Przeszukanie samochodu.
Napisany 23 września 2009 - 15:42
Napisany 23 września 2009 - 15:55
no własnie szeroka interpretacja niestety ustawodawca nie określa jednoznacznie kryteriów wpis rażące usterki nadal obowiązuje i puki tak jest policjant musi również tak to interpretować ale tak jak pisałem wcześniej pomimo wszystko generalnie często jest tak , że to w.g uznania swojego oczywiście w ramach rozsądku powinien policjant przyjąc ocenę na drodze w/g mnie takie tam 0,2 mm na bieżniku oczywiście w lecie to można by jeszcze przymknąć oko ale jeżeli było by to w zimie to już nie tu też chodzi jednak o bezpiecześstwo własne i innych uczestników na drodze.No wlasnie o to mi sie rozchodzi, Ja wtedy stracilem dowod za to, ze znacznik byl tylko ciut ciut ponizej reszty bieznika (i tylko od wewnetrznej strony opony - tutaj wielkie hura dla mikro-rond). Przy czym nie byl na gladko z bieznikiem. No, ale bylem daleko od domu i w razie cos nie chcialoby mi sie jezdzic 250km, zeby sie sadzic o 0.2mm, wiec machnalem na to reka, tym bardziej, ze mandat mi juz wlepil za co innego. W kazdym razie, idzie mi o te razace usterki. Wiadomo jest, ze silniki na ogol sa spocone itp. Jakie sa granice razacych usterek? Bo t ojest jak na razie kwestia szerokiej interpretacji.
Napisany 23 września 2009 - 15:59

Napisany 23 września 2009 - 16:00
no widzisz i to jest ta osobista interpretacja jednostkowa policjanta , nic tu nie poradziszByl to dokladnie 20 kwietnia ub.r., niedziela, w powietrzu kolo 15*C i sucho
Zreszta, probowalem mu mowic o tym, ale stwierdzil "a jak nagle zacznie padac?" I tu sie rozmowa skonczyla...
Napisany 23 września 2009 - 17:54
a ja Wam pany powiem ze jak w aucie bedzie wsio tip-top to najbardziej upierdliwy policjant sie do niczego nie przyczepi...no widzisz i to jest ta osobista interpretacja jednostkowa policjanta , nic tu nie poradzisz

Napisany 23 września 2009 - 19:08
co racja to racja tylko nie zapomnij powietrza na zimowe zmienić niedługoa ja Wam pany powiem ze jak w aucie bedzie wsio tip-top to najbardziej upierdliwy policjant sie do niczego nie przyczepi...
Napisany 23 września 2009 - 19:16
az takie cffane to one nie somco racja to racja tylko nie zapomnij powietrza na zimowe zmienić niedługo

mam dobre bo dopompowywalem dzisA ty masz cisnienie w oponach dobre?

Napisany 23 września 2009 - 19:41
a jak mam jezdzic gdzies i szujac to wiesz.. bylem akurat w auchanie i wzialem bo 19zl to nie majatek3 zł kosztuje legalizacja
Napisany 24 września 2009 - 05:05

więc raz do roku bierzemy kilka i jedziemy do ISKRY i po zawodach