co do drugiego linku to jak mam pokazac ze tak jest ,wpadnij i sprawdz albo zrobie filmik to uwierzysz ze jest OK. hehe ciekawe to forum
Napisany 20 stycznia 2011 - 23:24
Napisany 20 stycznia 2011 - 23:31
Napisany 20 stycznia 2011 - 23:41
nie musisz mnie przekonywac, to juz indywidualna sprawa kto co z tym zrobi
Napisany 21 stycznia 2011 - 00:01
No i prawidlowe podejscie
![]()
"OMEGA + LEDY Jak wam sie To Widzi???" na zewnatrz - nie widzi
Cala rzecz w tym ze nowe auta maja od poczatku do konca zaprojektowany wyglad ledow, sposob dzialania gdzie stylistycznie jak i technicznie nie mozna im nic zarzucic. Przepisy i producenci nas do tego przyzwyczjaja, widocznie tak musi byc. Porownajmy to teraz z sposobem dzialania i montazu na zewnatrz naszych omeg. Jak to ma sie do przepisow skoro polowa osob nie ma homologacji a druga polowa nie przestrzega wymogow dot. montazu ??
Napisany 21 stycznia 2011 - 00:05
e tam...
Audi A3 albo A4 ma w lampach takie łezkowate diodki. Stylistycznie Wieśtjuning pierwszej wody.
Napisany 21 stycznia 2011 - 06:32
odpisze krotko.
gust sprawa indywidualna. i tyle.
dla mnie to jest wiejski tuning, dla ciebie nie.
tobie sie to podoba, ty tym jezdzisz.
i konczymy o tym dyskusje
Napisany 21 stycznia 2011 - 07:38
Napisany 21 stycznia 2011 - 07:44
Napisany 21 stycznia 2011 - 08:31
Nie bedziesz, bo z bledem napisalesby dodać bardziej agresywnego wyglądu mojej klaseczce
Napisany 21 stycznia 2011 - 17:29
jest tu pełno drwin i wyśmiewania w stosunku
do innych. Jeden rzuci hasło że to "wieśvagen" a zaraz dziesięciu pisze to samo, żeby...właśnie... Po co?
Napisany 09 lutego 2011 - 17:53
Napisany 09 lutego 2011 - 18:20
Napisany 09 lutego 2011 - 19:07
witam,
mam pytanie czy jak zamontuje pasek diod pod swiatlami z przodu kolo przeciwmgielnych to musze miec homologacje na nie? mam jeszcze ze starych lat oaski diod takie zwykle biale i chce je podlaczyc z pozycjami. na codzien jezdzic i na nich i z wlaczonymi swiatlami mijania. sadze ze jak jezdze na tych normalnych to nie musze miec homologacji ale nie wiem wiec chcialbym zeby ktos kto orjetuje sie lepiej wypowiedzial sie o tym. z gory dziekuje
Napisany 09 lutego 2011 - 20:27
Napisany 09 lutego 2011 - 20:33
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 09 lutego 2011 - 22:10
Napisany 10 lutego 2011 - 11:09
trzeba takie swiecdelka ze smakiem i z rozwaga montowac to sie policjant nie dowali
jesli ktos natomiast przywali sobie diody swiecace na chamski fioletowy odcien i pasek dlugi jak mur chinski i w dodatku uzywa tego razem ze swiatlami mijania to sory ale nie ma sie co dziwic ze mandaty leca
to powinno dzialac tak ze po wlaczeniu swiatel mijania te swiecidelka gasna
wtedy jest ok i mozna sie tlumaczyc ze to swiatla dzienne ale jesli tak nie jest to sory ale wedlug mnie to jest choinka
Napisany 10 lutego 2011 - 11:53
długa rozmowa spowodowała odstąpienie od wypisania mandatu ale kolega musiał solennie przyżec ze zrobi żonie DROGI prezent( a była przy tym). Jakiś komentarz?
Napisany 10 lutego 2011 - 18:20
tłumaczenie ze jest homologacja ni pomagała
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.