Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

-= NIEDZIELNE Spoty Poznań =-

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2316 odpowiedzi na ten temat

#701 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 09 listopada 2009 - 21:54

Co prawda z tymi korami Cita i Getor mają rację, ...ale głosuję na Galerię.:pChoć z tym KK może na lepsze wyjdzie...:cool:

ty byś mógł z buta przyjść go galerji malta
ps mam już opel skannera :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#702 OFFLINE   mario.g

mario.g
  • 110 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 09 listopada 2009 - 22:18

ty byś mógł z buta przyjść go galerji malta
ps mam już opel skannera

To je racja. Tylko bez kluski na spocie byłoby mi smutno.
Op-scan?... super!
Pozdro.

#703 OFFLINE   Drol Notab

Drol Notab
  • 133 postów

Napisany 09 listopada 2009 - 23:03

GŁOSOWANIE (spoty niedzielne - zima)
King Kross -> 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10
Galeria Malta -> 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;

Na Malcie nie mieszczą się anteny CB:D I ciasno...
No i Malta jest w Azji a King Kross na zachodzie:smiech::smiech::smiech::smiech:

P.S. Proszę głosować cytując poprzednią tabelę, głosować należy przez dopisywanie kolejnych cyfr (przykład: 1; 2; 3;...). Głosowanie kończy się w pt. 13.11.2009 o godz. 23:59 i ta lokalizacja, która zostanie wybrana będzie obowiązywać do końca zimy
Mezczyzna LIDER jest nieaktywny Raportuj zły post Odpowiedź z Cytatem
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy
- Kubuś Puchatek

#704 OFFLINE   wo0t?!

wo0t?!
  • 32 postów

Napisany 09 listopada 2009 - 23:40

proponuje zrobić spota i tu i tu i wtedy głosować bo ja naprzykład nie byłem nigdy na parkingu galerji malta

Ja też :p ale wole KK gdyż primo chociaz raz bede mial blizej... gdy jest cos takiego jak wolnosc wyboru to czemu by nie zaglosowac na swoja korzyść oczywiscie jak przegra KK jako lokalizacja to przyjade na Malte pobladze po tym parkingu. Mysle ze osoby ktore tam juz byly i maja obcykane miejscowki lokalizacje opisza gdzie jak i ktoredy aby nie pchac sie nie potrzebnie na inne sekcje vel poziomy bo tam chyba jest pietrowy.

#705 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 10 listopada 2009 - 08:11

Op-scan?... super!

w kwestii formalnej
jest interfejs op-com oraz opel scaner.
nie ma czegoś takiego jak Op-scan :D

#706 OFFLINE   Sołtys

Sołtys

streetfighter

• 894 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 13:21

Galeria Malta -> 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;

w kwestii formalnej
nie ma czegoś takiego jak Op-scan :D

ale Lotus ma :p :smiech:

#707 OFFLINE   Payatz

Payatz

The Darkness Age Has Come

• 1 090 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 10 listopada 2009 - 13:26

Ja tylko chciałem zauważyć że na Malcie jest strasznie ciasno przy zjazdach między poziomami (niejedno auto tam obdarło) - sam składam się na 2 razy bo tak poparkowane auta są że nie da się obkręcić. Ale że w PN bywam z rzadka to nie głosuję.

Tak tylko teoretyzuję że wjazd 25 klusek na 3 poziom może zabrać duuużo czasu :p

#708 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 10 listopada 2009 - 15:12

Galeria Malta -> 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12

P.S. Proszę głosować cytując poprzednią tabelę, głosować należy przez dopisywanie kolejnych cyfr (przykład: 1; 2; 3;...). Głosowanie kończy się w pt. 13.11.2009 o godz. 23:59 i ta lokalizacja, która zostanie wybrana będzie obowiązywać do końca zimy

Chociaż na Malcie ciaśniej, to tam mam o wiele bliżej - więcej nerwów zaoszczędzę ;)

#709 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce

Napisany 10 listopada 2009 - 16:26

Słuchajcie, bez przesady z tym bliżej-dalej. Tu 2 kilometry, tam 7. Co za różnica? Co do ciasnoty na podjazdach na Malcie to faktycznie nie jest za śmiesznie, ale da się zrobić :D.

#710 OFFLINE   mario.g

mario.g
  • 110 postów
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 10 listopada 2009 - 17:37

nie ma czegoś takiego jak Op-scan

Och!:panna:

Myślałem,że się domyślisz,że napisałem skróty...:tere-fere:

#711 OFFLINE   cita

• 4 748 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 19:16

Słuchajcie, bez przesady z tym bliżej-dalej. Tu 2 kilometry, tam 7. Co za różnica?

to jest wręcz śmieszne.
Wsiadacie w samochód, zeby przyjechac na spota i naprawde ma dla Was znaczenie czy to jest z tej, czy z tamtej strony poznania?
Ludzie nie spotykamy sie rowerami...
Ja, kuźwa, na spota obecnie mam prawie 100km do cholery.

To jakas groteska - tu mam bliżej, wiec korki, ciasnota, wątpliwość miejsca niższy dach .. nie ma znaczenia, bo jest o 2km bliżej.

Żal 4 litery ściska panowie.

#712 OFFLINE   Arasov

Arasov

Zbanowany

• 217 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 20:55

Chyba panowie macie racje na Malcie może być ciasno ale czy na KK nie bedzie zimno przeciez tam jest on tylko czesciowo zabudowany mówię o bokach parkingu :p

#713 OFFLINE   Cana

Cana
  • 2 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 21:09

ale czy na KK nie bedzie zimno przeciez tam jest on tylko czesciowo zabudowany mówię o bokach parkingu

Arasov nie jest za zimno, a koło myjki to już w ogóle, he, he, he, ale do decyzji jeszcze trochę czasu pozostało

#714 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 21:24

ale Lotus ma :p :smiech:

przecież ja tego nie napisałem czyżby ktoś nie umiał czytać postów????:smiech:

fakt jest taki że ja jeżdze z jednej strony na drugą poznania by się z wami spotkyać jeździmy na zloty po 300 km jeżdzimy odprowadzać nowożeńców i nikt nie paczył na to ile paliwa mu auto spali ,ale jedno jest pewne że na king krosie są 2 poziomy zawsze w sobote i niedziele jest otwart 2-gi poziom gdzie nie mam żadnych prześwitów i jest tam ciepło bo są jakieś nawiewy . moja propozycja by się tam właśnie spotkać w niedziele i ocenić . tam na pomarańczowym poziomie jest miejsce zawsze pod ścianą gdzie nie ma przeciągów . w następnym tygodniu można się spotkać w galeri malta i wtedy będzie porównanie sami ocenicie gdzie jest lepiej .... dlamnie możemy się spotykać tam gdzie się spotykaliśmy mimo witru czy niepogody bo jedziemy na spoty ,spotkać się pogadać wymienić doświadczenia warsztatowe czy tym podobne żeczy , a te parkingi mają nam umilić te spoty byśmy mieli troszke światła i wmiare inną temperature niż na powietrzu to tyle z mojej strony koledzy :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#715 OFFLINE   wo0t?!

wo0t?!
  • 32 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 22:13

przecież ja tego nie napisałem czyżby ktoś nie umiał czytać postów????:smiech:

fakt jest taki że ja jeżdze z jednej strony na drugą poznania by się z wami spotkyać jeździmy na zloty po 300 km jeżdzimy odprowadzać nowożeńców i nikt nie paczył na to ile paliwa mu auto spali ,ale jedno jest pewne że na king krosie są 2 poziomy zawsze w sobote i niedziele jest otwart 2-gi poziom gdzie nie mam żadnych prześwitów i jest tam ciepło bo są jakieś nawiewy . moja propozycja by się tam właśnie spotkać w niedziele i ocenić . tam na pomarańczowym poziomie jest miejsce zawsze pod ścianą gdzie nie ma przeciągów . w następnym tygodniu można się spotkać w galeri malta i wtedy będzie porównanie sami ocenicie gdzie jest lepiej .... dlamnie możemy się spotykać tam gdzie się spotykaliśmy mimo witru czy niepogody bo jedziemy na spoty ,spotkać się pogadać wymienić doświadczenia warsztatowe czy tym podobne żeczy , a te parkingi mają nam umilić te spoty byśmy mieli troszke światła i wmiare inną temperature niż na powietrzu to tyle z mojej strony koledzy :-)

Dobrze Gada dac mu wodki :p

#716 OFFLINE   speed

speed
  • 96 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 22:21

Galeria Malta -> 1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12

Szczerze to glosowanie zaczalem tylko po to zeby byl spokoj bo troche juz tutaj czasu przebywam i ZAWSZE byly problemy z dogadaniem sie na rozne tematy.. a tego typu rozwiazanie jest poprostu neutralne.. ja niestety mam w miesiacu tylko 1 weekend wolny od uczelni wiec dla mnie rybka gdzie co i jak.. tyle na ten temat..:ksiadz:
Dodany obrazek

Dodany obrazek

#717 OFFLINE   Cana

Cana
  • 2 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 22:23

Czyli już się dogadaliśmy, he, he - na pierwszą niedzielkę KK a potem następna ewentualnie dla porównania Malta - i tu i tam dla palaczy troszku ciężko, he, he, he bo niby palić nie można, ale co tam - damy radę - we furach, he, he, he

Ale po drugie to ja nie mam tutaj aż takiego zdania - bo ja nie z kluską, he, he, he - ale mam nadzieję, że dobrze prawię, he, he, he.

Ale chyba Corsinka jest mimo wszystko mile widziana he, he, he

#718 OFFLINE   cita

• 4 748 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 22:30

bo ja nie z kluską

jak to nie.
Przecież już ustalone - kluska coupe :D
ps. pewnie, ze mile widziana tak jak i Twoje zdanie jest ważne jak każdego, kto przyjeżdza na zloty.

#719 OFFLINE   Cana

Cana
  • 2 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 22:33

jak to nie.
Przecież już ustalone - kluska coupe :D
ps. pewnie, ze mile widziana tak jak i Twoje zdanie jest ważne jak każdego, kto przyjeżdza na zloty.

Mile to słyszeć, he, he. To kochani zlocik następny King Cross - dopóki nas nie wyj....., he, he parking ustalamy, albo niebieski, albo pomarańczowy, a godzinka 15:00???????

#720 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 10 listopada 2009 - 22:53

Mile to słyszeć, he, he. To kochani zlocik następny King Cross - dopóki nas nie wyj....., he, he parking ustalamy, albo niebieski, albo pomarańczowy, a godzinka 15:00???????

ja proponuje spotkac się na placu koło king krosa i potem zjechać na parking albo ktoś czyli ja pojechał bym na parking i znalazł miejscówkę która była by pusta :-) potem przez cb powiedział bym na jakim kolorze jestem