Mandat za wyrzucenie "peta" przez okno
Napisany 04 października 2009 - 10:41

Napisany 05 października 2009 - 02:01
Napisany 05 października 2009 - 11:29
Napisany 05 października 2009 - 11:44
Napisany 05 października 2009 - 15:08
To jeszcze nic zatrzymałem się kiedsys przed przejazdem kolejowym a gosciu przede mna otwiera drzwi i całą popielnice petów na ulice wyproznił, zatrąbiłem i popukałem mu sie w głowe , gosciu zero wzruszenia. pawolony niezle...
to jeszcze małe piwo , zobaczcie tu do mojego posta jakiego cymbała widziałem
http://forum.omegakl...0433#post360433
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 05 października 2009 - 18:04
to jeszcze małe piwo , zobaczcie tu do mojego posta jakiego cymbała widziałem
http://forum.omegakl...0433#post360433
Nie no to już faktycznie daleko posunięte pustogłowie było:o
:DObcy są wśród nas.Dowodem na to są tabliczki z napisem ''OBCYM WSTĘP WZBRONIONY''

Napisany 27 października 2009 - 22:46
rozbierał sie moze ktos w czasie jazdy motocyklem-pan z duzego mi to zafundował Wyrzócił peta przez okno a ten wpadł mi za kurtke i koszulke:mad:-niepowtarzalne uczucie Wiecie jaka jest temperatura zaru Sam nie jestem swiety,pale i nieraz pet wyladował gdzies na ziemi;),ale przez okno w aucie nigdy Pocos sa te popielniczki:D
Napisany 30 października 2009 - 09:21
Ja rozgraniczam smieci na dwa rodzaje. Bio i nie bio. Myslę ze jak sie wyrzuci ogryzek do rowu to szybko sie rozłoży
Zgadzam się BIO ok przeleży przez miesiąc i nie ma.
Ale kiedyś w Iłży na rynku pewni imprezowicze wystawili ze swojego Golfa butelki po piwie i odjechali choć do kosza mieli 4m. Starszy człowiek nie zauważył i najechał butelkę kołem, nawet nie wiedziałem że pękająca pusta butelka wydaje tak głośny huk.
Nie mówię już o rowach przy drodze zasłanych śmieciami.
Dlaczego śmiecimy, z lenistwa i nawet jeśli My dajemy przykład innym to i tak znajdzie sie banda idiotów zostawiających po sobie syf na drogach.
Napisany 04 listopada 2009 - 18:59
co do smiesznych sytuacji, na starówce piłem browara z kolegą, dopadło nas dwóch policjantów i wypisywali nam 20zł mandatu, kolega sobie odcharknął i splunął na chodnik, a policjantowi wypadł bloczek mandatowy i centralnie plask w tą mele....ale się zdenerwował....

Napisany 04 listopada 2009 - 19:17
I Ciebie denerwuje wyrzucanie petówkolega sobie odcharknął i splunął na chodnik,
Wielki Szacunna starówce piłem browara z kolegą
Napisany 05 listopada 2009 - 00:08
Napisany 05 listopada 2009 - 14:01
nie nawidze, jak ktoś wywala pety przez okno, kiedys w koreczku stałem z kolega, typ przed nami wywalił peta, a kolega wysiadł podniósł palącego się peta i wrzucił hamowi do auta z textem"coś panu wypadło" a, ze kolega to duży brodaty krasnal, to ham ze strachu zamknął okno i w panice szukał peta:D
co do smiesznych sytuacji, na starówce piłem browara z kolegą, dopadło nas dwóch policjantów i wypisywali nam 20zł mandatu, kolega sobie odcharknął i splunął na chodnik, a policjantowi wypadł bloczek mandatowy i centralnie plask w tą mele....ale się zdenerwował....a my w śmiech:D:D
śmieszne to to w ogóle nie było kolego a szacunku do munduru to zero u twojego kolegi ja to bym jeszcze z tego bloczka jeden mandat za zaśmiecanie walnął koledze i w tedy nie było by do śmiechu. Szacunek trzeba mieć.