sprawa godna uwagi tylko ta cena... trochę spora :pokoj:
Ja bym powiedział że okazyjna... porównaj z cena takiego zestawu w InterCars.
Normalnie do omegi sama grzałka płynu chłodzącego + okablowanie to koszt około 650 zł a tu masz komplet z farelką czyli w IC około 1100 zł zestaw dedykowany do omegi.
dla SAABa....i to GM i to GM moze by zachulalo...
Pod warunkiem że brok w bloku silnika jest identyczny to powinno podejść.Bo z tego co widzę to jest grzałka montowana w bloku.
Ja to chyba jakas farelke bede wrzucal na noc do auta, i bede zalaczal na kilka minut przed odjazdem. Auto parkuje pod samym oknem, od parapetu do maski ok. 1m. Farelka w aucie,kabel z farelki na parapecie, rano otwieram okno i wlaczam farele do pradu, jakos tak to wykombinowalem, zobaczymy w praktyce. mam nadzieje ze nie spale omegi...
W zeszła zime testowałem podobny układ tylko trochę zmodyfikowany.
Mieszkam w domku jednorodzinnym co nieco ułatwia sprawę.
Do auta na noc wedrowała nagrzewnica płytkowa HONEYWELL 2000w - stawiana na rolecie bagażnika wylotem w kierunku kierownicy coby dmuchała w pustą przestrzeń a nie np w oparcie.
kabelek do piwnicy i tam podłączone do gniazdka za pomocą włącznika sterowanego pilotem. Podlączałem kabelek wieczorkiem i do wyrka. rano -20 wlączam zdalnie prund i po 20-25 minutach widzę że szybki czyściutkie

w środku cieplutko.
W sumie tej zimy mógłbym równiez stosować ten patent ale... zalezy mi również na podgrzaniu wstępnym silnika- tak więc kombinuje z Defą