zamiana kierownicy ze sterowaniem
Rozpoczęte przez
egon
, 01 sie 2006, 12:47
50 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 kwietnia 2011 - 09:08
psze bardzo:

Uploaded with ImageShack.us

w nowszej omedze mam kiere ze sterowaniem, wiec daloby rade co nieco z niej zdemontowac, i pobawic sie w przerobke, ale... no wlasnie. ale.?

Uploaded with ImageShack.us

w nowszej omedze mam kiere ze sterowaniem, wiec daloby rade co nieco z niej zdemontowac, i pobawic sie w przerobke, ale... no wlasnie. ale.?
Napisany 17 kwietnia 2011 - 10:09
To nie lepiej sobie kupić do nowszej wersji, niż jakieś rzeźbiarstwo uprawiać ??
Napisany 17 kwietnia 2011 - 10:15
no lepiej, ale drewienko ze sterowaniem do 98"?? albo poprostu irmscher ze sterowaniem.
tylko wez taka teraz dostan
bo drewno szczerze mowiac, juz mi sie powoli zaczyna nudzic.. mam teraz czarne drewienko w calym aucie, i to wyglada tez adnie
ale czy do skory bedzie pasowac czarnej..? to juz chyba trzeba zadac w innych dziale to pytanie
tylko wez taka teraz dostan

bo drewno szczerze mowiac, juz mi sie powoli zaczyna nudzic.. mam teraz czarne drewienko w calym aucie, i to wyglada tez adnie

Napisany 17 kwietnia 2011 - 10:20
No nie przesadzj, na eBayu co chwila są.tylko wez taka teraz dostan
Ja mam "Carbon" i jest gitbo drewno szczerze mowiac, juz mi sie powoli zaczyna nudzic..

Napisany 01 maja 2011 - 17:52
A ja mam pytanie mam kierownice bez sterowania, ale już troche zniszczoną czy moge kupić kierownice nową i objętne czy ze sterowaniem czy bez. Byle tylko działał klakson i poducha. Czy musze odkręcić starą i dopiero kupić?
Napisany 01 maja 2011 - 18:54
Dla czego tak?? Kupujesz i wymieniasz.Czy musze odkręcić starą i dopiero kupić?
Napisany 02 maja 2011 - 08:45
No tak nie poprostu.Ponieważ musi kupić kierownicę łącznie z poduszką,bo były póżniej inne.Poduszka nie będzie pasowała i tyle...Przerabiałem to u siebie...Bodajrze po 1995 były inne mocowania poduszki
Napisany 03 maja 2011 - 18:05
A jak kupie kierownice ze sterowaniem i poduszką to będzie pasować?
Napisany 03 maja 2011 - 19:24
Do kompletu potrzebna jest jeszcze taśma(zwijak czy jak to się tam zwie) jeśli sterowanie ma działać.
Napisany 03 maja 2011 - 20:10
No i radio musi pasować.....Chciałem do siebie to zamontować (radio Alpine) i niestety nie ma takiej opcji...No może jest ale tyle roboty ze gra nie warta świeczki.A po drugie mam automat to rączka od biegów w pozycji D akurat pasuje do oparcia ręki i grzebania przy radiu...A zresztą....Ile w tym radiu grzebiemy?????