Spot Chełm
Napisany 30 marca 2008 - 16:47
Na pocieszenie obejrzj sobie zdjęcia z dzisiejszego spocika :piwo2:
http://picasaweb.goo...3/OKPVISPOTCHEM
Dziękuję wszystkim za przybycie i jak zwykle miłą atmosferę - do zobaczenia na kolejnym już VII w tym roku spocie chełmskim :yes_yes: :yes_yes: :yes_yes:
Napisany 30 marca 2008 - 17:22
Napisany 30 marca 2008 - 17:43
Raz jeszcze wielkie dzieki, zdrowiej wojowojo i przyjezdzaj na nastepnego spota.
Pozdrawiam :mrgreen:
Napisany 31 marca 2008 - 14:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisany 31 marca 2008 - 15:23
Widze,że mobilizacja chełmskich <omegamaniaków> nabiera tempa :yes_yes: :yes_yes:
Chyba wiosnę poczuli :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele:
Tak trzymać

Pozdrawiam
Napisany 31 marca 2008 - 15:39

Napisany 31 marca 2008 - 18:35
Napisany 31 marca 2008 - 20:33
Taki wynik to już mieliśmy -oczywiście licząc proporcjonalnie do liczby ludności w danym mieście.OBY NASZE ZLOTY WYGLADAłY JAK TEN LICZNE :dd
Elbląg ma 120tys mieszkańców -na spocie było 10 aut
Chełm ma 70tys mieszkańców -na III i V spocie było 6 aut
http://picasaweb.goo...key=3v9rKA_yaz0
http://picasaweb.goo...13/VSPOTCHEMOKP
Oczywiście nie spoczywany na laurach i mam nadzieje ,że od maja jak zaczniemy spotykać się gdzieś na zielonej trawce to 10 aut na spocie nie będzie problemem

Będzie można zabrać wtedy rodzinke,dzieciaki , dziewczyne i posiedzieć sobie cały dzień gdzieś na łonie natury :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: a i o atrakcjach też pomyślimy :boks: :guns: :bud: :bmw: :piwo2:
Napisany 01 kwietnia 2008 - 16:43
heja kolejny przybywa do Chełmskich miłosnikow omegi
) dziedzik
) omega 2,0 16v ten ktory ostatnio nie przybył bo silnik skonczył swoj zywot
:mrgreen:
czekam na czesci jak sie uda to moze na ostatni spocik wpadne z autem czy bez to bede
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LOG-IN :mrgreen:
Napisany 03 kwietnia 2008 - 10:28
Napisany 03 kwietnia 2008 - 22:08
G.DZIEDZIK, - co z Tobą? odezwij sie -będziesz w niedziele?liczę na Ciebie!
Luqua,slawekbor,omega25 - wiem,że Wy będziecie- jesteście tzw "pewniakami"
Ja jako kolejna "pewniaczka" też będę i z tego co wiem będzie też mój sąsiad i kolega pandzioch on był już dwa razy na naszych spotach i już się zarejestrował na forum,tylko komp coś mu wariuje :komp:
Endrriu85 - jak omcia-zrobiona?już nie kicha?jak jeszcze nie to przyjedz volvo
snejk213 - a Ty to jeszcze żyjesz ? nie odzywasz się na forum i na spocikach Cię nie widać
Po tych moich wyliczankach okazuje się ,że gdyby wszyscy przyjechali na niedzielny spocik to już mielibyśmy dziesięcioosobową ekipę spocikową :yes_yes: :yes_yes: :yes_yes:
Nie liczyłam tych co wpadali już do nas i deklarowali, że będą w miarę możliwości zaglądać
Muszę przyznać ,że dziesięć osób na Chełm w okresie trzech miesiecy to byłby niezły wynik
- ale się rozmarzyłam
:ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele:
no to jak zwykle dla przypomnienia :
VII SPOT --- 6 kwiecień 2008 - bar BINGO al.Przyjażni 1 godz 14
WAZNE
Na wszystkich zainteresowanych niedzielnym spotem czekamy do 14.15 na parkingu przy barze a patem jedziemy w bardzo fajne miejsce na kawusie - kto się spóżni niech dzwoni
509935627 - powiemy gdzie jesteśmy
Napisany 04 kwietnia 2008 - 12:48

Napisany 04 kwietnia 2008 - 16:12
Fakt 6 mam wolne = bede na spocie. 20 niestety nie bo jade do lublina na zakichane laboratoria z tworzyw polimerowych. Zorganizowali nam wypad na laborki poza terminarzem zjazdów. Ehh ubić to mało...Luqua, przegladajac nasz chełmski rozklad jazdy to się okazuje,że te świąteczne przeunięcie terminu spota nie wpłyneło na pozostałe tj kwietniowe.Skoro zajęcia w szkole masz co dwa tygodnie i miałeś je 30 marca to 6 i 20 kwietnia masz wolne! - popraw mnie jesli się myle
ALe 6 oczywiście bede

Napisany 05 kwietnia 2008 - 08:38

:ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele: :ziele:
Napisany 05 kwietnia 2008 - 09:09
Napisany 05 kwietnia 2008 - 11:09

No ekipa ciekawe ile nas jutro sztuk przybedzie

powoli wszystko na to wskazuje...http://pl.youtube.com/watch?v=EEVT94y3NzE&feature=related OBY NASZE ZLOTY WYGLADAłY JAK TEN LICZNE :dd
Mara Omadren od razu sie w oczy rzuca... A co do popisowek to ktos u nas moglby teraz sie wychylić. Mi juz z opon niewiele zostalo po 2 spocie... ALe oczywiście jeżeli inicjatywa zostanie podjęta z chęcią sie przyłącze

Napisany 06 kwietnia 2008 - 18:07

Wprawdzie moje marzenia nie spełmiły się w 100% ale za to przybyły dwie nowe omegi a ich kierowcy to :RaV i wojowojo Poza nowyni kolegami na spocik przybyli:
Luqua,pandzioch i ja
Dziękuję wszystkim za przybycie i przepraszam ,że moja przygotowana niespodzianka okazała się niespodzianką również dla mie- lokal do którego pojechaliśmy był zamknięty.Myślę,że nadrobimy to następnym razem -obiecuję poprawę! :razz:
Do zobaczenia na następnym spocie :driver:
a to zdjęcia z dzisiejszego: :mrgreen:
http://picasaweb.goo.../VIISPOTCHEMOKP
Napisany 06 kwietnia 2008 - 18:45
Ogolnie spocik byl fajny ale zwazywzy na to ze ponownie byla tylko jedna Oma A, no coz spodziewalem sie troszke czego innego. Nie moglem poruszyc tematow jakielkolwiek elektryki, elektroniki, wyswietlaczy itp. W tej sytuacji delikatnie mowiac nie czulem sie zbyt komfortowo. Wychodzi na to ze trzeba kminic na cos lepszego, nowszego itp.
Ale spot ogolnie jak najbardziej ok.
Ada poprawy z twojej strony byc nie musi i tak Ty robisz wszystko

Pozdrawiam
Napisany 06 kwietnia 2008 - 20:05

Napisany 07 kwietnia 2008 - 08:21