.............. :looz: :diable:w banku jako informatyk

czym sie zajmujesz/na czym sie znasz
Napisany 27 października 2006 - 18:58
Napisany 27 października 2006 - 23:25

Napisany 29 października 2006 - 14:28
Napisany 31 października 2006 - 19:02
jestem studentem informatyki na Politechnice Świętokrzyskiej (obecnie 5 rok czyli ostatni ale z barku czasu cholera wie czy jeszcze tam nie zabawie :mrgreen: ). Od dawna mam swira na punkcie komputerow, 3 lata pracowalem w firmie komputerowej jako spec od wszystkiego, głównie od systemow, sieci wrednego oprogramowania i drukarek. Pozniej praca w JC Auto S.A. na stanowisku doradca do spraw sprzedaży/magazynier a obecnie pracuje jako technik i mam udziały w firmie zajmujacej sie serwisem drukarek, kser, skanerow, ploterow i ogolnie szeroko pojetego biurowego dziadostwa :mrgreen: oraz eksploatacja tego talatajstwa (tusze tonery)
Czas wolny spedzam glownie przy Megi, wynajdujac sobie nowe rzeczy do usprawnienia, usterki do usuniecia (ech te skrzypiace plastiki), gram w bilarda i pije piffo

Kryptoreklama: jakby ktos potrzebowal to moge fajne ceny zaoferowac :mrgreen:
To by chyba bylo na tyle

Napisany 31 października 2006 - 20:58
Napisany 01 listopada 2006 - 16:59
Napisany 01 listopada 2006 - 17:27

Napisany 25 listopada 2006 - 19:29

Jestem akwizytorem

A tak poważnie... to prawie, bo Przedstawicielem Handlowym.
Ale od początku:
Uczyć mnie sie nie chciało więc mam tylko zawodówę.
Potem 4 lata jako kierowca na autach dostawczych.
5 lat jako kierowca też na dostawczych, przy okazji sprzedawca.
A teraz PH.
Uwielbiam jeździć samochodami, mogę spedzic dobę za kółkiem i przejechać w ciul kaemów. Niestety tylko mam kategorie B ale jak zarobie to rozszerzę

Interesuję się oprócz kobiet i innych używek budową domów. Od małego marzyłem o domku z ogródkiem. Może jakiś atrakcyjny kredyt spełni moje marzenia

Napisany 25 listopada 2006 - 22:40
Po za tym prowadzę z zoną działalność gospodarczą,handlujemy babskimi ciuchami i jakoś leci.Co do zainteresowań i umiejętności to nieskromnie tak zwana "złota rączka"

Napisany 25 listopada 2006 - 23:27
Jakby chałupę se chciał zaprojektować (za 2 lata będzie komplet uprawnień :-D) - to już wie.
Ogólnie rzecz biorąc jestem po Konstrukcjach budowlanych i inżynierskich :-)
Napisany 26 listopada 2006 - 00:06

Napisany 26 listopada 2006 - 16:04
od zawsze pasjonowaly mnie samochody,wiec kiedys skonczylem"samochodowke"
od kilku lat jestem kierowca samochodu ciezarowego - bardziej z koniecznosci niz z zamilowania.
w wolnych chwilach buszuje w necie albo grzebie przy samochodzie,choc na to ostatnie mam coraz mniej czasu.
pozdrawiam :czesc:
Napisany 27 listopada 2006 - 17:59
Napisany 16 grudnia 2006 - 19:41
A ja skończyłem samochodówke teraz studiuje zaocznie kierunek informatyka w telekomunikacji (ale bardziej by wojsko mnie nie scigneło wole samochody) a pracuje jako kierowca najpierw dostawczym teraz ciężarowym ( z HDS wiec moge komu co przenieść/przewieść) a woże takich jak Mariusz łącznie z nim.
pozdro
[edit cita] Najpierw pomyśl, potem napisz.
Napisany 16 grudnia 2006 - 20:53

Pozdro for @ll

Napisany 17 grudnia 2006 - 06:47

ale czepialem sie juz tylu profesji, ze niczego nieumiem porzadnie zrobic

obecnie pracjuje jako nocny portier w jednym z irlandzkich hosteli :mrgreen: !
Napisany 17 grudnia 2006 - 20:53
Z zamiłowania jestem informatykiem, do niedawna pracowałem w sklepie komputerowym gdzie serwis,skład montaż komputerów, małe sieci itp. Troszkę bawiłem się linuksem FC ale z powodu braku czasu słabo go znam. Lubię też programować aleto są tylko podstawy (Pascal i Delphi). Aktualnie jestem na etapie robienia swojej stronki. Mam zamiar zrobić z wykorzystaniem Joomli i samemu.
Niestety nie jestem żadnym adminem i niemam żadnych certyfikatów. Od jutra zaczynam pracę w MediaMarkt w serwisie (szukali komputerowca).
Dodatkowo interesuje się motoryzacją i komórkami.
Widzę że moja wiedza przy niektórych jest mizerna ale staram się. Teraz mam na wsio mniej czasu z powodu małego szkraba który wszystkim daje w kość.
Napisany 18 grudnia 2006 - 10:25
Napisany 18 grudnia 2006 - 18:21
To ja zamawiam malowanie Omegiale to cos musi rdzewiec bo nie malowałem nigdy kuchi ani pokojow

Ale jak będziesz w Gdańsku