Spoty wrocławskie
Napisany 14 grudnia 2009 - 22:40
Sobota godzina 18 na Aquaparku.
No w końcu jakaś męska decyzja:D:D:D Jak dla mnie ok.
Napisany 15 grudnia 2009 - 07:54

Napisany 15 grudnia 2009 - 11:15

- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 15 grudnia 2009 - 19:24
Napisany 16 grudnia 2009 - 18:01

Napisany 16 grudnia 2009 - 21:23
TomekWro może dla bezpieczeństwa przyjmij że się o 17:30 spotykamy. Najwyżej będziesz wcześniej:D
"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 16 grudnia 2009 - 21:36

P.S. polatałem sobie dzisiaj bokami :yes_yes: fajnie, że ta TC odłącza się :jump:
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 17 grudnia 2009 - 00:52
a co w 2.0 nie bylo TC?
BYŁO TC ALE W MANUALU NIE ODŁĄCZALNE.
A TAK POWRACAJĄC DO TEMATU ŚNIEGU... JAK NA ŻYCZENIE TYLKO ZEBY SIE UTRZYMAŁ DO SOBOTY. JA JUZ POLATAŁEM TROCHE PO MIESCIE. FAJNIE BYŁO...

:jump:

sorki ale capslock był włączony
Napisany 17 grudnia 2009 - 09:51
Napisany 17 grudnia 2009 - 19:53
Napisany 17 grudnia 2009 - 21:00

Panowie! Kilka stron wcześniej misiek zaproponował żebyśmy ustawili się na Marino. Misiek będzie jechać od siebie z Obornik i ma kawałek do wrocka. Więc ja jestem za tym, żebyśmy zmienili miejsce spota i nawet możemy przesunąć godzinkę w dół czyli na 17:00.
Jeżeli nie będzie tam miejsca to poszukamy innej miejscówki. Powiedzcie co sądzicie na ten temat. Jeżeli bardzo jesteście za aquaparkiem to niech tak zostanie. Omegator wymieniłeś te szybę? Słyszałem o jakimś dzwonie z Twoim udziałem

- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 17 grudnia 2009 - 21:37
Ja dzisiaj polatałem rano jadąc do pracy, wracając i już jak wróciłem pojechałem sobie na chwilkę pod aquapark
![]()
Panowie! Kilka stron wcześniej misiek zaproponował żebyśmy ustawili się na Marino. Misiek będzie jechać od siebie z Obornik i ma kawałek do wrocka. Więc ja jestem za tym, żebyśmy zmienili miejsce spota i nawet możemy przesunąć godzinkę w dół czyli na 17:00.
Jeżeli nie będzie tam miejsca to poszukamy innej miejscówki. Powiedzcie co sądzicie na ten temat. Jeżeli bardzo jesteście za aquaparkiem to niech tak zostanie. Omegator wymieniłeś te szybę? Słyszałem o jakimś dzwonie z Twoim udziałem
Tomeczku niewiem skąd masz takie informacje ale musisz zmienić tego informatora:dziura:. W sobote o 18 jestem na miejscu całym OMEGATORKIEM no prawie całym bo z pękniętą szybą. {poszła prawdopodobnie po sobotniej trasie}

Napisany 17 grudnia 2009 - 21:53

- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 17 grudnia 2009 - 23:27
Napisany 18 grudnia 2009 - 13:48
Omegator na torfowej maja tanie szyby z montazem.Wiec gdzie sie wkoncu ustawiamy???? bo tak co chwile zmiana decyzji wydaje mi sie ze aqa park to dobra miejscowka jest tam gdzie polatac bokami jak bedzie snieg i jest sporo miejsca a teraz jest okres przedswiateczny i na parkingach marketowych jest sporo aut
ALE NA AQA PARKU MASZ ALEJKI Z MIEJSCAMI DO PARKOWANIA I TO ODDZIELONE KAWAŁKIEM TRAWNIKA I KRAWĘŻNIKIEM NIE JEST TO OTWARTY W PEŁNI PARKING
A WIEC MARKETOWY BEDZIE LEPRZY. DOPIERO CO KUPIŁEŚ OMEGE I JUZ CHCESZ ZAWIECHE ROBIĆ OD KRAWĘŻNIKÓW.

ja też jestem za marino i na 18:00 bo na siedemnastą sie nie wyrobie.
Napisany 18 grudnia 2009 - 15:22
kurka dostać się do marino będzie lipa sobota jeszcze ludzie na zakupy przed świętami
Napisany 18 grudnia 2009 - 19:47
Proszę się zdecydować gdzie. Ja jestem za aqua parkiem albo Magnolia
kurka dostać się do marino będzie lipa sobota jeszcze ludzie na zakupy przed świętami
Jak dla mnie aquapark. Na marino pewnie jutro dużo ludzi no i dużo latarni.Możemy spotkać się na aquaparku a potem ewentualnie gdzieś się przemieścić kto będzie chciał się poslizgać.