Edytowany przez ZIEMBA, 20 styczeń 2019 - 08:39.

Forum umiera
Napisany 20 styczeń 2019 - 08:29
Napisany 20 styczeń 2019 - 12:47
Napisany 20 styczeń 2019 - 16:36
Tam to znaczy gdzie? Jakies inne forum? To co sie stalo, byla jakas awantura? Co roku byly zloty a widze ze w 2018 juz nic nie bylo.Niestety ale chyba forum powoli umiera, do rozłamu też doszło, większość ludzi się tam przeniosła i dba o omegi.. więc omega nie wyginela
Napisany 20 styczeń 2019 - 18:17
Forum nie umiera, już dawno umarło. Największy ruch robią tu boty reklamowe.
Oczywiście, że jest drugie forum które funkcjonuje i ma się dobrze http://forum.omegaelite.pl/
Napisany 20 styczeń 2019 - 18:54
Kurna, nie wiem co jest ale nie ma wogole postow tych uzytkownikow co wymienilem. Co tu sie stalo Panowie?.Jest jakis moderator? Moj temat wisi juz drugi dzien do akceptacji przez moda
Napisany 20 styczeń 2019 - 19:44
Napisany 20 styczeń 2019 - 20:01
Napisany 21 styczeń 2019 - 18:19
Co sie z nimi stalo, wszyscy odeszli? Doszlo do jakiegos rozlamu na forum? A moze zmiana pokoleniowa?
Owszem zmiana pokoleniowa , ale modeli użytkowanych samochodów. Ludzie poprzesiadali się na nowsze(niekoniecznie lepsze) auta i dali sobie spokój z forum.
Jedyną pewna informacją jaką posiadam jest o Beast. Parę lat temu pisał na forum ,że przerzuca się na nowsze modele , bo na sprowadzaniu omegi/częściach już nie zarabia.
Wtedy przechodził na vectry c , więc dzisiaj już pewnie robi w insigniach.
I tyle... jakby nie patrzył premiera omegi B była 25 lat temu...
Czasem człowiek się zastanawia czy by jeszcze jakiejś nie kupić , ale bardziej teraz choruję na chryslera 300 c
Napisany 21 styczeń 2019 - 19:49
Niestety, ale ruch na forum zrobił się znikomy. Wiele osób sprzedało omegi i przestało tutaj zaglądać, inni po awanturze i obrazie założyli swoje własne "konkurencyjne" forum. Nie mniej jednak walczymy jeszcze by ożywić to co pozostało i tchnąć życie w nasze ukochane OKP. Także nie załamujcie się i bądźcie cierpliwi a zmiany nadejdą niebawem, oby na lepsze.
Napisany 22 styczeń 2019 - 07:23
inni po awanturze i obrazie założyli swoje własne "konkurencyjne" forum.
Była jakaś awantura?? Chyba o emotikony....
Napisany 22 styczeń 2019 - 09:39
Napisany 24 styczeń 2019 - 01:47
W sumie to odkąd pamiętam to rozłamy były co najmniej dwa... W międzyczasie kilka zmian "technicznych" na forum które też zrobiły trochę złego. Opla nie mam już prawie 7 lat i zaglądam tu sporadycznie bo w sumie to nie za bardzo jest z kim tu rozmawiać jak nikogo praktycznie nie ma. A pisanie w kółko tego samego bo ktoś ma lenia i nie chce mu się poszukać też już mnie nie bawi...
Prawda jest taka że OKP praktycznie umierało już jakiś czas temu a teraz żyje tylko dzięki sprzętowi do podtrzymywania życia.
Czemu stało się tak a nie inaczej to użytkownicy którzy są tu od lat powinni się domyślać...
Napisany 25 styczeń 2019 - 16:22
British nikt sie nie obraził. Wszyscy sie zawiedli i poszli na normalny grunt taka jest różnica ;-)
Zreanimować mieliście kilka prób i niestety to nie przeszło. Za mocno wtedy to poszlo w zła niepotrzebna strone.
Generalnie Elita jest otwarta dla każdej osoby i mile przywitamy każda osobę nawet ze starej gwardii okapu.
Tak wiec zapraszamy do nas gdzie jest ruch sa ludzie i dalej kwitnie pasja do omeg

Wystarczą dobre checi i wszystko bedzie dobrze
.
Pozdro
Napisany 27 styczeń 2019 - 09:56
Nic dodać nic ująć
Napisany 31 styczeń 2019 - 16:33
Napisany 06 luty 2019 - 21:48
to nie jest problem tylko tego forum, zwróćcie uwagę co się dzieje na fanpagach i grupach zamkniętych na Messangerze
przerabiam na jednym forum BMW powolną agonię, kilka postów na tydzień to max, czasem jeden w miesiącu
z ludźmi, jeśli ktoś potrafi rozmawiać i się nie "fochać" zawsze można utrzymać kontakt , po prostu szybciej na Messa się znajdzie odpowiedź, niż na forum, takie czasy
mam po omedze kolejne BMW, więc tu na OKP szukam sentymentu, wspomnień a nie raczej informacji
aczkolwiek jak już stwierdzono na początku - OKP to kopalnia wiedzy, i nie tylko o Omedze, korzystam często z wiedzy w tematach o oleju, oponach, hamulcach tu wiedza nie czyni różnic co do marki pojazdu
Marku, czekam z ciekawością na nowości na forum (lekki lifting)?
pozdrawiam "starych" bywalców OKP jak i nowych
Napisany 11 luty 2019 - 23:46
Mr, bo ludzie są coraz bardziej leniwi... Zamiast samemu poszukać odpowiedzi to wolą zadać pytanie i jakiś frajer zaraz im napisze to co jest już napisane milion razy.
Podobna sytuacja z lenistwem jest na forum MB na którym aktualnie się udzielam - tak samo jest wałkowane milion razy to samo a niektórzy nawet nie potrafią podać VINu w profilu i się dziwią że chamy nie chcą pomagać (a nie bardzo wiem jak pomóc jak nie mam pojęcia jakie auto w ogóle naprawiam bo szklaną kule oddałem na serwis i zaginęła w akcji). Fejsbuki, grupy i inne bzdety nauczyły ludzi że samemu nic nie trzeba zrobić poza zadaniem pytania. A niektóre fora są w ogóle fajne cool i och i ach bo jak jakiś baran nie umiał poszukać czegoś w instrukcji obsługi i przeczytać a tam jak trafił to mu to przepisali po raz milion pięćsetny i jeszcze przytulili i podali gorące kakao na uspokojenie...
Napisany 12 luty 2019 - 14:09
Zgadza się, fb też zrobił swoje, bo nie trzeba szukać tylko bach i po raz pierdylionowy to samo pytanie. Na forum zmuszają do szukania, do myślenia, a ludzie są teraz wygodni.
Niebawem nadejdzie próba ratowania OKP. W trakcie realizacji jest kilka działań i mam nadzieję że niebawem będą efekty.
Pozdrawiam
Napisany 20 luty 2019 - 23:06
Niebawem nadejdzie próba ratowania OKP. W trakcie realizacji jest kilka działań i mam nadzieję że niebawem będą efekty.
Pozdrawiam
Trzymam kciuki. Od przeszło 10 lat tu jestem i wielokrotnie uzyskałem bezcenną pomoc. Szkoda by było zaprzepaścić cały dorobek Użytkowników... A Omegi póki co nie sprzedaję.