Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Legniczanie pobudka!

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
206 odpowiedzi na ten temat

#81 OFFLINE   OMEGATOR

OMEGATOR

OMEGOS CARAVANOS

• 722 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 2.0i 8v C20NE

Napisany 06 lutego 2010 - 18:28

ALIGATOR Ty się tak nie ciesz.

Korni a Tobie po tym kręgosłupie padło na wzrok:D. Wyraznie pisze O M E G A T O R.;)

A poza tym to ja już dawno wiem że jak coś to połowa przybędzie.Ale najważniejsze że MY będziemy.[Jak mnie Mewa wezmie]

#82 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 06 lutego 2010 - 18:54

mam male pytanie poza tematem wie moze ktos gdzie w legnicy mozna zrobic renowacje felg piaskowanie i tym podobne .. i ile mniej wiecej od kola biora z gory dzieki za info !! :))[/QUOTE]

W Legnicy nie nam nikogo kto robi takie rzeczy ale, koło Jawora jest gościu ktory piaskuje i maluje fele. I za 4 szt bierze 200 setki

#83 OFFLINE   TomEk WRO

TomEk WRO

Dr Szajn!

• 2 412 postów
  • Silnik: 2.5 DTI 24V Y25DT

Napisany 06 lutego 2010 - 19:00

Tak obserwuje kilka tematów z naszego woja yyyy tzn. województwa i widzę, że wszędzie stała ekipa wpisuje się na listę spotową. Jest pewnie wiele osób z okolicy ale nie wiem czy boją się ujawnić czy co? Może trzeba napisać, że będzie ktoś za free z fejsem i pokasuje błędy itd.. Zaraz pewnie lista chętnych na spota by się zapełniła :mad: Tak trochę odbiegnę od wątku. Ekipa z wrocka pamięta pierwszy "oficjalny" spot pod Magnolią. Było sporo omeg, bo ja i Letis mieliśmy fejsy. Na kolejnych spotach pojawia się kilka osób z tamtego spota, reszta co była nawet nie odzywa się na forum :mad: żenada!! Ja chętnie przyjechałbym ale jeszcze nie wiem co dokładne będę robił bo mam już kilka rzeczy zaplanowanych, póki co myślę o NR :p
Auto kosmetyka
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)

Zapraszam! Info na PW

Odpicuj swoją omegę xd

#84 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 06 lutego 2010 - 19:06

Tomcio, w żadnym wypadku!!!! :nu_nu::nu_nu::nu_nu:
Jak ktoś chce przyjechać to niech przyjedzie bezinteresownie.
Bo będzie tak jak we Wrocku

#85 OFFLINE   ZWIRAS

ZWIRAS
  • 8 postów
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 06 lutego 2010 - 19:12

Siemanko, a co będzie ktoś z techem ??? Bo mam taki problemik, że jak wchodzę w prawe winkle to mi wentle popiskują i na midzie wyskakuje taki duży napis " mission failed " i muszę ten zakręt zaczynac od nowa:D dobrze byłoby się wpiąc i wyczaic co jest :jump:

#86 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 06 lutego 2010 - 21:03

W Legnicy nie nam nikogo kto robi takie rzeczy ale, koło Jawora jest gościu ktory piaskuje i maluje fele. I za 4 szt bierze 200 setki[/QUOTE]

Kornelius dzieki za info a masz jakies namiary na tego goscia chce wiesz tak do pojawienia sie sloneczka na niebie zadbac o felgi moje omy ..sa tam rysy no i po tej zimie to tak patrze na te kola to az idzie sie wkurzyc.. i chce cos z Tym zrobic zadbac o ome :) a co do spota to bedeee bo mam zamiar jezdzic jak i na te legnickie jak i inne dalsze :)) na mnie mozecie liczyc obecnosc moja bedzie !! :))

#87 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 06 lutego 2010 - 21:12

no do marca mysle ze sie uzbiera niezla grupa bo naprawde jak juz wspomniane tu bylo po lca widac duzo jezdzacych omeg ;))
ja tam z checia wpadne na spotkanie ! :))
Dzieki za wpisanie na liste !!

byle do marca ;)

mam male pytanie poza tematem wie moze ktos gdzie w legnicy mozna zrobic renowacje felg piaskowanie i tym podobne .. i ile mniej wiecej od kola biora z gory dzieki za info !! :))

w Kawicach wiem , że robią ale dokładnie nie umiem podać

#88 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 06 lutego 2010 - 21:26

[quote name='damianolca']W Legnicy nie nam nikogo kto robi takie rzeczy ale, koło Jawora jest gościu ktory piaskuje i maluje fele. I za 4 szt bierze 200 setki[/QUOTE]

Kornelius dzieki za info a masz jakies namiary na tego goscia chce wiesz tak do pojawienia sie sloneczka na niebie zadbac o felgi moje omy ..sa tam rysy no i po tej zimie to tak patrze na te kola to az idzie sie wkurzyc.. i chce cos z Tym zrobic zadbac o ome :) a co do spota to bedeee bo mam zamiar jezdzic jak i na te legnickie jak i inne dalsze :)) na mnie mozecie liczyc obecnosc moja bedzie !! :))[/QUOTE]

Namiary zdobędę w przyszłym tygodniu, Bo koleżka ma mnie tam zawieźć i pokazać gdzie dokładnie, to i namiary tel wezme od pacjenta ok?

#89 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 06 lutego 2010 - 23:24

kurcze i mnie żeście przypomnieli że może by felgi wymalować u nas bierze chłopak już z założeniem i zdjęciem opon (ma serwis opon ) 350 tyle chciał w zeszłym roku . Za 4 szt oczywiście . Jakoś nie miałem kaski muszę też poszukać może tańszego kogoś na lato by było warto.

#90 OFFLINE   adam1973

adam1973
  • 6 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 08:49

6 marca

1-Pepcio
2-redies
3-Kornelius
4-zaraza13
5-adam1973
6?

20 marca

1-Mewa
2-OMEGATOR [jeśli Omka nie będzie rozebrana do remonciku]
3-Pepcio
4-redies
5-Kornelius
6-damianolca
7-zaraza13
8-adam1973

#91 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 12:15

dzieki Kornelius czekam na dalesze info na temat tego goscia :)

widze ze nasza lista na marcowe spotkanie sie powieksza co bardzo mnie cieszy mam nadzieje ze sie jeszcze powiekszy ;)
mamy luty marzec tuz tuz a dzis snieg lekki pruszy w legnicy masakra ;//

#92 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 12:33

Lista powinna się jeszcze powiększyć jeśli dopiszą się ci którzy najbardziej chcieli spota w Legnicy.

#93 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 12:43

No To git ..no ja w czwartek piatek jade w swojej omie wymienic tarcze hamulcowe plus klocki pozniej musze jeszcze laczniki stabilizatorow wymienic bo cos slysze ze mi pukaja i bedzie git mysle ze do marca zmieszcze sie z tymi problemami malymi ...mieisac temu mialem maly wypadek na drodze z zlotoryji do legnicy na tym nowym odcinku wieczorem wpadlem w poslizg i wyladowalem w rowie a zatrzymalem sie w polu cale szczescie ze auto nie ucierpialo na tym zbytnio ;)

#94 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 12:56

No To git ..no ja w czwartek piatek jade w swojej omie wymienic tarcze hamulcowe plus klocki pozniej musze jeszcze laczniki stabilizatorow wymienic bo cos slysze ze mi pukaja i bedzie git mysle ze do marca zmieszcze sie z tymi problemami malymi ...mieisac temu mialem maly wypadek na drodze z zlotoryji do legnicy na tym nowym odcinku wieczorem wpadlem w poslizg i wyladowalem w rowie a zatrzymalem sie w polu cale szczescie ze auto nie ucierpialo na tym zbytnio ;)

Ty się ciesz ze tylko to się stało. Mieliśmy kolegę ze Zgorzelca któremu drzewo nie zeszło z drogi. Mówił że trąbił ale bez skutku :laugh::laugh::laugh: drzewo nie zeszło mu z drogi

#95 OFFLINE   waldileg

waldileg
  • 30 postów
  • Silnik: 2.2 DTI 16v Y22DTH

Napisany 07 lutego 2010 - 13:05

6 marca

1-Pepcio
2-redies
3-Kornelius
4-zaraza13
5-adam1973
6-waldileg

20 marca

1-Mewa
2-OMEGATOR [jeśli Omka nie będzie rozebrana do remonciku]
3-Pepcio
4-redies
5-Kornelius
6-damianolca
7-zaraza13
8-adam1973

#96 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 13:41

hehehe no ja sie ciesze bo zatrzymalem sie jakies 1,5 metra od drzewa po stronie kierowcy no ale nie przyszlo mi wtedy na mysl by trabic na drzewo ... w tamtym roku mialem stluczke z drzewem ale to za walbrzychem na malej miescinie jechalem calibra rozpedzony z gorki i auto z zarogu mi wyjechalo i tyl mi znioslo na zwir i tak bokiem lecialem po luku i w koncu sie zatrzymalem na drzewie niestety prawy slubek sie przesunal lekko deska rozdzielcza sie zlozyla jak harmonijka koszty naprawy duzo by mnie wyniiosly ale silnik nie naruszony wiec bylem zmuszony sprzedac calibre .. no ale z Omegi zadowolony jestem ;))

#97 OFFLINE   studzik

studzik

VKP #470

• 0 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 14:00

Witam,

po rozmowie z Tomek Wro nasz Oddzial DLS Vectra Klub Polska, wstepnie jest zainteresowany wspolnym spotem, wiec jak nas przyjmiecie to jestesmy wstepnie zainteresowani tym Legnickim spotem.

pozdr,

#98 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów

Napisany 07 lutego 2010 - 14:19

Ja nie widzę przeciwskazan co do wspólnego spota w Legnicy. A poza tym miło będzie poznać kolegów z Vectra Klub Polska.

PRZYPOMINAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM ŻE NIE BEDZIE WYŚCIGÓW

#99 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 07 lutego 2010 - 15:32

Ja na 20 marca tez się będę pisał ale narazie jeszcze z Nowej Rudy nie wróciłem więc nie będę się wpisywał.

#100 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 07 lutego 2010 - 18:16

no ciekawie może być z kolegami od Vectry widać , że większości pasuje na 20-go.