Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

spocik lokalny w Głogowie

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
99 odpowiedzi na ten temat

#61 OFFLINE   powazny

powazny

jedyny poważny

• 366 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 21 kwietnia 2009 - 12:48

moze jakies popoludnie w tygodniu, co? sie zjechac, obejrzec, pogadac, pofocic i sie rozjechac?:)

#62 OFFLINE   lolek102

lolek102
  • 18 postów

Napisany 22 kwietnia 2009 - 22:22

ja tam wole weekend, w tygodniu to raczej późnym popołudniem mam wolny czas...
pozdrowienia z Głogowa - Dolnośląskie

Omega 2.5 V6 -kombi automat

#63 OFFLINE   sobek

sobek
  • 0 postów

Napisany 29 marca 2010 - 11:47

fajnie by bylo sie spotkac w ktorys dzionek

#64 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 29 marca 2010 - 18:16

generalnie dziwię się , że tylu chłopaków w Głogowie jest a żaden nie przybył do Lubina na duży spot

#65 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 29 marca 2010 - 18:18

Radek popatrz na daty ;)

#66 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 29 marca 2010 - 19:04

tia no widzę daty z tym , że chodzi mi o to , że tylu kolegów z regionu a żadnego nie było na spocie no i jeden wpis z dzisiaj

#67 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 29 marca 2010 - 19:19

fajnie by bylo sie spotkac w ktorys dzionek

I pewnie kolega by chciał spocik w Głogowie hm? :p:p:p

#68 OFFLINE   oma,abc

oma,abc

od A do C

• 130 postów

Napisany 24 kwietnia 2010 - 01:50

WITAM jako ze jestem z okolicy.... popre reanimacje kolejnego spota !!!! moze Glogow sie wykaze ?????.... byl Lubin , byl Chojnow teraz kolej na Głogow!!!! macie tak blisko jeziora ( spocik , lubiatow , slawa , brenno , lgin , boszkowo ...) oczywiscie inne miejsca tez wchodza w rachube , wszysto bedzie Ok chociaz poziom jest wysoki ! (byle nie spot pod castorama - 30 min. i do domu...) ODSWIEZCIE TEMAT NA POWAZNIE a ekipa sama sie znajdzie !!!!( mam nadzieje ze brygada z Lubina i Chojnowa mnie poprze ?i niema mi tego zazłe) ? pozdrawiam - oma,abc
oma,abc

#69 OFFLINE   tc82

tc82

3 najkrascie auto 10 zraz

• 2 509 postów

Napisany 24 kwietnia 2010 - 05:44

Kolego ale skoro wymieniasz tyle fajnych miejsc i w dodatku jest Was dwóch(klony:)) to nic nie stoi na przeszkodzie żebyście coś zorganizowali, czerwiec na razie mamy wolny (w maju jest zlot)

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"

#70 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 24 kwietnia 2010 - 08:11

byl Chojnow

no nie Chojnów a raczej CHOCIANÓW był ostatnio

#71 OFFLINE   oma,abc

oma,abc

od A do C

• 130 postów

Napisany 25 kwietnia 2010 - 11:32

sorki pomylilo mi sie bo nie byblem , ale relacje zdał mi klon - i to ze było fajnie sie zgadza
oma,abc

#72 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 25 kwietnia 2010 - 18:35

sorki pomylilo mi sie bo nie byblem , ale relacje zdał mi klon - i to ze było fajnie sie zgadza

nie ma problemu kolego człowiek to istota omylna jest ale oczywiście mam nadzieję że kolejnym razem będzie nas jeszcze więcej niż było , bo miało być więcej a było mniej a szkoda im więcej tym lepiej , same anegdoty mi wychodzą

#73 OFFLINE   oma,abc

oma,abc

od A do C

• 130 postów

Napisany 26 kwietnia 2010 - 08:28

Kolego ale skoro wymieniasz tyle fajnych miejsc i w dodatku jest Was dwóch(klony:)) to nic nie stoi na przeszkodzie żebyście coś zorganizowali, czerwiec na razie mamy wolny (w maju jest zlot)

to nie jest tak do konca bo do tych wszystkich fajnych miejsc Ja mam ponad 80km : ( a Głogów max 30 km

A organizacja na odległość nie jest prosta .Ale zadam najpierw jedno ważne pytanie, to by miało być z noclegiem ? a jesli tak , to jakich warunków oczekujecie i do jakiej kwolty ewentualny nocleg? moge cos poszukac w sieci , ale nic nie obiecuje !
oma,abc

#74 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 26 kwietnia 2010 - 10:06

możesz coś poszukać ale nie na maj tak mi sie wydaje bo jest zlot i mało kto by przyjechał

#75 OFFLINE   tc82

tc82

• 2 509 postów

Napisany 26 kwietnia 2010 - 19:37

to nie jest tak do konca bo do tych wszystkich fajnych miejsc Ja mam ponad 80km : ( a Głogów max 30 km

A organizacja na odległość nie jest prosta .Ale zadam najpierw jedno ważne pytanie, to by miało być z noclegiem ? a jesli tak , to jakich warunków oczekujecie i do jakiej kwolty ewentualny nocleg? moge cos poszukac w sieci , ale nic nie obiecuje !

Jeśli się uda z noclegiem to spoko, jak nie to też się nie potniemy, a spot jeśli będzie to raczej w czerwcu (pod koniec) to się nawet w aucie można przekimać, powinno już być ciepło;), bo tak jak redies pisze w maju zlot jest najważniejszy
Co do warunków i kosztów to najlepiej jak będą za free i w opcji all inclusive, ale to raczej nie realne:D
Możesz coś poszukać i daj znać wtedy, to się pomyśli, a najlepiej jak by się rzeczywiście ktoś z Głogowa zmobilizował i rozejrzał w temacie na miejscu

#76 OFFLINE   oma,abc

oma,abc

od A do C

• 130 postów

Napisany 19 maja 2010 - 13:44

bede w sobote 22.05 w boszkowie to zrobie rekonesans osobiscie bo glogow zamilkł? koledzy czekaja na gotowe , ale co do noclegu w "sezonie " to trzeba zaczac od konkretnej daty i tu prosba zeby cos ustalic , jesli to mozliwe to 26.06 osobiscie odpadam bo ide na wesele a 18-20 bede w poblizu a dokladnie w brennie z zonka (tez jeziorko)

mysle ze natym etapie trzeba zaczac od ustalenia konkretnej daty a potem jakos poleci , wiec czekam na propozycje

a kolegow z Glogowa i okolic prosze o uczestnictwo w temacie ,wkoncu to wasze podwurko!!!!! wyjcie z ukrycia i pomozcie nam troche.....

aha i nie zebym był leniwy ale w brennie i w boszkowie jest duzo noclegow , domkow ,pokoi itp. popatrzcie sobie w sieci najlepiej ustalic termin a chetni znajda nocleg sami bez problemu , bo zebym ja zalatwioał nocleg to musiałbym brac zaliczki od chetnych i wplacac je wlascicielom domkow , a tego nie bede robił bo to duza odpowiedzialnosc!!!!

i znowu prosba do Głogowa i okoloic - PYTAM : gdzie było by lepiej sie spotkać Boszkowo czy Brenno? ja byłem kilka razy i tu i tu - ale niepotrafie wybrac , wiem tylo na pewno ze wszedzie gra muzyka i jest co zjesc.....i wypic oczywiscie
oma,abc

#77 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 19 maja 2010 - 14:11

Wiesz noclegi to małe piwo ( ja tam w okresie letnim śpię w moim kombi :) 0a co do miejsca to już jakieś fotki by się zdały no i zdanie osób co były na miejscu i widziały. czerwiec będzie ok a data mnie np pasuję 26 -27
Ważne żeby była woda bieżąca , toalety było by miło . No prąd to już luksus :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Moje ople , byłe i obecny .

#78 OFFLINE   oma,abc

oma,abc

od A do C

• 130 postów

Napisany 22 maja 2010 - 11:39

widze ze wymaganie nie sa duze , to dobrze - propo fote to na moich nic ciekawego oprucz zony i dziecka to niema, ale moze ktos cos znajdzie i zamiesci.
Poczekamy jeszcze na "Głos Głogowa" Ja powiem tak niema rewelacji i nie ma tragedi , noclegi sa w standardach od "16 latka który przyjechał tam pic - do wymagajacej rodziny z dziecmi czyli - tv, kuchnjia , przysznic itp " jade do boszowa za 2 godz. to rozejze sie ,

Dalej prosze o jakies komentarze odnosnie miejsca - Z MOJEJ STRONY TO TYLKO PROPOZYCJA !!!!!!!! i niechce słyszec marudzenia , ze plaza za krótka , ze trawa zamoło zielona itp...

A i ztego co sie wstepnie orientuje moze byc problem z wiekszym placem , oile plac na auta moze by sie znalazł to na konkurecje raczej nie !!!!! ale w tej westi moze wiecej powiedziec głogow bo ja bylem tam zawsze blisko plaży a to sa rozciagniete miejscowosci i nie wszytko widziałem.....
oma,abc

#79 OFFLINE   tc82

tc82

• 2 509 postów

Napisany 22 maja 2010 - 12:43

ze trawa zamoło zielona

Kurde, a ja myślałem że tym razem będzie niebieska:D

I czy tylko mi się wydaje, że nikt z Głogowa nie chce spota ??

#80 OFFLINE   czegos

czegos
  • 54 postów

Napisany 22 maja 2010 - 12:59

A i ztego co sie wstepnie orientuje moze byc problem z wiekszym placem , oile plac na auta moze by sie znalazł to na konkurecje raczej nie !!!!!

Parking oraz plac i własną plażę posiada ośrodek LOK w Boszkowie LOK. Kiedyś mieli nawet strzelnicę, ale nie wiem jak jest teraz. Tylko ceny mogą odstraszyć:pokoj: