miałem zapłacić 7,90 a wysłali mi pisemko ze 120 PLN stwierdziłem ze troch ich poj....!jezeli masz zmienne IP to moga ci naskoczyc!! ja mam zmienne IP. bo lubię pograć w gry online i mam kilka kont na jednym

Napisany 12 kwietnia 2010 - 21:37
Napisany 13 kwietnia 2010 - 06:33
ja mam zmienne IP. bo lubię pograć w gry online i mam kilka kont na jednym
Napisany 13 kwietnia 2010 - 07:08
jeżeli uważam, że dzięki temu jesteś anonimowy to jesteś w wieeeeelkim błędzieja mam zmienne IP. bo lubię pograć w gry online i mam kilka kont na jednym
Napisany 13 kwietnia 2010 - 11:15
jeżeli uważam, że dzięki temu jesteś anonimowy to jesteś w wieeeeelkim błędzie
Napisany 13 kwietnia 2010 - 12:40
każdy ma swoje racje jak ktoś to napisał gdzie 2 polaków tam 3 teorie !
ja wiem swoje ! przy zmiennym IP jeżeli ktoś chce nas dorwać musi zgłosić się do naszego operatora sieci o ujawnienie danych!! a jak cie namierza jeżeli masz zmienne IP i siedzisz w McDonald??? taki przykład!! ale jak uważacie nie będę się kłócić swoje wiem!
pozdro
Napisany 13 kwietnia 2010 - 15:40
Napisany 13 kwietnia 2010 - 16:09
namiar na co ! przy każdym połączeniu nr IP sie zmienia ! jedyne czego mozna sie złapac to dostawcy ! masz w swoim kompie rejestr który ma zapisane nr ip wszystkie ! nawet jak mnie znajdziesz nie udowodnsz mi ze to ja ! mozesz sprawdzic po adresie e-mail jezeli masz wpisane autetyczne dane ! mozna namierzyc nawet ty w domu możesz ale nie będziesz mieć dokładnego adresu będzie podana np.miejscowość ,rejon, ... przerabiałem temat
!
tak kompa mam z bp zakosiłem wczoraj w nocy jak tankowałem moja skradziona omke!! no ale szef wie lepiej wiecej i zawsze ma racje,
pozdro
Napisany 13 kwietnia 2010 - 17:10
Napisany 13 kwietnia 2010 - 19:26
Do tego jeszcze potrzebują datę i godzinę dostępu.A mogą, bo mają Twoje IP, i nic więcej nie potrzebują.
Napisany 13 kwietnia 2010 - 20:09
Do tego jeszcze potrzebują datę i godzinę dostępu.
Napisany 13 kwietnia 2010 - 22:09
Napisany 14 kwietnia 2010 - 13:46
Napisany 14 kwietnia 2010 - 14:40
Napisany 16 kwietnia 2010 - 14:25
Mac adres jest zdecydowanie łatwiej zmienić niż adres ip narzucony przez providera. Macmakeup.exe i wio.
Napisany 21 czerwca 2010 - 17:44
Napisany 21 czerwca 2010 - 18:14
:smiech2::smiech2::laugh::laugh:Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów.
szkoda że nie dali Ci terminu w godzinach:DNiniejszym pragniemy poinformować, że wyznaczamy Panu ostateczny termin na dobrowolną spłatę zaległości. Jeżeli usługa Pobieraczek5 nie zostanie opłacona w przeciągu 3 dni od dnia otrzymania tej wiadomości, wówczas zainicjujemy czynności prawne opisane wyżej, co wiązać się będzie dla Pana z dodatkowymi kosztami (sądowymi i windykacyjnymi) oraz w wypadku podania fałszywych danych zawiadomieniem właściwych organów ścigania i poniesieniem związanych z tym konsekwencji.
Zaległą kwotę w wysokości 94,80 PLN należy zapłacić w ciągu 3 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:
Napisany 22 czerwca 2010 - 06:56
Napisany 22 czerwca 2010 - 08:35
przecież już dawno tak jest, że providerzy mają obowiązek przechowywać dane dot. połączeń, a w szczególności, która końcówka w jakich godzinach była aktywna i pod jakim adresem była widoczna w sieci.Polscy usługodawcy internetowi mają obowiązek zapisywania, który z klientów o danej porze korzystał z danego adresu IP, właśnie na wypadek ewentualnych przestępstw lub wyłudzeń dokonanych przez klientów.
tak, możesz mieć taki sam adres, gdyż to jest adres wewnętrzny, ale od jakiegoś czasu w dosyć prosty sposób na stronach www, można pokazać jaki masz adres IP zewnętrzny, jak i wewnętrzny.. dodatkowo jeżeli pobieraczek wymaga instalacji jakiegoś programu to w tym programie już mogą wszystko.192.168.8.63 - ja też mogę mieć taki nr ip. ... Tak swoją drogą, to jest zewnętrzny ip
Napisany 11 marca 2011 - 20:30
Napisany 11 marca 2011 - 20:36
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin