i za to... ci antenki nie zapomne... :nabijacz:a ty na jakiejkolwiek byles ?
oczywiscie nie wirtualnie

Spocik weekendowy 19-20.07 u Sitasów na działce.... MORĄG
Napisany 21 lipca 2008 - 14:48
Napisany 21 lipca 2008 - 17:20

Ale wam zazdroszcze :jezor:
Pozdro dla wszystkich :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc: :czesc:
Napisany 21 lipca 2008 - 20:59

Chciał bym BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ za tak liczne stawiennictwo sie na 1 spocie weekendowym w OSIR "u Sitasów"

Naprawde nie spodziewałem się takiej ilości omegomaniaków :mrgreen: . Impreska mimo zmiennej pogody udała się na 100% a to jak najbardziej własnie wasza zasługa :mrgreen: . Jeszcze raz dziękuje i po ciuchu myślę że jak uda mi sie wstrzelić w odpowiedni termin to na 2 spocik również zawitacie. Pozdrawiam WSZYSTKICH i powiem tak... DO ZOBACZENIA

Napisany 21 lipca 2008 - 21:08
Ja to na innego spota sie szykuję...Jeszcze raz dziękuje i po ciuchu myślę że jak uda mi sie wstrzelić w odpowiedni termin to na 2 spocik również zawitacie. Pozdrawiam WSZYSTKICH i powiem tak... DO ZOBACZENIA
![]()
KLIK
tylko wyjdz przez nastepnym spotem u Sitasow :mrgreen:
a tak serioo to polowa pewnie z nas sie kwalifikuje na leczenie... :piwo: :piwo: :piwo:
no to zdrooovko :piwo: :piwo:
Napisany 27 lipca 2008 - 18:46
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 03 sierpnia 2008 - 21:41

Ani fura nie zwróciła mojej uwagi

Napisany 03 sierpnia 2008 - 21:42

Napisany 03 sierpnia 2008 - 21:52
Kurna, byłem w Pruszczu na VW Manii ale Cie nie widziałem
no wiesz :evil: to nie jest takie małe autko :razz: stało po lewej od sceny i byłem tylko w sobotę a i widziałem parę omeg na parkingu po drugej stronie ulicy od bramy na manie
Napisany 03 sierpnia 2008 - 21:59
ta srebrna V-ka (nie wiem czyja to ) to gdzie tylko na spota dojedzie to naprawiac ja trzeba, strasznie upierdliwa...

Napisany 04 sierpnia 2008 - 15:04
myhyhyTak patrze na te fotki i nie chce nic mowic ale ta srebrna V-ka (nie wiem czyja to ) to gdzie tylko na spota dojedzie to naprawiac ja trzeba, strasznie upierdliwa...
Podobuje mi się

Napisany 05 sierpnia 2008 - 16:37
Tak patrze na te fotki i nie chce nic mowic ale ta srebrna V-ka (nie wiem czyja to
) to gdzie tylko na spota dojedzie to naprawiac ja trzeba, strasznie upierdliwa...
no bo to nie dizel - te sie przeciez nie psuja jak sie tankuje rope z krzakow.
p.s ale z moja cos chyba jest nie ta :shock: prawie 4000 km bez dotkniecia czegokolwiek - to chyba nie V
Napisany 05 sierpnia 2008 - 17:29
:hehe: no nie psuja nie psuja....no bo to nie dizel - te sie przeciez nie psuja jak sie tankuje rope z krzakow.
tak piszesz jakbys fiatem 126p jezdzil :hehe: tez mi wyczyn 4000 km bez awarii. Ja klekotem 90 tys przejechalem juz ponad i poza pompa wodna i chlodnica zero awarii :yes_yes: :driver:p.s ale z moja cos chyba jest nie ta prawie 4000 km bez dotkniecia czegokolwiek - to chyba nie V
Napisany 05 sierpnia 2008 - 17:36
Ja klekotem 90 tys przejechalem juz ponad i poza pompa wodna i chlodnica zero awarii
czemu nie dodałeś że na lawecie

Napisany 05 sierpnia 2008 - 17:45
musze cie zmartwic.... nie byla jak narazie potrzebna.... nawet zaslepki w przednim zderzaku nigdy nie wyciagalem.. bo nie bylo potrzebyczemu nie dodałeś że na lawecie