Foty ze zlotu.
Napisany 29 września 2008 - 20:18
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 29 września 2008 - 20:50
No niech mnie to wujek Beast tak zadymiał swoim kombi..
oj tylko troszeczke :razz: :mrgreen:
A tak to kombi Beasta teraz duuużo potrafi
Po małym mechanicznym tuningu .... :mrgreen:
ale tylko malym :mrgreen:
oma dostala dyfer 4.22 i kopie mantzla i w koncy zaczelo to jezdzic :mrgreen: ale dla mnie za malo - dlatego na wiosnenny zlot nastepne mody :twisted: :twisted:
Napisany 29 września 2008 - 20:57
Obiecanki cacanki a głupiemu... gips w nogęJutro wam wstawię w ciągu dniaWyniki mają się pojawić ...... Ciekawe ile będziemy na nie czekać :grin:

Beast, cza se było szperę zapodać, bo te twoje nibybączki śmichu warte. Już ten Sztejmedz z czarnymi majtkami lepszy efekt dał. I on w dodatku tankuje w krzaczorach :hehe:
Napisany 29 września 2008 - 21:06
Beast, cza se było szperę zapodać, bo te twoje nibybączki śmichu warte. Już ten Sztejmedz z czarnymi majtkami lepszy efekt dał. I on w dodatku tankuje w krzaczorach
nie chce szpery. to auto na codzien sluzy do wygodnego przemieszczania sie dlatego ani gleby ani szpery nie bedzie. a ty zamiast glupie komentarze sypac wziac byc sie za porzadki w swojej omie - a nie tylko z zewnatrz picowanie :razz:
Napisany 29 września 2008 - 21:10

A swojej nie muszę sprzątać. I tak jakiś medalion zawsze zgarnie :hehe:
Napisany 29 września 2008 - 21:13
Jak do wygodnego przemieszczania to nie do ścigania. Sam sobie przeczysz
do wygodnego przemieszczana na codzien - moc to inna bajka i uzywasz tego i na codzien i od swieta ale nie przeczy to z wygoda
A swojej nie muszę sprzątać. I tak jakiś medalion zawsze zgarnie
na nastepnym beda inne reguly wyboru najladniejszej :razz:
Napisany 29 września 2008 - 21:18
Na następny przyjadę... rowerem :nabijacz:
Ale bez siodła Geju

Napisany 29 września 2008 - 21:25
Musze z Czarną zagadać. Bo to ona zarezerwowała tą opcję a mnie pozostała ramaNa następny przyjadę... rowerem :nabijacz:
Ale bez siodła Geju![]()
![]()

Napisany 29 września 2008 - 21:53
Musze z Czarną zagadać. Bo to ona zarezerwowała tą opcję a mnie pozostała ramaNa następny przyjadę... rowerem :nabijacz:
Ale bez siodła Geju![]()
![]()
Zawsze pozostaje tandem - nie dość że oboje będziecie mieli to samo to jeszcze będziesz mógł POpedałOWAĆ troszeczkę

Napisany 29 września 2008 - 22:08

Napisany 29 września 2008 - 22:15
skłonności ku chłopcom już mi przeszły
To nigdy nie przechodzi Steevenku
Napisany 29 września 2008 - 22:18

Przynajmniej jedna porządna osoba w rodzinie i wiadomo kto będzie w stanie cię w ryzach utrzymać

Napisany 29 września 2008 - 23:22
Napisany 30 września 2008 - 07:39
Czyz nie zauważyliście u mnie drastycznej zmiany? Przyjechałem na zlot z kobietą, nie pokazałem swojej "twarzy", miałem w normie poranne badania testerem Hampstera
Panowie, bądźmy poważni, tutaj 80% kolegów zasmucę ale... ale... ALE... skłonności ku chłopcom już mi przeszły
wszyscy zauwazyli :mrgreen: taki stan nazywa sie "pantofelkiem" :mrgreen: :mrgreen: :tere-fere:
Napisany 30 września 2008 - 08:53

Napisany 30 września 2008 - 08:54
Kurde Maro - sie nie odczepią od Ciebie - trza było pokazać d*pę miał byś spokój

już raz pokazał i też sie nie odczepili....
Napisany 30 września 2008 - 08:55

Napisany 30 września 2008 - 09:10