Tu się wykłócają o Dieselkach ;)
Rozpoczęte przez
wolf
, 13 sty 2007, 16:29
46 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 maja 2008 - 21:31
Roozga - co to znaczy "diesel z przepływką"
RafiTD, Karolu! - zapraszam z chęcią do dalszej dyskusji na temat pompy w linku poniżej
http://forum.omegakl...er=asc&start=30
Poza tym każdy z nas jest tu aby sobie nawzajem pomagać - dyskutować, a nie skakać sobie do gardeł
A co do TDS to słyszałem jeszcze coś takiego że te silniki jest dużo łatwiej przegrzać niż zamontowane w omedze TD, ale ile w tym jest prawdy to nie wiem
RafiTD, Karolu! - zapraszam z chęcią do dalszej dyskusji na temat pompy w linku poniżej
http://forum.omegakl...er=asc&start=30
Poza tym każdy z nas jest tu aby sobie nawzajem pomagać - dyskutować, a nie skakać sobie do gardeł
A co do TDS to słyszałem jeszcze coś takiego że te silniki jest dużo łatwiej przegrzać niż zamontowane w omedze TD, ale ile w tym jest prawdy to nie wiem
Napisany 25 maja 2008 - 22:14
Skoro jesteście wszyscy tacy mądrzy, to powiedzcie mi proszę, co było pierwsze? Jajko czy kura?

Napisany 26 maja 2008 - 06:31
jakby powodem bylo zapowietrzanie to i na zimnym by ciezko odpalal...co Ty sie tak czepiasz:),myslisz ze wyskoczyles z tekstem typu glowiczka a ja o tym nie wiem?jak bys byl taki 2.5 td maniak wiedzial bys ze nie zawsze:) moze byc wiele innych problemow:)jak np. zapowietrzanie itp nie tylko glowiczka:)
Napisany 26 maja 2008 - 09:07

pzdr :boks:
I'm flirt..
Napisany 27 maja 2008 - 06:03
po to ze wymiana glowiczki to koszt min, 1000zł a to cudenko z allegro 80zl. Jezdze tak od roku i nie mam problemu ani z przepalaniem sie swiec ani z odpalaniem na cieplo. A ty skoro jestes taki "dziany" gosc i od razu wszystko wymieniasz na nowe to po co do swojej szukales jakiegos zepsutego wtrysku sterujacego i chciales go reanimowac a nie kupiles od razu nowego????pow. jesli jestes taki git to poco sobie jej nie zrobiles tylko montujesz jakies dodatki?

Napisany 27 maja 2008 - 08:35
Ale jak się odda pompę do pompiarza to ten powinien dokładnie zdiagnozować czy to jest ta cała głowiczka czy nie?? Bo lipnie byłoby wymienić coś co kosztuje 1000 PLN a efektu żadnego. Taką samą decyzję musiałem podiąć przy nastawniku - z duszą na ramieniu....
Napisany 27 maja 2008 - 09:07
bo chcialem przyjacielu jezdzic bo nie mialem akutalnie innego pojazdu:) wystarcza?
I'm flirt..