Najbardziej denerwujące i najczęściej popełniane błędy na drodze
Napisany 14 kwietnia 2012 - 22:07
Napisany 14 kwietnia 2012 - 22:37
i przez to się robią korki jeszcze większeCześć nie wiem czy było ale to tak mie dobija jak wjeżdzają auta na skrzyzowanie widzi że jest korek to pcha się na środek ,pożniej zmiana świateł i ci z boku nie mogą jechać

można zawsze przejść przez samochód jak tylko nikt z tyłu nie będzie siedział. Wsiąść tylnymi drzwiami i wyjść drzwiami po drugiej stronieczęsto tez ludzie przechodzą na pasach gdzie stoją auta (przypomniało mi się jak jeden gość przeszedł po masce takiego auta) za to też punkty dają

Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówOpel Saab
515 018 365
Napisany 15 kwietnia 2012 - 12:20
To co sie tu zadziało to nie jest moderacja!!
To już niestety
CENZURA ! ! ! !
A może to było auto moderatora?!?!?!
Napisany 15 kwietnia 2012 - 12:33
To co sie tu zadziało to nie jest moderacja!
!
To już niestetyCENZURA ! ! ! !
A może to było auto moderatora?!?!?!
Nie nie było to auto moderatora, posty zostały przeniesione do tematu o bardziej odpowiadającej tematyce... Kliknij w swoje posty.
Napisany 15 kwietnia 2012 - 12:38

Napisałem to widocznie w międzyczasie jak to zniknęło, a zanim tam poszło.
Sorry bardzo i nie obrazę się za wyrzucenie moich postów stąd.
(tylko proszę bez ostrzeżeń znowu za "wypowiedzi nic nie wnoszące w temat")

Napisany 15 kwietnia 2012 - 12:47
Prosze o trzymanie się tematu. Koniec OT
Napisany 21 listopada 2017 - 00:19
witam, parę stron wcześniej dyskusja się kręciła o jeździe z prędkością odpowiadającą nakazom.
ja jednej rzeczy nie rozumiem-dlaczego zawsze musi być troszkę więcej??? czemu nie do 50? do 70? do 90? itd? zawsze lekkie przekroczenie. boli? czy to takie po prostu "rogate" dusze, outsiderzy, zawsze lekko inaczej? czy różnica tych 6-11 km/h zmieni komuś życie jak szybciej pojedzie? w/g mnie u nas kultura na drogach jest znikoma i większość kierujących powinna po łbie dostać. karność społeczeństwa jest opłakana. a później ręce drżą i płacz z zgrzytaniem zębów śmieszne tłumaczenie dla policji...prym wiodą właściciele niebiesko białych śmigieł i karety z kółek....ech. ci to mają typowy kompleks prawego pasa...zawsze lekko wychyleni...gotowi do ataku...ataku w swym 23 letnim super sportowym aucie gti/gtv/tgv/pendolino...pędzę...wow...jak ja pędzę...jejku...to nic że klapa już odpadła...ja pędzę....i już go mam, jestem z przodu...po 6 km wyprzedzania....stoję w - korku kretyństwo