Witam:D
Jak miło czytać posty spragnionych spotów <omegamaniaków>:piwo2:
Wiem już prawie wszystko odnośnie spotu integracyjnego ( z noclegiem) nad j,białym .Wybrałam ośrodek PKS ze względu na najniższe koszty za nocleg od osoby,duży teren,boisko, miejsce na ognisko,parking (może ktoś ma lepszą propozycję to pisać jeszcze jest czas na zmiamy)
http://meteor.turyst...s,okuninka.html .Ośrodek standardowo działa do końca sierpnia ale jeśli się zorganizujemy to zostanie specjalnie dla nas otworzony.Jest to plus bo będziemy sami na całym terenie ośrodka.Cena za nocleg to 28 zł od osoby w domkach bez natrysku i 32 zł w domkach z natryskiem ( poza sezonem można negocjować ceny ale ich wysokość będzie zależała od ilości chętnych) Domki są nieogrzewane więc dobrze by było zabrać ze sobą śpiwory i koce (poduszki i kołdry będą ale bez powłoczek)
Pozostaje teraz ustalić termin i się organizować . Nie będzie możliwe tak jak myślałam wcześniej rezerwowanie noclegów indywidualnie - musimy zebrać ludzi i kasę i załatwiać wszytko jako grupa.Nie jestem z tego powodu zbyt szczęśliwa ale jak się powiedziało" A" to trzeba powiedzieć i "B" zwłaszcza ,że taki spocik marzył mi się od dawna i nie raz o tym na forum wspominałam.Proponuję do końce nadchodzącego tygodnia uzgodnić termin i ilość osób chętnych po czym zrobić wstępną rezerwację w ośrodku.W tym celu zrobię listę z kilkoma terminami i będziecie się na nią wpisywać wraz z osobami towarzyszącymi (chodzi o ilość noclegów) Na tydzień przed spotem zrobimy maleńki spocik na którym zbiore kase na noclegi a osobom z poza Chełma podam np nr konta . Moje gg - 833139 tel. 509936527
OCZYWIŚCIE NA SPOT ZAPRASZAMY JAK ZWYKLE WSZYSTKICH CHĘTNYCH OMEGAMANIAKÓW Z CAŁEGO WOJ. LUBELSKIEGO I NIE TYLKO;)
:grill:
Przeglądałam dziś prognozę pogody na wrzesień i nie jest ona zbyt ciekawa ,dopiero początek pażdziernika ma być ciepły (podobnie było w latach poprzednich początek września był zimny dopiero końcówka i początek pażdziernika cieplej)
http://www.twojapogo...ozasezonowa.htmwpisujemy się na odpowiadający nam termin podając w nawiasie ilość noclegów -osoby którym pasują np wszystkie terminy wpisują się na wszystkie
I termin
19-20.IX
......................
1. ada (2)
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.