kolejny wypadek z udziałem omegi
Napisany 17 października 2013 - 18:09
http://www.24opole.p...,wiadomosc.html
Takiego kierowcę to zabić to mało...
Póki co spieprzył sobie życie na parę lat

Napisany 18 października 2013 - 19:38
Póki co spieprzył sobie życie na parę lat
Mysle ze tkaie cos zostaje na całe zycie... niestety... :pokoj:
Napisany 18 października 2013 - 19:43
Mysle ze tkaie cos zostaje na całe zycie... niestety... :pokoj:
Na pewno... Ale miałem na myśli odsiadkę.
Napisany 18 października 2013 - 19:45
Na pewno... Ale miałem na myśli odsiadkę.
No jeszcze bez prawka... Cieplutko...

Napisany 18 października 2013 - 19:48
A że spierdzielił z miejsca to gorąco aż parzy...No jeszcze bez prawka... Cieplutko...
Napisany 19 października 2013 - 07:59
Jak na razie to wrócił do domu http://www.24opole.p...,wiadomosc.htmlA że spierdzielił z miejsca to gorąco aż parzy...
Napisany 19 października 2013 - 13:27
Jak na razie to wrócił do domu http://www.24opole.p...,wiadomosc.html
Nawet nie chce mi sie pisac co na ten temat mysle

Napisany 19 października 2013 - 20:37
Nawet nie chce mi sie pisac co na ten temat mysle
POLSKA
Chłopak zabijesz kota i pojdziesz siedziec na dwa lata

Napisany 19 października 2013 - 22:58
jak dla mnie powinni zabrać z szyby DNA rowerzysty, bo jesli go strzelił na pewno powinno coś zostać na aucie.
Napisany 20 października 2013 - 06:33
o ile rodzina zmarłego wyłoży pieniądze na badania DNA, będą trwały od 3 do 6 miesięcy, proces i ewentualną karę obędzie za jakieś 2-3 lata... Rafke trochę za dużo filmów się na oglądałeśpowinni zabrać z szyby DNA rowerzysty, bo jesli go strzelił na pewno powinno coś zostać na aucie.

Napisany 20 października 2013 - 12:13
Napisany 27 października 2013 - 09:59
****!!Znowu jakiś idiota w Omie
http://www.24opole.p...,wiadomosc.html
A dla czego "idiota" ??
Pomyślałeś że mógł rozpocząć manewr wyprzedzania nie widząc jadącego "przepisowo" ( 130/150 km/h ) motocyklisty - Bardzo łatwo i szybko sie kogoś krytykuje lecz postawić się w takie sytuacji jest ciężko .....
Ciekawi mnie Twoja reakcja jak by kierowcą był Twój kolego ...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 października 2013 - 13:52
za to Ciekawe skąd Ty wiesz ile jechał motocyklista co?? jeżdżę moto i są tacy co jeżdżą wolno i tacy co przy 200 na kolo idą, więc sam się postaw w sytuacji prawidłowo jadącego motocyklisty, jestem zawodowym kierowcą i sam miałem wypadek, pierwsze co to "bo przez te tiry" a dzięki mnie koleś żyje http://www.ospmilicz...hp?readmore=625, nie osądzajcie nikogoA dla czego "idiota" ??
Pomyślałeś że mógł rozpocząć manewr wyprzedzania nie widząc jadącego "przepisowo" ( 130/150 km/h ) motocyklisty - Bardzo łatwo i szybko sie kogoś krytykuje lecz postawić się w takie sytuacji jest ciężko .....
Napisany 27 października 2013 - 13:52
A dla czego "idiota" ??
dokładnie za mało informacji by stwierdzić czyja wina, chodź niestety kierowca omegi napewno bez winy nie jest.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówOpel Saab
515 018 365
Napisany 27 października 2013 - 15:05
A jako ciekawostkę dodam że tam jest podwójna ciągła.
Jak?? => Tak!!
Napisany 27 października 2013 - 15:11
Wiem od Policji, że wina leży bezwzględnie po stronie kierowcy Omy.Sam tego motocyklistę odbierałem ze śmigła, i gdyby sypał ostro to nic by z niego nie było.Był pokiereszowany w taki sposób jakby chciał uniknąć wypadku kładąc moto, ale się nie dało i "tylko" stracił nogę.
A jako ciekawostkę dodam że tam jest podwójna ciągła.
Wszystko OK .... Widzisz Twój "osąd" że to "idiota" jest na podstawie bezpośredniej wiedzy jaką uzyskałeś od "niebieskich " - moja wypowiedź powstała na podstawie artykułu jakiego przeczytałem . To jest podstawowa różnica .
:pokoj:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 21 grudnia 2013 - 23:51