[quote name='Maximus2121']A mówili na cb radiu
że coś się dzieję w tamtej okolicy [/quote]
slyszalem wlasnie jakis halas opon, ale nie widzialem co sie dzialo

[quote name='GISKARD']- pragne gorąco podziękowac wszystkim tym którzy dobrowolnie zdecydowali się dołożyć swój grosz...[/quote]
zapomnialem zabrac swojej skaaaarbony pelnej 1groszówek - podrzuce przy najblizszej okazji!
[quote name='BzQ']Osobny akapit dla osób które usiłowały wyrwać kostkę na parkingu (Erykowi się nawet udało )[/quote]
to byl moment

ciekawe ile firmy budowlane biora za rozbieranie kostki....

[quote name='Exec']hm, ale ja watpie, zeby tam sie udalo cos polatac, w koncu nas stamtad wygonia, chyba szkoda 'spalic' taka miejscowke[/quote]
[quote name='BzQ']Komentować nie muszę [/quote]
nie udawac, przeciez wiadomo bylo, ze tak sie to skonczy

[quote name='Zalaw']Ja również dziękuję. Było super, szczególnie karuzela. [/quote]
wooow, karuzela?? a myslalem, ze nic mnie nie ominelo...

[quote name='gmurawsk']Miał być Powrót do przeszłości ( obecni wiedzą o co chodzi) a była awaria
[/quote]
awaria, awaria - opony to material ekploatacyjny, kiedys musza sie zuzyc...

[quote name='michal987654321']Exec fajny odcinek specjalny wybrałeś w drodze powrotnej [/quote]
[quote name='michal987654321']Chodziło mi o ten kawałek nie otwartej jeszcze dwupasmówki [/quote]
tak wlasnie dziwnie pusto bylo... i... szybko...

[quote name='gmurawsk']Przyszłości
u niej nie widzę ale przeszłość ma bogatą [/quote]
uuuuh Ty!! a ja podczas okrazania bokiem Twojej kluchy conajmniej metr odleglosci zachowywalem, zebys sie za bardzo nie stresowal, zapamietam sobie!
[quote name='BzQ']Exec Cie rozjedzie za ten tekst [/quote]
na nastepnym zlocie czeka go hardcorowy pedicure, gdyz to jego przebrzydla osoba znajzie sie w srodku podczas krecenia

[quote name='michal987654321']Jaka awaria....te gumy
jakieś takie słabe teraz robia....samochód stoi a one same pekają [/quote]
trzeba zakladac gumy od busow (cargo), 3x wiecej latania

[quote name='gmurawsk']szybciej na spot do nas zajedzie [/quote]
oooj, dawno nie robilem halasu na Forcie Wola

[quote name='sebajary']Dopiero dorwałem się do kompa ! bo najpierw musiałem się ostro rozgrzać tak mnie tam wyp.....ło [/quote]
nigdy nie widzialem zamarznietego teletubisia

:jump::szpital:
[quote name='damian0708']no i podziękowania dla Execa za to że przypomniał mi o tym że moja choroba lokomocyjna nadal istnieje

[/quote]
do usług

[quote name='damian0708']Ten tekst "Jakiś wariat tu driftował ale już pojechał" był the best hah[/quote]
Zdolnosc do samokrytyki to bardzo cenna cecha!

[quote name='damian0708']Kto ma te filmiki z driftem między samochodami? zapodajcie to wszystko [/quote]
tez bym zerknal

[quote name='senai']wiem z pierwszej reki bo poszedlem wlasnie po kluczyk do kibla i stalem w kolejce [/quote]
ooo staaaary, ten sam kluczyk, ktory utopilem w muszli? jednak go wylowili

[quote name='damian0708']Ja bokiem nie jechałem brak aż takich umiejętności kto jechał to chyba wszyscy wiedzą [/quote]
ekhem! ja nie wiem! jeszcze cos mnie ominelo?

[quote name='senai']chodzilo mi o wiadomo kogo (info dla policji... taki jakis srebrny sedan z lysymi oponami ) [/quote]
no dobra, po paru kółkach ich stan nie byl najlepszy, szczegolnie tej z drutami na wierzchu i bez powietrza, ale szybki pit-stop i piekne zimowe kółeczka zagoscily na tylnych piastach (oczywiscie zostaly dotarte w drodze powrotnej w Radomiu na pewnym łuku)