 marca 2010 - 14:46

no jeżeli masz dostęp do darmowych plaków i innych gadżetów

no nie do darmowych mówię że wezmę ze stacji żeby nie jeździć nie kupować a co wykorzystamy to za to zapłacimy a co do dyplomów to trzeba coś pomyśleć 10 to trochę drogo

#372 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 11 marca 2010 - 14:51

no nie do darmowych mówię że wezmę ze stacji żeby nie jeździć nie kupować a co wykorzystamy to za to zapłacimy a co do dyplomów to trzeba coś pomyśleć 10 to trochę drogo

sorki misiek nie zrozumiałem Cię ok pewnie że tak nie ma nic za darmo , no mnie tez ta cena przeraziła za dyplom lepiej będzie samemu druknąć na tym papierze co pisałem i samemu zrobić też projekt dyplomu , Konelio coś wymyśli , ja też pokombinuję tylko nie wiem jak to jest z tym logo OKP czy można czy trzeba pytać a jak nie to bez loga się też obejdzie. To w takim razie jeżeli reszta się zgodzi do wieczora że robimy sami dyplomy to się ogłosi konkursiki na wzór dyplomu co nie?

#373 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów

Napisany 11 marca 2010 - 14:54

tylko nie wiem jak to jest z tym logo OKP czy można czy trzeba pytać

pewno ze trzeba zapytać!!! jak coś to postaram sie załatwić zgodę

#374 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 11 marca 2010 - 14:55

Ja zasponsoruje jedną nagrodę dla przegranego w konkurencji rzutu tarcza hamulcową

[ATTACH]5744[/ATTACH] :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

#375 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów

Napisany 11 marca 2010 - 15:04

to pogadaj z kornim coś na pewno skumacie on wszystko ma co potrzebne

Ja zasponsoruje jedną nagrodę dla przegranego w konkurencji rzutu tarcza hamulcową

[ATTACH]5744[/ATTACH] :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Tego to i u mnie nie braku je he he he

#376 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów

Napisany 11 marca 2010 - 15:09

SPOT - 20 marca 2010 godz. 11:00 - Lubin

1-Mewa
2-OMEGATOR [jeśli Omka nie będzie rozebrana do remonciku]
3-Pepcio
4-redies
5-Kornelius
6-damianolca
7-zaraza13
8-Qbapl
9-adam1973
10-ELVIS (99%)
11-krabx12
12-TomEk WRO
13-kizior11
14-jarecky
15-ZWIRAS
16-AJs (o 19:00)
17-LorDos
18-benji
19-waldileg (90%)
20-Szzymek
21-misiekzoo
22-Pablossooo (z OCFC/FKC W-w) na 70%
23-john31 (90%)
24-kamilo711
25- Pietro_M(z OCFC)na 99%
26-studzik (z VKP)
27-Ficus (z OCFC) na 50%
28-Patryk25
29-arielekb
30-oma,abc 80%
31-klonu 100%
32-djwaldee, pewnie hondą prelude IV
33-DanielM
34-
35-

[maps]51.427685,16.190929[/maps]

Lista osób które coś zabierają :
Misiekzoo - 2 słupki
pepcio- miara 8m
waldileg- 6 pachołków
Kornelius- miara 10m+tarcza hamulcowa od fadromy rekawiczek :laugh::laugh: + 2 pary rękawiczek
Redies- 5 pachołków drzewo i tasme

#377 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 11 marca 2010 - 19:47

no panowie co taka cisza proszę wypowiadać się w temacie w jaki sposób robimy dyplomy ja dałem kilka postów wcześniej propozycję i mam też już taki mały projekcik do modyfikacji przez Was oczywiście
Dodany obrazek

#378 OFFLINE   oma,abc

oma,abc

od A do C

• 130 postów

Napisany 11 marca 2010 - 20:06

ale sie rozpisaliscie jest tyle postow ze glowa boli ale ze wszystkimi sie zgadzam i dostosuje sie .

mam jeszcze jedna propozycje zeby POKAZAC NA MIESCIE ZE OMEGA RZADZI - A MIANOWICIE JAKIS GRUPOWY PRZELOT PRZEZ MIASTO !!!! LUBIN JEST MALY WIEC SZYBKO ZALATWIMY ! MOZE NAWET ZAKORUJEMY MIASTO? :) :) : )....... co wy na to ? było by fajnie skoro taka ekipa sie szykuje!!!!! - czekam na odzew!!!!!!
oma,abc

#379 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów

Napisany 11 marca 2010 - 20:18

no panowie co taka cisza proszę wypowiadać się w temacie w jaki sposób robimy dyplomy ja dałem kilka postów wcześniej propozycję i mam też już taki mały projekcik do modyfikacji przez Was oczywiście
Dodany obrazek

Radziu poczekaj chwile z tego co mi wiadomo to Kornelius tez mota jakiś projekt jak zrobi to cos wybierzemy. A co do przejazdu to raczej nie będziemy kombinować bo i tak nie jesteśmy w stanie przejechać kolumna co najwyżej to tylko możemy narobić zamieszania ale to jest tylko moje zdanie niech inni sie wypowiedzą

#380 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów

Napisany 11 marca 2010 - 20:46

Jak dla mnie czemu nie przejechać się możemy jak najbardziej :) jak mówi kolega wyżej niech się Lubin cieszy że omega go odwiedziła :)

dyplomik ok zobaczymy co korni stworzy i może jeden weźmie się do jednej konkurencji a drugi do innej . No tak żeby każdego praca była doceniona :)