i właśnie dlatego nie powinny strzelać .Ja w ASO dostałem bez problemu wzmocnienia oraz plastikowe podkladki ,za wzmocnienia zapłaciłem 16 zl. :yes_yes:

Ograniczniki drzwi przednich-pilne...
Rozpoczęte przez
Marino
, 12 lut 2007, 17:28
44 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 marca 2008 - 18:18
Napisany 26 marca 2008 - 20:23
zgadza się.Poza tym sa dwa wyjścia, albo naprawić kupująć blaszki albo wyrwać zupełnie :grin: ja zastosowałem tą drugą metodę, a w sumie nie ja tylko same drzwi i jest git :mrgreen:
Napisany 23 maja 2008 - 21:17
A oto co zostało z ogranicznika w moich przednich lewych drzwiach.
Na szczęście blachy nie wyrwało tylko sam ogranicznik pękł. Teraz czekam na nowy ogranicznik, blachy wzmacniające już mam także obyło się na szczęście bez spawania. Prawą stronę już profilaktycznie wzmocniłem - koszt nie duży, a naprawdę warto.
Na szczęście blachy nie wyrwało tylko sam ogranicznik pękł. Teraz czekam na nowy ogranicznik, blachy wzmacniające już mam także obyło się na szczęście bez spawania. Prawą stronę już profilaktycznie wzmocniłem - koszt nie duży, a naprawdę warto.

Napisany 23 maja 2008 - 21:37
mam ten sam problem z ogranicznikami, teraz to tylko z jednym
, podobno wymiana tych podkładek teflonowych rozwiązuje problem :idea:

Napisany 23 maja 2008 - 21:42
Wymiana samych tulejek może nie wystarczyć. Żeby mieć święty spokój na dłuższy czas trzeba też zamontować te dodatkowe wzmocnienia o których wcześniej ludzie pisali w tym temacie, a przy okazji można zająć się stukającymi ryglami lub luźnym boczkiem. Koszty tych operacji są na prawdę znikome, a satysfakcja z efektów naprawdę duża!!