Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Legniczanie pobudka!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
206 odpowiedzi na ten temat

#101 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 18:22

No To widze ze zapowiada sie ciekawe spotkanie :)

#102 OFFLINE   studzik

studzik

VKP #470

• 0 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 18:37

No jesli faktycznie by doszlo do spotu, to byloby niezle, ja doloze staran, zeby dojechalo jak najwiecej osob.

#103 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 18:40

oby pogoda tylko dopisala do 20 go marca jeszcze sporo czasu ale to juz czas by zbierac ludzi ;)

#104 OFFLINE   ELVIS

ELVIS

OMEGA JUŻ ZYJE!!!

• 17 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 19:49

jak napisałem kilka stron wcześniej też sie pisze na spota w legnicy ale odpowiem dopiero bliżej terminu, jest jeszcze troche czasu.

#105 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 10 lutego 2010 - 16:33

I co jaka decyzja na spota . Trzeba by było coś podjąć bo planowanie miesiąca trzeba zrobić.

#106 OFFLINE   zgredzik

zgredzik

Ciamciaramcia

• 118 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 16:54

Chlopaki zapoznajcie sie z tematem moze wezmiecie pod uwage ten temat w doborze miejsca spotkania spotowego. a ja jak doprowadze moze moje auto do stanu urzytecznosci jesli sie da to tez wpadne :(

http://forum.omegakl...?t=33875&page=3
Łukasz

#107 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 17:20

śledziłem wcześniej ten temat z warsztatem w Legnicy i bardzo ci współczuję ale spot u kolesia na placu to odpada tak nie można do tego aby dochodzić swoich praw są odpowiednie instytucje, powodzenia w remoncie auta i zapraszamy do Legnicy na spota który ma odbyć się na starym pasie startowym i tam podyskutujemu o tej sytuacji będzie o czym.

#108 OFFLINE   zgredzik

zgredzik

Ciamciaramcia

• 118 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 18:07

oki ja wiem ze miejsce u niego to nie takie zarty by mnie pocieszyc kolegow ale ogolnie oszczegam przed gosciem
Łukasz

#109 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 18:49

oki ja wiem ze miejsce u niego to nie takie zarty by mnie pocieszyc kolegow ale ogolnie oszczegam przed gosciem

na szczęście nie muszę wozić auta aż do Legnicy bo mam u siebie na miejscu

#110 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 10 lutego 2010 - 19:23

Redi, i jakim spocie gadasz?

#111 OFFLINE   Qbapl

Qbapl
  • 164 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:03

Mi pasuje każdy termin to można dopisać do 2 terminów, ale jak ma być jeden to tam gdzie jest większość mam nadzieje ze szczegóły pojawia się potem

#112 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:09

Mi pasuje każdy termin to można dopisać do 2 terminów, ale jak ma być jeden to tam gdzie jest większość mam nadzieje ze szczegóły pojawia się potem

No to wpisz się na 2 listy, bo jak dojdzie do spota za miesiąc to nie wiadomo która lista będzie większa no i może tak być że odbędą się dwa spoty na Legnickim lotnisku

#113 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 10 lutego 2010 - 20:12

Zbyszek nie przesadzaj są dwie listy dlatego żeby wybrać najlepszy termin a nie po to żeby były dwa spoty

#114 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:18

Oj niuniek, główny spot planowany będzie na 20 marca ale, może innym nie będzie pasował termin 20-go i będą chcieli się spot-kać 6 marca.:D

#115 OFFLINE   Qbapl

Qbapl
  • 164 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:25

A coś wogóle planujemy konkretniej. Jak by, co to by było się można pokazać przejechać po Legnicy (jak będzie więcej aut). Taka mała moja sugestia jak można:P :dziura:

#116 OFFLINE   tc82

tc82

3 najkrascie auto 10 zraz

• 2 509 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:31

A coś wogóle planujemy konkretniej. Jak by, co to by było się można pokazać przejechać po Legnicy (jak będzie więcej aut). Taka mała moja sugestia jak można:P :dziura:

Pomysł dobry, redies załatwi obstawę:D i damy radę.
A tak na poważnie to jak pogoda dopisze to jest plan aby rozpocząć sezon :grill::w_morde::jump:

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"

#117 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:34

Kornelio miałem na myśli spot w Legnicy są dwa terminy to myślałem , że wybierzemy ten dogodniejszy dla wszystkich ale jak proponujesz , że mogą dwa się odbyć dla tych co nie będą mogli w danym terminie to niech tak zostanie, ale generalnie wolał bym żeby odbył się jeden wspólny dla wszystkich. A co do przejazdu po ulicach Legnicy to można zaplanować a może ktoś coś jeszcze proponuje co można obejrzeć w Legnicy oprócz uliczek może bazylika mniejsza wiem , że jest bo koncert w niej kiedyś grałem to stare miasto a więc i dużo zabytków niech wykażą się miejscowi i coś zaproponują. Oczywiście propozycja Mewy jest na miejscu z grilkiem a obstawa jak trzeba to się znajdzie.

Jeżeli można to ja stawiam na 20-go marca ten spocik.

No a jak by nie było to zbliża się wiosenka , no bliżej jak dalej ( trzeba się pocieszać) to wówczas spota u mnie na włościach zrobimy tak jak obiecałem , będę już niedługo rozmawiał z właścicielami wrzosowej krainy gdzie na zamczysku może uda mi się załatwić spota jak się patrzy z ogniskiem i tańcami.

#118 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:38

A co masz na myśli pod nazwą konkretniej?
Śćiganie sie na 1/4 mili odpada kategorycznie :nu_nu:
A jakoś przejazdu w kolumnie po Legnicy jakoś sobie nie wyobrażam, na kilku światłach byśmy się pogubili :D

Kornelio miałem na myśli spot w Legnicy są dwa terminy to myślałem , że wybierzemy ten dogodniejszy dla wszystkich ale jak proponujesz , że mogą dwa się odbyć dla tych co nie będą mogli w danym terminie to niech tak zostanie, ale generalnie wolał bym żeby odbył się jeden wspólny dla wszystkich. A co do przejazdu po ulicach Legnicy to można zaplanować a może ktoś coś jeszcze proponuje co można obejrzeć w Legnicy oprócz uliczek może bazylika mniejsza wiem , że jest bo koncert w niej kiedyś grałem to stare miasto a więc i dużo zabytków niech wykażą się miejscowi i coś zaproponują. Oczywiście propozycja Mewy jest na miejscu z grilkiem a obstawa jak trzeba to się znajdzie.

Jeżeli można to ja stawiam na 20-go marca ten spocik.

Redi, nie bedzie to impreza zorganizowana z powiadomieniem instytucji typu policja, straz itp więc przejazd po mieście bedzie hmm cieżki.
A spocik główny planowany jest na 20 marca no i może VKP do nas zawita

#119 OFFLINE   tc82

tc82

3 najkrascie auto 10 zraz

• 2 509 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 20:38

na kilku światłach byśmy się pogubili :D

Bo to o to chodzi żeby jechać bo już czerwieńsze nie będzie:jump:

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"

#120 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 10 lutego 2010 - 21:16

A co masz na myśli pod nazwą konkretniej?
Śćiganie sie na 1/4 mili odpada kategorycznie :nu_nu:
A jakoś przejazdu w kolumnie po Legnicy jakoś sobie nie wyobrażam, na kilku światłach byśmy się pogubili :D

Redi, nie bedzie to impreza zorganizowana z powiadomieniem instytucji typu policja, straz itp więc przejazd po mieście bedzie hmm cieżki.
A spocik główny planowany jest na 20 marca no i może VKP do nas zawita

e nie rozumiemy się ja nie mówię nic na temat powiadamiania policji czy straży no co Ty po prostu możemy się przejechać a jak nie to coś innego nasi koledzy z Legnicy przecież wymyślą, co nie?