Gorące powietrze na nogi!
Napisany 12 grudnia 2010 - 16:07
Miałem podobny problem... . Mianowice mi spadł pręcik który otwiera lewą część nadmuchu na nogi kierowcy i pasażera, prawą otwiera silniczek który jest połączony z tym pręcikiem. Możesz to sprawdzić ściągając konsole od klimatronika i odkręcając uchwyt który trzyma cała konsole. Pod tym uchwytem jest dziura którą zobaczysz ten pręcik. On mi spadł i nie działał mi nawiewy na nogi od lewej strony.
Może moja sugestia Ci pomoże... .
Napisany 13 grudnia 2010 - 09:14
Witaj Mloody
Miałem podobny problem... . Mianowice mi spadł pręcik który otwiera lewą część nadmuchu na nogi kierowcy i pasażera, prawą otwiera silniczek który jest połączony z tym pręcikiem. Możesz to sprawdzić ściągając konsole od klimatronika i odkręcając uchwyt który trzyma cała konsole. Pod tym uchwytem jest dziura którą zobaczysz ten pręcik. On mi spadł i nie działał mi nawiewy na nogi od lewej strony.
Może moja sugestia Ci pomoże... .
To znaczy ten pręcik ma być pod którymś z tych kółek (od ustawień) od klimatronika?
Napisany 13 grudnia 2010 - 17:46
http://forum.omegakl...ead.php?t=46114
Z lewej strony jest silniczek i otwiera nawiew na lewą stronę na nogi pasażera i z tyłu na nogi. Oraz za pomocą pręcika otwiera prawa stronę od kierowcy. Niekiedy ten pręcik wypada lub może ktoś kiedyś ciągnął kable lub coś tam majstrował i porostu on wypał. Da się tam dość poprzez otwarcie pokrywy bezpieczników i przekaźników po kierownicą. A następnie trzeba wykręcić przekaźniki i delikatnie włożyć tam rękę. Jest trochę gimnastyki i rozbierania ale warto. Ja miałem to zwalone... . I teraz działa... . Było to zepsute od momentu jak szwajcarski serwis montował zestaw do telefony pociagli tam przewód i wyrwali pręcik... . Tak doszyłem do tego jak rozmawiałem z właścicielem poprzednim samochodu... . Ja moja omegę kupiłem w Szwajcarii. A teraz działa i Cieszy mnie to... . Bo w zimie jest to bardzo przydatne... .
Napisany 14 grudnia 2010 - 21:01
Na ostatnim zdjęciu jak wejdziesz w ten lik widać ten pręcik. http://forum.omegakl....16&postcount=1
Z lewej strony jest silniczek i otwiera nawiew na lewą stronę na nogi pasażera i z tyłu na nogi. Oraz za pomocą pręcika otwiera prawa stronę od kierowcy. Niekiedy ten pręcik wypada lub może ktoś kiedyś ciągnął kable lub coś tam majstrował i porostu on wypał. Da się tam dość poprzez otwarcie pokrywy bezpieczników i przekaźników po kierownicą. A następnie trzeba wykręcić przekaźniki i delikatnie włożyć tam rękę. Jest trochę gimnastyki i rozbierania ale warto. Ja miałem to zwalone... . I teraz działa... . Było to zepsute od momentu jak szwajcarski serwis montował zestaw do telefony pociagli tam przewód i wyrwali pręcik... . Tak doszyłem do tego jak rozmawiałem z właścicielem poprzednim samochodu... . Ja moja omegę kupiłem w Szwajcarii. A teraz działa i CDieszy mnie to... . Bo w zimie jest to bardzo przydatne... .
Kurde link sie nie otwiera...

Napisany 14 grudnia 2010 - 21:47
Napisany 15 grudnia 2010 - 22:10