Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

-= NIEDZIELNE Spoty Poznań =-

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
2316 odpowiedzi na ten temat

#661 OFFLINE   MICHAL_MV6

MICHAL_MV6
  • 42 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 13:59

Tradycyjna lista na spoto- zlota 08.11.09r. godz.15:00 parking na Malcie

1. Arasov
2.
3. Genas
4. Wo0t?! (Brak Auta)
5. Ramzes71
6. Drol & Syn
7. djlotus
8. banan
9. Cana-Kaśka ( jeśli Wystawa Psów się nie przedłuży i będę mogła się wyrwać, to zawitam, ale to na chwilę obecną na 80% )
10.mattig-Kaśka 90%
11.MICHAL_MV6 (kapitalka silnika zakończona więc będe :D )

Uważajcie przy kopiowaniu. Kopiuje sie OSTATNIĄ liste

#662 OFFLINE   Roman40

Roman40

Zbanowany

• 28 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 18:49

no i fajnie było się znów z wami spocic !!!! brbrbrbrrrrrrrrrrrrrr;)

dzięki
Dodany obrazek

#663 OFFLINE   Drol Notab

Drol Notab
  • 133 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 19:17

Było miło ale wnoszę o: kupno przyczepy gastronomicznej lub spoty bliżej knajpy:D
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bo wypadek to dziwna rzecz.
Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy
- Kubuś Puchatek

#664 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 19:33

no i fajnie było się znów z wami spocic !!!! brbrbrbrrrrrrrrrrrrrr;)

dzięki

fajnie była ale raczej zmarznąć a nie spocić :smiech: ogólnie czeba by wymyślić jakiś parking kryty np kingkros marcelin co wy na to ja bym oblatał parking i zobaczył gdzie można znaleźć wolne miejsca byśmy się pomieśćili co wy na to
oczywiście rozmawialiśmy na spocie odnośnie Andźejek (jak by ktoś mugł załatwić jakąś sale ,albo jakieś miejsce na zabawe ) wiem żo to nie jest ten temat ale najwięcej się go przegląda :-) można by zrobić coś na zasadzie otwarcia i zamknięcia sezonu grilowego czyli każdy ciś przywozi do jedzenia we własnym zakresie robimy szwedzki stół I.T.P. :-) zabawa mogła by być w sobote do rana hehe CO WY NA TO?????
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#665 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 08 listopada 2009 - 19:37

Fajnie było jak zwykle. Dawać fotki.

#666 OFFLINE   AnuLa

AnuLa
  • 1 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 19:47

Fotki :)

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Dodany obrazek

#667 OFFLINE   ramzes71

ramzes71

Zbanowany

• 33 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 19:50

dzięki za spota było zimno ale fajnie

#668 OFFLINE   speed

speed
  • 96 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 19:53

ogólnie trzeba by wymyślić jakiś parking kryty np kingkros marcelin co wy na to?[/COLOR]

generalnie jestem za :) jeśli chcecie parking to moja propozycja pada na CH Malta z racji tego że tam NIGDY nie ma ani jednego auta pow 3 poziomu na parkingu :D hehe o którejkolwiek godzinie by się tam pojechało zawsze jest free :) a jedzenie też jest bliziutko :))) wiec to taka moja propo :)))

pozdrawiam :cool:
Dodany obrazek

Dodany obrazek

#669 OFFLINE   cita

I'm back :P

• 4 748 postów
  • Województwo: dolnośląskie

Napisany 08 listopada 2009 - 19:55

generalnie jestem za :) jeśli chcecie parking to moja propozycja pada na CH Malta z racji tego że tam NIGDY nie ma ani jednego auta pow 3 poziomu na parkingu :D hehe o którejkolwiek godzinie by się tam pojechało zawsze jest free :) a jedzenie też jest bliziutko :))) wiec to taka moja propo :)))

pozdrawiam :cool:

kiedys sprawdzał sie w VU parking w King Krosie - te najdalsze od wejscia bywały puste.
OIDP niebieski (całkiem na koncu od strony lotniska)

#670 OFFLINE   Genas

Genas

Już nigdy nie kupię Omegi

• 1 247 postów
  • Województwo: nie mieszkam w Polsce

Napisany 08 listopada 2009 - 20:05

CH Malta z racji tego że tam NIGDY nie ma ani jednego auta pow 3 poziomu

Racja. Zawsze jest pusto. Następna niedziela w CH Malta.

Fotki

Dzięki.

#671 OFFLINE   MICHAL_MV6

MICHAL_MV6
  • 42 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 20:18

Dzięki za liczne przybycie :) Następnym razem jednak proponuje cieplejsze miejsce:D

#672 OFFLINE   mario.g

mario.g
  • 110 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.5 V6 X25XE

Napisany 08 listopada 2009 - 20:51

Anula, zdjęcia rewelacja! Nie złe jaja! :smiech: Aras no Ciebie w tej masce jakoś od razu poznałem:duze_hihi: Mam gdzieś taką machę w tyrze. Muszę dobić za tydzień...C.H. G Malta na 3-cim poziomie... fajnie jak wypali.

Pozdro.:D

#673 OFFLINE   ramzes71

ramzes71

Zbanowany

• 33 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 21:14

sobotę i niedzielę parking 2 pod ziemią w king crosie jest otwarty i cały jest pusty jak stoi 5 aut to góra i jest ciepło

#674 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 21:42

apropo masek wiecie teraz panuje świńska grypa więdz dobrze się zabespieczać :smiech:
genas prawieby się udusił bo miał zatkany dolot korkiem:smiech:
jestem za king krosem bo tam miema takiego młynka jak na malcie

ps. dzisiaj się dowiedziałem że mam vebasto w aucie no i nie wiem jak to uruchomić jak by ktoś wiedział to niech mi da znać
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto :p
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski :smiech:
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

#675 OFFLINE   Cana

Cana
  • 2 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 22:08

Ojjj to widzę że było grubo zanim przyjechałam, he, he, he. Parking niebieski w King Crosie prawie zawsze pustki i ciepełko - to wiem, he, he. Dzięki za spota chociaż się troszku spóźniłam, ale dotarłam - co prawda bez flag i na czarnych kołpakach z czerwonymi obwódkami, he, he, he, ale było superrrr. Do następnego :)

#676 OFFLINE   speed

speed
  • 96 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 22:10

jestem za king krosem bo tam miema takiego młynka jak na malcie

jakiego młynka? nie kapuje :-| z tego co wiem to w kk jest o wiele wiecej ludzi w srodku niz w malcie.. zawsze znajdzie sie miejsce zeby sobie usiasc i cos zjesc czy wypic.. jak tam sobie kto chce.. ustalcie cos mozna zrobic glosowanie :D i będzie po sprawie :)

GŁOSOWANIE (spoty niedzielne - zima)
King Kross ->
Galeria Malta ->
1;

P.S. Proszę głosować cytując poprzednią tabelę, głosować należy przez dopisywanie kolejnych cyfr (przykład: 1; 2; 3;...). Głosowanie kończy się w pt. 13.11.2009 o godz. 23:59 i ta lokalizacja, która zostanie wybrana będzie obowiązywać do końca zimy :)

Pozdrawiam :)
Dodany obrazek

Dodany obrazek

#677 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 22:19

jakiego młynka? nie kapuje :-| z tego co wiem to w kk jest o wiele wiecej ludzi w srodku niz w malcie.. zawsze znajdzie sie miejsce zeby sobie usiasc i cos zjesc czy wypic.. jak tam sobie kto chce.. ustalcie cos mozna zrobic glosowanie :D i będzie po sprawie :)

szczeże to w malcie nigdy nie byłem ale widze so się dzieje na drodze koło tej galerji
a tak wogule to sory speed, ty już dawno na spocie nie byłeś i pewnie nie przyjedziesz tak szybko bo masz spoty na uczelni :-) dajmy się wypowiedzieć tym którzy przyjeżdżają na spoty.
Po zatym to w k.k. jest ciepełko i też można podejść sobie i coś ciepłego wciągnąć ;-)
i nie zmieniajmy tematu na zimowe spoty czy jakoś tak poco zajmować miejsce kolejne w tematach spotowych to tyle odemnie
i ja jestem za king krosem

#678 OFFLINE   wo0t?!

wo0t?!
  • 32 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 23:26

King Kross -> 1;
Galeria Malta -> 1;

P.S. Proszę głosować cytując poprzednią tabelę, głosować należy przez dopisywanie kolejnych cyfr (przykład: 1; 2; 3;...). Głosowanie kończy się w pt. 13.11.2009 o godz. 23:59 i ta lokalizacja, która zostanie wybrana będzie obowiązywać do końca zimy

Jestem za KK gdyż mam blizej a dwa w weekendy wiem co tam sie dzieje...

Jutro odbieram Bestie po regeneracji wszystkiego (prawie) co sie sypało...

PS Lotus skoro jestes za KK to dopisz sie do Listy j/w dodał speed bedzie wtedy czarne na białym. Bardzo dobrze widzieć bedziemy ilosc glosow, potem bedzie ze ja glosowalem za kaczynskim a wygral tusk bo glos nie zostal policzony i viceversa. Takze jakis porzadek by sie przydał.

#679 OFFLINE   djlotus

djlotus

Zbanowany

• 345 postów

Napisany 08 listopada 2009 - 23:48

King Kross -> 1;2;
Galeria Malta -> 1;

P.S. Proszę głosować cytując poprzednią tabelę, głosować należy przez dopisywanie kolejnych cyfr (przykład: 1; 2; 3;...). Głosowanie kończy się w pt. 13.11.2009 o godz. 23:59 i ta lokalizacja, która zostanie wybrana będzie obowiązywać do końca zimy

#680 OFFLINE   Tuptus

Tuptus

Tomek

• 1 341 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 09 listopada 2009 - 09:08

King Kross -> 1;2;
Galeria Malta -> 1;2;