Witam,
Czy ktoś miał okazję oglądać ten samochód?
https://www.otomoto....g-ID6zSqcY.html
Cena dość niska, więc można się spodziewać najgorszego

Napisany 18 maj 2018 - 20:14
Napisany 19 maj 2018 - 21:19
Jeżeli choć część z tego co napisano jest prawdą to chyba można się zainteresować. Sam montaż gazu kosztuje tyle ile to auto, chociaż jest to niestety chyba włoszczyzna - BRC o ile się nie mylę. Zdaje się, że pokrywy są alu to też plus. No i jest Xenon czyli jedyne świecące jakoś światła w omedze. Gdyby nie manual pojechałbym zobaczyć z ciekawości. :-)
Edytowany przez arklin, 19 maj 2018 - 21:22.
Napisany 19 maj 2018 - 21:45
Jeżeli choć część z tego co napisano jest prawdą to chyba można się zainteresować. Sam montaż gazu kosztuje tyle ile to auto, chociaż jest to niestety chyba włoszczyzna - BRC o ile się nie mylę. Zdaje się, że pokrywy są alu to też plus. No i jest Xenon czyli jedyne świecące jakoś światła w omedze. Gdyby nie manual pojechałbym zobaczyć z ciekawości. :-)
Pokrywy raczej plastikowe sądząc po wlewie oleju. W alu wlew byłby z drugiej strony . Widzę też wywalony Egr. Wato by podjechać i obejrzeć
Napisany 19 maj 2018 - 22:12
Gdyby nie manual pojechałbym zobaczyć z ciekawości.
To chyba raczej jeden z atutów tego auta

Pokrywy raczej plastikowe sądząc po wlewie oleju
Dokładnie, są plastikowe.
Napisany 20 maj 2018 - 23:03
Ogólnie większość rzeczy o których rozmawiałem z właścicielem przez tel się zgadzało.
Ale żeby nie było zbyt słodko "nasi tam byli"
Brak kontrolki oleju
ABS i TC działają sobie jak chcą
Prędkościomierz i kilometrówka też potrafi się wyłączyć a potem nagle się włącza ale częściej nie działa
Autko dość mocno pływa po drodze
W skrzyni 3 dość często zgrzyta(i to raczej nie moje przyzwyczajenie z automatu, bo reszta biegów wchodzi całkiem dobrze), po dłuższej przejażdżce coś zaczęło stukać po dodawaniu gazu, dźwięk dość dziwny i jeszcze takiego nie słyszałem ale pojawia się głównie po zmianie biegów.
LPG działa ale po przełączeniu na LPG silnik działa jakby cewka zdechła, nie ma mowy o normalnym przyśpieszaniu, na PB trochę lepiej i całkiem fajnie się zbiera ale szału nie ma, nie wiem nie katowałem go do odcinki
Cieknie olej spod spodu, bliżej nieokreślone miejsce.
Klima nie działa.
Temp patrolowa podczas jazdy po mieście 95+ przy temp około 22 stopnie na zewnątrz ale się nie gotuje.
Coś tam pewnie jeszcze mi umknęło ale poprzedni właściciel raczej starał się dbać o samochód.
Ogólnie byłem widziałem i kupiłem
Za daleko jak samochód za 3tyś ale V6 w kombi i przede wszystkim w manualu, więc się pokusiłem, zobaczymy co będzie dalej
A, i sprawdzałem samochód i przebieg wydaje się być realny
Edytowany przez WOYSA, 20 maj 2018 - 23:33.
Napisany 21 maj 2018 - 10:07
To gratulujemy zakupu i zachęcamy do opisania auta w odpowiednim dziale