Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

F1 sezon 2010

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
263 odpowiedzi na ten temat

#121 OFFLINE   MarekFKLD

MarekFKLD
  • 1 119 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 05 kwietnia 2010 - 09:07

kurde postawilem na kubice ze stanie choc na podium i przegralem...

4 miejsce i tak niezle porownujac do poprzedniego sezonu... nie pamietam zeby chodz raz byl na podium, a renault daje mu te szanse i mysle ze bedzie coraz lepiej i bedzie mogl walczyc o mistrzostwo:)

#122 OFFLINE   bombka

bombka
  • 177 postów

Napisany 05 kwietnia 2010 - 09:35

E no tamten sezon Brazylia 2 miejsce;)

#123 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 05 kwietnia 2010 - 10:03

robert jeszcze będzie zdobywał punkty...
ferari sobie pewnie w brode pluje ze nie wzieło roberta... tylko byczka fernando...
mercedes pewnietez.... że mają wspaniałego szumiego :smiech:
ale dobrze ze robert nie jeździ dla dojczlanda...

P.S.
czy widzieliście jak realizator w malezji pomijał w relaci w treningach Roberta.... normalnie byłem w szoku...
totalna dyskryminacja...

#124 OFFLINE   denis911

denis911
  • 16 postów

Napisany 05 kwietnia 2010 - 10:19

4 miejsce i tak niezle porownujac do poprzedniego sezonu... nie pamietam zeby chodz raz byl na podium, a renault daje mu te szanse i mysle ze bedzie coraz lepiej i bedzie mogl walczyc o mistrzostwo:)

nie no jasne ze jestem zadowolony, pisalem to z lekka ironia:) na wczoraj robert tracil tylko 9 pkt do pierwszego miejsca w klasyfikacji glownej co jest juz naprawde wielkim sukcesem. SMieszylo mnie to wczoraj jak drugie z aut bmw sauber odpadlo a szef bmw mial wielkie pretensje niewiadomo do kogo. Powinni po zeszlorocznym sezonie wyciagnac jakies konsekwecje...
Cale szczescie ze robert zmienil team.
Nie moglem tez z komentatora jak podczas wyscigu jezdzil po Hamiltonie :)))

#125 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów

Napisany 05 kwietnia 2010 - 11:43

dawali czadu wczoraj
:)

#126 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 05 kwietnia 2010 - 17:13

pięknie i z rozwagą jeździ ten nasz rodak jeszcze jak by miał nieco szybszy bolid to zjmował by miejsca w pierwszej 3 , w Malezji było widać że nie może dojść Rosberga na prostych mu odchodził i powiększał swoją przewagę , może kolejnym razem stanie ponownie na podium, oby tak się stało trzymajmy kciuki

#127 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 09:02

bardzo grzecznie prosze o wyjasnienie po jakiego ********** wyjechał ten samochód bezpieczenstwa??
i przez decyzję jakiegoś ***** robert właśnie został wyprzedzony przez hamiltona
i cała taktyka z oponami została zniszczona przez decyzję jakiegoś dupka...
przeciez nie było ani kraksy aki wypadku ani nic co by to usprawiedliwiało...
jstem ******** zły

prosze o nie komentowanie ojej wypowiedzi...
only moder :pad:

#128 OFFLINE   powazny

powazny

jedyny poważny

• 366 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 09:05

a ja się odważę i skomentuję - algersuari zostawił fragmenty przedniego skrzydła na torze po tym, jak komuśtam w tyłek wjechał.

#129 OFFLINE   Soseq

Soseq

Black is beautiful :)

• 3 425 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 18 kwietnia 2010 - 09:34

no tak wjechał i urwał :) ale uważam że nie było konieczności wprowadzania SC

ale poczekajmy na decyzję sędziów co to incydentu Hamiltona z Vettelem w Pit Lane może się okazać że otrzyma karę i nie będzie tak wysoko

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013

II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin

#130 OFFLINE   powazny

powazny

jedyny poważny

• 366 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 09:47

ale uważam że nie było konieczności wprowadzania SC

a przepisy mówią jasno, że jeżeli na torze zostają fragmenty bolidu, to SC jest obowiązkowy przecież.

a w ogóle czy tylko ja mam tak, że trzymam kciuki za Pietrova, gdzie za Heidfelda nigdy tego nie robiłem?:)

#131 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 09:56

widac ze szyte wszystko grubymi nicmi...
szdoa chyba przestane oglądać te F1 bo widać ze walki to tam nie ma tylko decyzje urzędasów...
ok sc wyjechał ale po co na 4 okrążenia - albo i więcej...
szkoda słów...

#132 OFFLINE   powazny

powazny

jedyny poważny

• 366 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:00

szdoa chyba przestane oglądać te F1 bo widać ze walki to tam nie ma tylko decyzje urzędasów...

giskard, przestań marudzić. mam wrażenie, że oglądaliśmy zupełnie dwa różne wyścigi.
nie ma walki? a zapieprzanie pietrova? a baty dla schumachera? vettel i hamilton w pit lane?

sc wyjechał ale po co na 4 okrążenia - albo i więcej...

1. żeby posprzątać tor.
2. nie wiem czy zauważyłeś, ale zdublowani kierowcy zostali puszczeni przodem, żeby dojechać na koniec stawki. a w ciągu 30 sekund raczej tego nie byli w stanie zrobić.

#133 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:10

prosiłem żeby nie komentować moich wypowiedzi... bardzo grzecznie...na razie...
ja ni episze o cłąym wyścigu tylko o tej akcji z sc - a wyścig koluniu oglądałem i dobrze widziałem co tam sie dzieje...
jak na razie to nie napisałeś żaadnej sowjej konstruktywnej myśli ani tym bardziej jakiś stosownych uwag do wyścigu tylko potrafisz się czepiać i oceniac moją osobę...
pisze o swoich refleksjach na temat wyścigu... jeżeli ich nie podzielasz to ok - ale prosżę o nie komentowanie moich wypowiedzi tym bardzie nie komentowanie mojej osoby

sprawa jeszcze bardziej śmierdzi niz ta akcja z piketem i alonso w zeszłym roku...
tyle ze tampiketa wywalili i paru innych a tu legalnie rodzielili miejsca... bo ****** wyjechali na zmiane opon niepotrzebnie to trzeba było im dać zająć lepsze miejsce...
i nei pisze tu o batonie -
a co wyprawiał hamilton w pitlane - z vetelem... widziałś to kolego czy moze oglądąłes jakiś inny wyścig...??

#134 OFFLINE   Soseq

Soseq

• 3 425 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:15

chłopaki dajcie na luz

poważny, może i tak jest w przepisach że musi wyjechać SC ale z tego co sobie przypominam to nie na każdym wyścigu wyjeżdżał

a kara dla Hamiltona musi być jak nie będzie to już będzie przesada, ile czasu można tolerować takie wybryki kierowcy?? uważam że było to skrajnie niebezpieczne

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013

II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin

#135 OFFLINE   powazny

powazny

jedyny poważny

• 366 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:19

chłopaki dajcie na luz

ja na luzie cały czas jestem i nie widzę żebym jakieś - wracając o oskarżen giskarda - osobiste wycieczki w jego stronę miał. tak więc z mojej strony peace :)

może i tak jest w przepisach że musi wyjechać SC ale z tego co sobie przypominam to nie na każdym wyścigu wyjeżdżał

to prawda, ale nie było nas tam, widzieliśmy tylko to, co pokazywał nam (nawiasem mówiąc nieudolnie) mały chiński realizator.

a kara dla Hamiltona musi być jak nie będzie to już będzie przesada,

vettel też powinien po dupce dostać, bo wyraźnie było widać że w pit lane nie jechał prosto, tylko zjeżdżał na prawo spychając hamiltona.

#136 OFFLINE   rafi195

rafi195

tylko 2.5TD :)

• 1 802 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Silnik: 2.5 TD X25DT

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:22

dokładnie nieraz były pozostałości po bolidach i flaga żółta i po jednym okrążeniu dalej wyścig..a tu niby mieli tyle sprzątania jakby dziesięciu bolidom przody poodpadały..

#137 OFFLINE   Soseq

Soseq

• 3 425 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:24

vettel też powinien po dupce dostać, bo wyraźnie było widać że w pit lane nie jechał prosto, tylko zjeżdżał na prawo spychając hamiltona.

no tak ale zgodnie z przepisamy Hamilton powinien zwolnić i jechać za Vettelem :)

tak więc z mojej strony peace

8)

to prawda, ale nie było nas tam, widzieliśmy tylko to, co pokazywał nam (nawiasem mówiąc nieudolnie) mały chiński realizator.

no tak, ale zobacz na powtórkach że on jak zahaczył to tylko zgiął sobie ten nos, a urwał go dopiero tnąć zakręt dojeżdżając na Pit Stop, ja nie zauważyłem nigdzie żeby mu coś po drodze odpadało

Byłem na:

#138 OFFLINE   powazny

powazny

jedyny poważny

• 366 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:25

no tak ale zgodnie z przepisamy Hamilton powinien zwolnić i jechać za Vettelem

zgadza się, masz rację. ale to, że hamilton osiołek tego nie zrobił, nie uprawnia vettela do spychania hamiltona z jego toru jazdy (mimo, że był niezgodny z przepisami) :)

#139 OFFLINE   GISKARD

GISKARD
  • 3 534 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:28

znowu zaczynasz....

masz swoje zdanie to ok...

ale to jest kolejny przykład obłudy i zkałmania...

i [Bo nie widzę żebym jakieś [/B]- wracając o oskarżen giskarda - osobiste wycieczki w jego stronę miał. tak więc z mojej strony peace

a to... co to jest... ??

przestań marudzić. mam wrażenie, że oglądaliśmy zupełnie dwa różne wyścigi

jak oglądałes jakiś inny wyścig to jest to tówj problem..

czy ja w swoim pierszym pości napisałem coś o tobie...

prosiłem -zryzykowałeś... twoja sprawa - a teraz nie udawja niewiniątka... bo zrobiłęś to celowo z premedytacją -
to sa tylko następstwa Twojej "munderj" wypowiedzi - znawco ludzi... i ich zachowań...

#140 OFFLINE   Soseq

Soseq

• 3 425 postów

Napisany 18 kwietnia 2010 - 10:28

no i takim sposobem wina jest po obu stronach :)

tak samo jak wjeżdżali do boksu też można mieć zastrzeżenia, z resztą Alonso zrobił to samo z Massą:D

Byłem na: