to mój problem.. http://forum.omegakl...read.php?t=4467
zastanawiam sie czy pierw wlac xeramic wyjezdzic na benie (jak sie uda bo gasnie itd) i potem wymienić krokowy, a potem czujnik walków rozrządu czy w jakiejs innej kolejnosci??
jakies propozycje co bedzie lepsze??
Czy jak wymienie pierw krokowy to zasyfie go jakosz jezdzac na starej benie??

Problem z instalacją gazową X20XEV
Rozpoczęte przez
Szynka
, 28 gru 2006, 13:30
64 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 maja 2007 - 22:49
Jadę podkręcić troszkę obroty.
Zrobione. Na pb obroty trzymają ok 750. Przy klimie ok 500-550.
Elegandzko :mrgreen:
Napisany 23 maja 2007 - 22:55
Ja dzis Xeramic wlałem do baku i na benie gdzie sie da jezdze ale glownie na odcinkach luzszych w cen sie nie da bo gaśnie na luzie:/ Ale strasznie zlopie wache zrobilem ok 60km i poszlo ok 10l wachy:/ boli keszeń.
Czekam ciagle na krokowy jak go wymienie to zobaczymy jak bedziesie jezdzilo ale czyjnik walka rozrzady to chyba jednak do wymiany tylko narazie czasu brak:/
Czekam ciagle na krokowy jak go wymienie to zobaczymy jak bedziesie jezdzilo ale czyjnik walka rozrzady to chyba jednak do wymiany tylko narazie czasu brak:/
Napisany 24 maja 2007 - 07:38
Marcin, gdzie to robiłeś? Bo ja też muszę sprawdzić i ewentualnie podkręcić. Byłeś w ASO (którym), czy ktoś znajomy Ci robił?Zrobione. Na pb obroty trzymają ok 750. Przy klimie ok 500-550.Jadę podkręcić troszkę obroty.
Napisany 24 maja 2007 - 07:43
Marcin, gdzie to robiłeś? Bo ja też muszę sprawdzić i ewentualnie podkręcić. Byłeś w ASO (którym), czy ktoś znajomy Ci robił?Zrobione. Na pb obroty trzymają ok 750. Przy klimie ok 500-550.Jadę podkręcić troszkę obroty.
Dałem znać na PW.
Jeżeli ktoś z okolic Rzeszow bedzie potrzebowal dobrego elektryka, to PW/ gg/ mail.