Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spot Chełm

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1245 odpowiedzi na ten temat

#101 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów
  • Województwo: lubelskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 30 marca 2008 - 16:47

wojowojo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia :grin: i jeszcze szybszego dołączenia do naszej ekipy :driver: :driver: :driver: :driver:
Na pocieszenie obejrzj sobie zdjęcia z dzisiejszego spocika :piwo2:

http://picasaweb.goo...3/OKPVISPOTCHEM

Dziękuję wszystkim za przybycie i jak zwykle miłą atmosferę - do zobaczenia na kolejnym już VII w tym roku spocie chełmskim :yes_yes: :yes_yes: :yes_yes:

#102 OFFLINE   wojowojo

wojowojo
  • 42 postów

Napisany 30 marca 2008 - 17:22

Już oglądam. Che a miało być na Przyjaźni? Co tak mało zdjęć, dzisiaj taka ładna pogoda była:). Pozdrawiam wszystkich.

#103 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 30 marca 2008 - 17:43

Poczatek spotu byl na przyjazni ale byl suprise dla mnie i ekpia przyjechala pod moja szkole. dzisiaj mialem zjazd. Ekipa pdwoedzi;a mnie w okolicy 15.00 za co serdecznie dziekuje :mrgreen: Oczywiscie fajna atmosferka pomomo niedogodności ze szlabanami. P.S slawekbor powiedziales ze nie spalisz gumy bo nie za bardzo masz czym (oczywiście w wielkim skrócie myślowym) a tymczasem przy odjezdzie wystrzeliles jak z procy. Respect.
Raz jeszcze wielkie dzieki, zdrowiej wojowojo i przyjezdzaj na nastepnego spota.
Pozdrawiam :mrgreen:

#104 OFFLINE   G.DZIEDZIK

G.DZIEDZIK
  • 0 postów

Napisany 31 marca 2008 - 14:48

heja kolejny przybywa do Chełmskich miłosnikow omegi :)) dziedzik :)) omega 2,0 16v ten ktory ostatnio nie przybył bo silnik skonczył swoj zywot :p :mrgreen: :) czekam na czesci jak sie uda to moze na ostatni spocik wpadne z autem czy bez to bede :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#105 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 31 marca 2008 - 15:23

Witamy,witamy :bigok: :bigok: :bigok:
Widze,że mobilizacja chełmskich <omegamaniaków> nabiera tempa :yes_yes: :yes_yes:
Chyba wiosnę poczuli :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele:

Tak trzymać :peace: :peace: :peace:
Pozdrawiam

#106 OFFLINE   G.DZIEDZIK

G.DZIEDZIK
  • 0 postów

Napisany 31 marca 2008 - 15:39

no trzymamy sie razem :)) w jakim sensie tworzymy rodzinę :)) omegowiczow ::p))

#107 OFFLINE   G.DZIEDZIK

G.DZIEDZIK
  • 0 postów

Napisany 31 marca 2008 - 18:35

http://pl.youtube.co...feature=related OBY NASZE ZLOTY WYGLADAłY JAK TEN LICZNE :dd

#108 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 31 marca 2008 - 20:33

OBY NASZE ZLOTY WYGLADAłY JAK TEN LICZNE :dd

Taki wynik to już mieliśmy -oczywiście licząc proporcjonalnie do liczby ludności w danym mieście.
Elbląg ma 120tys mieszkańców -na spocie było 10 aut
Chełm ma 70tys mieszkańców -na III i V spocie było 6 aut

http://picasaweb.goo...key=3v9rKA_yaz0

http://picasaweb.goo...13/VSPOTCHEMOKP

Oczywiście nie spoczywany na laurach i mam nadzieje ,że od maja jak zaczniemy spotykać się gdzieś na zielonej trawce to 10 aut na spocie nie będzie problemem :peace: :peace:
Będzie można zabrać wtedy rodzinke,dzieciaki , dziewczyne i posiedzieć sobie cały dzień gdzieś na łonie natury :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: a i o atrakcjach też pomyślimy :boks: :guns: :bud: :bmw: :piwo2:

#109 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 01 kwietnia 2008 - 16:43

heja kolejny przybywa do Chełmskich miłosnikow omegi :)) dziedzik :)) omega 2,0 16v ten ktory ostatnio nie przybył bo silnik skonczył swoj zywot :p :mrgreen: :) czekam na czesci jak sie uda to moze na ostatni spocik wpadne z autem czy bez to bede :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LOG-IN :mrgreen:

#110 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 03 kwietnia 2008 - 10:28

Luqua, przegladajac nasz chełmski rozklad jazdy to się okazuje,że te świąteczne przeunięcie terminu spota nie wpłyneło na pozostałe tj kwietniowe.Skoro zajęcia w szkole masz co dwa tygodnie i miałeś je 30 marca to 6 i 20 kwietnia masz wolne! - popraw mnie jesli się myle

#111 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 03 kwietnia 2008 - 22:08

wojowojo, - jak zdrowie? dasz rade przyjechać w tą niedziele na spocika?
G.DZIEDZIK, - co z Tobą? odezwij sie -będziesz w niedziele?liczę na Ciebie!
Luqua,slawekbor,omega25 - wiem,że Wy będziecie- jesteście tzw "pewniakami"
Ja jako kolejna "pewniaczka" też będę i z tego co wiem będzie też mój sąsiad i kolega pandzioch on był już dwa razy na naszych spotach i już się zarejestrował na forum,tylko komp coś mu wariuje :komp:
Endrriu85 - jak omcia-zrobiona?już nie kicha?jak jeszcze nie to przyjedz volvo
snejk213 - a Ty to jeszcze żyjesz ? nie odzywasz się na forum i na spocikach Cię nie widać

Po tych moich wyliczankach okazuje się ,że gdyby wszyscy przyjechali na niedzielny spocik to już mielibyśmy dziesięcioosobową ekipę spocikową :yes_yes: :yes_yes: :yes_yes:
Nie liczyłam tych co wpadali już do nas i deklarowali, że będą w miarę możliwości zaglądać

Muszę przyznać ,że dziesięć osób na Chełm w okresie trzech miesiecy to byłby niezły wynik
- ale się rozmarzyłam

:ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele:

no to jak zwykle dla przypomnienia :
VII SPOT --- 6 kwiecień 2008 - bar BINGO al.Przyjażni 1 godz 14

WAZNE

Na wszystkich zainteresowanych niedzielnym spotem czekamy do 14.15 na parkingu przy barze a patem jedziemy w bardzo fajne miejsce na kawusie - kto się spóżni niech dzwoni
509935627 - powiemy gdzie jesteśmy

#112 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 04 kwietnia 2008 - 12:48

ada, pewniakiem jestem, natomiast najprawdopodobniej w tą niedzielę nie będę mógł przyjechać, gdyż otrzymałem od swojego wnuka zaproszenie na godz. 15:00 na urodziny. Ale kto wie, może przyjadę choć sie na krótko przywitać. Gdyby jednak mnie nie było to wszystkich uczestników serdecznie pozdrawiam. :wink:
Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka

#113 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 04 kwietnia 2008 - 16:12

Luqua, przegladajac nasz chełmski rozklad jazdy to się okazuje,że te świąteczne przeunięcie terminu spota nie wpłyneło na pozostałe tj kwietniowe.Skoro zajęcia w szkole masz co dwa tygodnie i miałeś je 30 marca to 6 i 20 kwietnia masz wolne! - popraw mnie jesli się myle

Fakt 6 mam wolne = bede na spocie. 20 niestety nie bo jade do lublina na zakichane laboratoria z tworzyw polimerowych. Zorganizowali nam wypad na laborki poza terminarzem zjazdów. Ehh ubić to mało...
ALe 6 oczywiście bede :D Dobrze Ada że mnie uświadomiłas. Piffsko ze mnie leci jak nic... :wink:

#114 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 05 kwietnia 2008 - 08:38

Spot już jutro a tu ciiiiiiiiiiiisza - a mnie się marzyło 10 omeg, :cry: cóż każdemu wolmo marzyć :cry: :cry: :cry:

:ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele:

#115 OFFLINE   RaV

RaV
  • 23 postów

Napisany 05 kwietnia 2008 - 09:09

Witam Chełmiaków :mrgreen: na jutrzejszy spocik chętnie zajadę, :bud:

#116 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 05 kwietnia 2008 - 11:09

UUU 3,0 nas zaszczyci :D Licze ze będziesz RaV.

No ekipa ciekawe ile nas jutro sztuk przybedzie :D

http://pl.youtube.com/watch?v=EEVT94y3NzE&feature=related OBY NASZE ZLOTY WYGLADAłY JAK TEN LICZNE :dd

powoli wszystko na to wskazuje...
Mara Omadren od razu sie w oczy rzuca... A co do popisowek to ktos u nas moglby teraz sie wychylić. Mi juz z opon niewiele zostalo po 2 spocie... ALe oczywiście jeżeli inicjatywa zostanie podjęta z chęcią sie przyłącze :D

#117 OFFLINE   ada

ada
  • 121 postów

Napisany 06 kwietnia 2008 - 18:07

No i kolejny już VII SPOT CHEŁM odbył się !!
Wprawdzie moje marzenia nie spełmiły się w 100% ale za to przybyły dwie nowe omegi a ich kierowcy to :RaV i wojowojo Poza nowyni kolegami na spocik przybyli:
Luqua,pandzioch i ja
Dziękuję wszystkim za przybycie i przepraszam ,że moja przygotowana niespodzianka okazała się niespodzianką również dla mie- lokal do którego pojechaliśmy był zamknięty.Myślę,że nadrobimy to następnym razem -obiecuję poprawę! :razz:

Do zobaczenia na następnym spocie :driver:

a to zdjęcia z dzisiejszego: :mrgreen:

http://picasaweb.goo.../VIISPOTCHEMOKP

#118 OFFLINE   Luqua

Luqua
  • 941 postów

Napisany 06 kwietnia 2008 - 18:45

Do mnie po dzisiejszym spocie dociera ze juz czas najwyzszy na zmiane auta...
Ogolnie spocik byl fajny ale zwazywzy na to ze ponownie byla tylko jedna Oma A, no coz spodziewalem sie troszke czego innego. Nie moglem poruszyc tematow jakielkolwiek elektryki, elektroniki, wyswietlaczy itp. W tej sytuacji delikatnie mowiac nie czulem sie zbyt komfortowo. Wychodzi na to ze trzeba kminic na cos lepszego, nowszego itp.
Ale spot ogolnie jak najbardziej ok.
Ada poprawy z twojej strony byc nie musi i tak Ty robisz wszystko :wink:
Pozdrawiam

#119 OFFLINE   wojowojo

wojowojo
  • 42 postów

Napisany 06 kwietnia 2008 - 20:05

Luqua przestań wpadać w kompleksy i nie zmieniaj auta bo musi być Omega A, B, C też na spocie. A w sumie tylko twoja fajnie kręci bączki i pali gumy !!!!

#120 OFFLINE   slawekbor

slawekbor
  • 297 postów

Napisany 07 kwietnia 2008 - 08:21

Luqua, podobnie jak wojowojo uważam, że musi być cały przgląd OM. Przepatrzyłem zdjęcia zamieszczone przez ada i trochę żałuję, że mnie z Wami nie było. Ale czasami tak wypada. Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem. :wink:
Moja krowa nie daje mleka, ale z pod tyłka ucieka