Mam pytanie
Jeśli bym na zlot przyjechał np Audi 2.5 a nie Oplem to mogę startować w klasie do 2.5
Tak le tylko w kasie "Open"
Napisany 29 września 2008 - 17:27
Mam pytanie
Jeśli bym na zlot przyjechał np Audi 2.5 a nie Oplem to mogę startować w klasie do 2.5
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 29 września 2008 - 17:37
o też mam jakieś dyplomy
Napisany 29 września 2008 - 17:43
Ale i tak najlepszy zgarnął Maro...Unikatowy taki
Napisany 29 września 2008 - 17:47
Jak gdzie w CzaplinkuA gdzie jest mój dyplom.
Napisany 29 września 2008 - 17:49
A gdzie jest mój dyplom.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 29 września 2008 - 17:50
Jak gdzie w CzaplinkuA gdzie jest mój dyplom.
![]()
![]()
Napisany 29 września 2008 - 17:51
u mnie są nieodebrane dyplomyA gdzie jest mój dyplom.
Napisany 29 września 2008 - 17:54
u mnie są nieodebrane dyplomyA gdzie jest mój dyplom.
Napisany 29 września 2008 - 18:45
Napisany 29 września 2008 - 19:28
Napisany 29 września 2008 - 19:31
Napisany 29 września 2008 - 19:37
A tak to kombi Beasta teraz duuużo potrafi
![]()
Po małym mechanicznym tuningu .... :mrgreen:
Napisany 29 września 2008 - 19:55
No pewnieA tak to kombi Beasta teraz duuużo potrafi
Napisany 29 września 2008 - 20:00
Sitas prawie najszybszy
Napisany 29 września 2008 - 20:04
Sitas napisał/a:
Sitas prawie najszybszy
Prawie robi wielką różnicę ........
Napisany 29 września 2008 - 20:06
Taki jeden... bez S na końcuSitas napisał/a:
Sitas prawie najszybszy
Prawie robi wielką różnicę ........
Napisany 29 września 2008 - 20:09
Napisany 29 września 2008 - 20:14
Jutro wam wstawię w ciągu dniaWyniki mają się pojawić ...... Ciekawe ile będziemy na nie czekać :grin: