zgoda - przynajmniej ja kupiłem urządzenie i patrzę na wartości i się cieszę że się zmieniają

a niektóre nie.
Zechcesz pogadać za 2 miesiące otym co będziemy wiedzieli na temat pracy i wartości? Obiecuję że moja wiedza dorówna serwisowej.
Na tym polega pasja z hobby do drążenia nowości i poznawania nowych urzadzeń - wiedzę się zdobywa a nie się "ją ma"
ROZWIJAĆ SIĘ TRZEBA więc KAŻDY kupuje różne gadzety - bo rozwijają i podnosza wiedzę techniczną (najczęściej ogolną ale techniczna)
Trochę te slowa Marku były z całym szacunkiem takim małym aktem zarozumialstwa "ja wiem a reszta to głupki" To mnie uraziło więc piszę i proszę o zrozumienie, punktu widzenia innych.
To KLUB OMEGI przecież i powinno nam zależeć na WSPIERANIU się na wzajem a nie na "polaczkowaniu"
Dzięki Roozga i Florku za przydatne informacje. Zaraz się w nie zagłębię.
A może na jakimś spociku ktoś kto ma ochotę pomóc udzieliłby "niekumatym" korepetycji? to by było coś.

!
A tak wracając do tematu - za cholerę nie mogę uruchomić diagnostyk urządzeń dodatkowych np radia czy sprawdzić kontrolek czy sprawdzić silniczków poziomowania ksenonów - interface jakby się nie łączy
zaraz potem inne funkcje odczytuję mogę resetować wartości adaptacyjne itp.
Czy ma ktoś podobny problem.
na stronie
http://www.op-com.pl/download.htm jest najnowsza wersja po polskiemu - czy jest coś warta?