ILKową A3000 polecam w 100% - najszybsza omega A jaką dane mi było poznać 
...a czarnulę B po dotarciu zapraszam na mały sparring z żółtkiem, może mnie to zmotywuje do dalszego dłubania 
Już dotarta

Następnym razem do Szczecina przylecę omegą to sprawdzimy, bo sam jestem ciekaw

A macie może jakiś filmik jak to się zbiera? Ile do setki 60-160, coś miarodajnego żeby zobaczyć jak to ma się do serii.
Na zawodach zlotowych wyszło 15,89 na 1/4mili co dało I miejsce.
Były gdzieś filmiki z tego, ale nie bardzo teraz wiem gdzie. G-tech pokazuje lekko powyżej 6s do 96km/h
ILKU zawsze ma dobre omegi byłem kiedyś u niego z zamiarem kupna pewnej czarnej omegi A;) ILKU napisz coś o układzie hamulcowym;)
Standardowy zestaw brembo do omegi. Zaciski czterotłoczkowe brembo i tarcze 323x30. Temat opisał kiedyś IMMO.
może to głupio za brzmi - ale co to daje ? z czystej ciekawości pytam bo nie wiem 
i kolejna sprawa masz jakis wykresik z hamowni etc?
widze zabudowany filtr, normalny czy stozek tam zalega ?
EGRa niema bo niepasował do kolektorów z 3,2. Poza tym brzydko wygląda i wpuszcza syf do wyczyszczonego kol. ssącego. Po wywaleniu żeliwa dodatkowo mniej waży

Filtr jest normalny, aczkolwiek ma przerobiony wylot do przepływomierza na okrągły z trąbką. Izolacja chroni przed rozrzedzeniem powietrza

Wykresik z hamowni będzie, niestety w Koszalinie niema za bardzo gdzie więc trzeba jechać gdzieś dalej...