Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Mandat za wyrzucenie "peta" przez okno

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
31 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   siuAda

siuAda

don't worry be happy

• 4 791 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 04 października 2009 - 10:41

A ja kiepuję za oknem tyle że nie celuje w radiowozy.:bigok::bigok::smiech:

#22 OFFLINE   grinchi

grinchi
  • 603 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 05 października 2009 - 02:01

Ja też nie lubię wyrzucania petów przez okno. I nie tylko samochodów to dotyczy. Kto mieszka w blokach ten wie ile tego potrafi leżeć pod balkonami. Mimo, że jestem palący to w aucie nie palę w ogóle, a na balkonie popielniczka i żadnego rzucania.

#23 OFFLINE   Kampol

Kampol
  • 124 postów

Napisany 05 października 2009 - 11:29

Ja kiedyś miałem sytuację, że przedemną jechał samochód 2 prawdziwych samców i z tyłu dwie samiczki było to nad ranem w niedzielę (więc pewnie jechali z disco). Jadę sobie spokojnie a tu naglę otwierają się okna i chyba na sygnał zaczęli czyścić mercedesa (pewnie wypożyczony od tatusia). Leciało wszystko, od kipów, papierków, resztek jedzienia do puszek i małych buteleczek (chyba RED BULL). Zdenerwowałem się troszeczkę więc najpierw po klaksonach, długie, wyprzedzanie, potem wyhamowanie do zera wyszedłem wraz z kolegą i "wytłumaczyłem", że taraz będą sprzątać to co wyrzucili. I chłopaki wyszli i zaczęli zbierać po drodze to co im "wypadło" (bo takie było tłumaczenie). Nie wiem czy wysprzątakli wszytko bo po chwili wsiedliśmy do samochodu i pojechaliśmy w swoją stronę. I tak powinno się robić zawsze - tylko, że nie zawsze można trafoć na tak "grzecznych" chłopaków.

#24 OFFLINE   baron_kr

baron_kr
  • 976 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 05 października 2009 - 11:44

To jeszcze nic zatrzymałem się kiedsys przed przejazdem kolejowym a gosciu przede mna otwiera drzwi i całą popielnice petów na ulice wyproznił, zatrąbiłem i popukałem mu sie w głowe , gosciu zero wzruszenia. pawolony niezle...

#25 OFFLINE   kocyk

kocyk

watching you

• 9 202 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 05 października 2009 - 15:08

To jeszcze nic zatrzymałem się kiedsys przed przejazdem kolejowym a gosciu przede mna otwiera drzwi i całą popielnice petów na ulice wyproznił, zatrąbiłem i popukałem mu sie w głowe , gosciu zero wzruszenia. pawolony niezle...

to jeszcze małe piwo , zobaczcie tu do mojego posta jakiego cymbała widziałem
http://forum.omegakl...0433#post360433

post-6508-0-52963300-1485200684.jpgUrbino 18

Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz. :p

#26 OFFLINE   getor

getor

na drugie mam Marcin:-)

• 418 postów

Napisany 05 października 2009 - 18:04

to jeszcze małe piwo , zobaczcie tu do mojego posta jakiego cymbała widziałem
http://forum.omegakl...0433#post360433

Nie no to już faktycznie daleko posunięte pustogłowie było:o
[CENTER]GETORIUS B.I.G

:DObcy są wśród nas.Dowodem na to są tabliczki z napisem ''OBCYM WSTĘP WZBRONIONY'':D

#27 OFFLINE   chopin

chopin
  • 19 postów

Napisany 27 października 2009 - 22:46

witam
rozbierał sie moze ktos w czasie jazdy motocyklem-pan z duzego mi to zafundował Wyrzócił peta przez okno a ten wpadł mi za kurtke i koszulke:mad:-niepowtarzalne uczucie Wiecie jaka jest temperatura zaru Sam nie jestem swiety,pale i nieraz pet wyladował gdzies na ziemi;),ale przez okno w aucie nigdy Pocos sa te popielniczki:D

#28 OFFLINE   bonq1987

bonq1987

Emeryt :D

• 21 postów

Napisany 30 października 2009 - 09:21

Ja rozgraniczam smieci na dwa rodzaje. Bio i nie bio. Myslę ze jak sie wyrzuci ogryzek do rowu to szybko sie rozłoży

Zgadzam się BIO ok przeleży przez miesiąc i nie ma.

Ale kiedyś w Iłży na rynku pewni imprezowicze wystawili ze swojego Golfa butelki po piwie i odjechali choć do kosza mieli 4m. Starszy człowiek nie zauważył i najechał butelkę kołem, nawet nie wiedziałem że pękająca pusta butelka wydaje tak głośny huk.
Nie mówię już o rowach przy drodze zasłanych śmieciami.
Dlaczego śmiecimy, z lenistwa i nawet jeśli My dajemy przykład innym to i tak znajdzie sie banda idiotów zostawiających po sobie syf na drogach.

#29 OFFLINE   michauu

michauu
  • 182 postów

Napisany 04 listopada 2009 - 18:59

nie nawidze, jak ktoś wywala pety przez okno, kiedys w koreczku stałem z kolega, typ przed nami wywalił peta, a kolega wysiadł podniósł palącego się peta i wrzucił hamowi do auta z textem"coś panu wypadło" a, ze kolega to duży brodaty krasnal, to ham ze strachu zamknął okno i w panice szukał peta:D

co do smiesznych sytuacji, na starówce piłem browara z kolegą, dopadło nas dwóch policjantów i wypisywali nam 20zł mandatu, kolega sobie odcharknął i splunął na chodnik, a policjantowi wypadł bloczek mandatowy i centralnie plask w tą mele....ale się zdenerwował....:D a my w śmiech:D:D

#30 OFFLINE   siuAda

siuAda

don't worry be happy

• 4 791 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.2 V6 Z32SE

Napisany 04 listopada 2009 - 19:17

kolega sobie odcharknął i splunął na chodnik,

I Ciebie denerwuje wyrzucanie petów

na starówce piłem browara z kolegą

Wielki Szacun

#31 OFFLINE   michauu

michauu
  • 182 postów

Napisany 05 listopada 2009 - 00:08

nie ja plułem na chodnik, a z tym piwem to można się było tego spodziewać, ze w takim miejscu zaraz ktoś podlezie

#32 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 05 listopada 2009 - 14:01

nie nawidze, jak ktoś wywala pety przez okno, kiedys w koreczku stałem z kolega, typ przed nami wywalił peta, a kolega wysiadł podniósł palącego się peta i wrzucił hamowi do auta z textem"coś panu wypadło" a, ze kolega to duży brodaty krasnal, to ham ze strachu zamknął okno i w panice szukał peta:D

co do smiesznych sytuacji, na starówce piłem browara z kolegą, dopadło nas dwóch policjantów i wypisywali nam 20zł mandatu, kolega sobie odcharknął i splunął na chodnik, a policjantowi wypadł bloczek mandatowy i centralnie plask w tą mele....ale się zdenerwował....:D a my w śmiech:D:D

śmieszne to to w ogóle nie było kolego a szacunku do munduru to zero u twojego kolegi ja to bym jeszcze z tego bloczka jeden mandat za zaśmiecanie walnął koledze i w tedy nie było by do śmiechu. Szacunek trzeba mieć. :peace: a oczywiście ten opluty mandat by dostał oczywiście.