A na co zwrócić uwagę kupując 2.5 DTI. chodzi mi o silnik.

ktory lepszy 2.0 DTI czy 2.2DTI
Rozpoczęte przez
wojteksz
, 30 mar 2009, 21:21
46 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 września 2011 - 14:33
Napisany 04 września 2011 - 15:54
Blaszki, wtryski, pompa, itd itp nez lapka nie podchodz do niego:) Jak Ci sie uda zakup to bedziesz wniebowziety tym silnikiem, wiem co mowie:)
Napisany 04 września 2011 - 19:59
A na co zwrócić uwagę kupując 2.5 DTI. chodzi mi o silnik.
Najlepiej oglądać z kimś, kto ten silnik zna. Nawet "odrutowanego" y25dt laik nie rozpozna, niestety.
Obecność korozji w Omedze, zadaje kłam powszechnej opinii, iż Opel robi gówniane samochody. A one z żelaza są zrobione, to rdzewieją
Napisany 04 września 2011 - 21:52
Zamówię sobie od bestb Interfejsy OP-COM 1.39 USB soft PL, będę miał na przyszłość, nie będę musiał już płacić za kompa.
no ale z kim ja miał bym podjechać..... hmmmm..... nikt z moich znajomych nie ma 2.5 DTI, może ktoś z forum byłby chętny do pomocy.
no ale z kim ja miał bym podjechać..... hmmmm..... nikt z moich znajomych nie ma 2.5 DTI, może ktoś z forum byłby chętny do pomocy.
Napisany 04 września 2011 - 21:57
zacznij od zalatwienia numeru VIN auta. potem zadzwon do GM w warszawie - moze uda ci sie ustalic przebieg. 022 606 16 49. do aut pana pawelomega radze podchodzic z duuuuuzym dystansem.
Napisany 04 września 2011 - 22:01
a czemu to z Dużym dystansem??? tak po prostu czy ktoś się już naciął się na niego
mam jeszcze jedną do sprawdzenia http://otomoto.pl/op...-C20492285.html
mam jeszcze jedną do sprawdzenia http://otomoto.pl/op...-C20492285.html
Napisany 06 września 2011 - 17:01
beast dzieXXXX za nr. bardzo się przydał. załatwiłem nr win i dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy, i to że sprzedawca nie kłamie.... ciężko o takich.
a pana PAWEŁOMEGA to dam sobie narazie spokój...... handlarz na potęgę coś mniej-więcej jak Turki i Jugole w Niemczech.
Zdecydowałem się jednak że kupie Y25TD zawsze chciałem mieć dużego Diesla pod maską i z automatem. myślę że w sobotę spełni się moje marzenie.
a pana PAWEŁOMEGA to dam sobie narazie spokój...... handlarz na potęgę coś mniej-więcej jak Turki i Jugole w Niemczech.
Zdecydowałem się jednak że kupie Y25TD zawsze chciałem mieć dużego Diesla pod maską i z automatem. myślę że w sobotę spełni się moje marzenie.