a ja jeżdżę cały czas i tego się nie wstydzę
a dzisiaj robię przeróbkę i jeszcze dodatkowo tylne też będą świeciły, a co mi tam
no jak dla mnie to jest napisane z przekąsem/ironią, a nie jak niektorzy to odebrali na powaznie.
Napisany 30 stycznia 2011 - 11:35
a dzisiaj robię przeróbkę i jeszcze dodatkowo tylne też będą świeciły, a co mi tam
Napisany 30 stycznia 2011 - 12:45
może się kolega nie wyspałno jak dla mnie to jest napisane z przekąsem/ironią, a nie jak niektorzy to odebrali na powaznie.
Napisany 30 stycznia 2011 - 13:21
Napisany 30 stycznia 2011 - 21:39
Wieś śpiewa i tańczy. Pojeździsz dopóki ktoś mniej stabilny nerwowo
wyjdzie i Ci wytłumaczy do czego służą halogeny...
Ja raz na jakiś czas muszę komuś jadącemu za mną wyjść i wytłumaczyć że ma źle wyregulowane światła... strasznie mnie to irytuje, a już pseudo ksenony w PL to jakaś epidemia
Napisany 30 stycznia 2011 - 21:39
wczoraj jadąc do/i (130km) z brzegu no myślałem że będę rzucał kamieniami w te auta... co 2gie na p/mgłowych...
Napisany 30 stycznia 2011 - 22:02
Napisany 30 stycznia 2011 - 22:41
kiedyś się przyglądałem tym światełkom... (jeżeli mowa o nowej skodzie) to ten klosz składał się z 2 części. jedna "chyba" to światła dzienne a 2 to właśnie halogen.. ale mogę się mylićdzisiaj po drodze do niemiec, praie zadne auto nie mialo halogenow, chyba, ze Octavie, u ktorych to ponoc robi za normalne
Napisany 30 stycznia 2011 - 22:44
kiedyś się przyglądałem tym światełkom... (jeżeli mowa o nowej skodzie) to ten klosz składał się z 2 części. jedna "chyba" to światła dzienne a 2 to właśnie halogen.. ale mogę się mylić
Napisany 31 stycznia 2011 - 06:50
Napisany 31 stycznia 2011 - 09:37
Tylko wtedy swieca same huligany jako dzienne, a nie razem z mijaniaNowe Skody mają dzienne obok halogenów, więc oszczędnie z długimi anty-halogenowcy ha ha
Napisany 31 stycznia 2011 - 10:47
Nowe Skody mają dzienne obok halogenów, więc oszczędnie z długimi anty-halogenowcy ha ha
Napisany 31 stycznia 2011 - 14:25
dlatego juz sie nie moge doczekac jak bede mial bixenon wtedy im oswiece droge jak za ciemno.
Napisany 31 stycznia 2011 - 14:52
Napisany 31 stycznia 2011 - 17:16
nie no ale przecież dzienne a halogeny to 2 różne światła.... (ich intensywność-czy jak to tam nazwać)Nowe Skody mają dzienne obok halogenów, więc oszczędnie z długimi anty-halogenowcy ha ha
zgadza sięZgadza się. Co i tak nie przeszkadza tym inwalidom umysłowym odpalać regularnych halogenów zamiast tych dziennych...
Napisany 31 stycznia 2011 - 20:18
Tych co nie przestrzegają przepisów będziesz "uczył" samorobnymi lampami bez homologacji?
Napisany 31 stycznia 2011 - 20:21
ale co bixenon ma do oslepiania??
Napisany 31 stycznia 2011 - 20:29
no jak zapodasz drogowe to wali po oczach bardziej jak drogowe z halogena, a pewnie wstawiajac bi-ksenon zostawisz halogenowe drogowe,
Napisany 10 lutego 2011 - 08:06
no jak zapodasz drogowe to wali po oczach bardziej jak drogowe z halogena, a pewnie wstawiajac bi-ksenon zostawisz halogenowe drogowe,
chyba o takie oslepianie chodzi
Napisany 10 lutego 2011 - 09:14
Tak, ale w jednym żarniku.A nazwa bi-ksenon to nie wziela sie przypadkiem z tego, ze i drogowe i mijania to ksenony?