Kasia do mnie pisze ,ale juz sprawdzę tylko
to powiedz Kasi żeby poczekała i najpierw czytaj pw a potem się ferment hahaha
umyj parch
no fakt, należy mu się
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:09
Kasia do mnie pisze ,ale juz sprawdzę tylko
umyj parch
no fakt, należy mu się
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:11
ale co pięknie ujol i jaki kwas prawdę jak się pisze to kwas . Ja swoje wiem nie wszyscy mogą ciągnąć za sznurki ale to nic bawcie się dobrze a fałsz i tak wyjdzie .a co do zlotu w skwierzynie to się udał chyba ze ktoś nam za plecami tyłek obrobił a frekwencja niska tylko dzięki wam bo nie o kasę tu chodziło tylko o kolesiostwo i ścisk torby Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Stary - czy ty czytasz co piszesz i co ludzie piszą? Ze zrozumieniem? Dowaliłeś się do XX zlotu, to Ci odpowiedziałem o XX Zlocie. Skwierzyna mnie nie interesowała z innych względów (termin i odległość, w życiu tam nie byłem ani nie miałem ochoty tam jechać). Jaki fałsz? Jakie ciągnięcie za sznurki? Teorii spiskowych się naoglądałeś czy jak? A słyszałeś o takim powiedzeniu że na zaufanie to się długo pracuje a łatwo i szybko się je traci? Jak odwaliliście taki numer z XX to się nie dziw że ludzie podeszli teraz ostrożnie.
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:12
E-E
nie poczeka
no dobra idę spać
także Kornik ,karaluchy pod poduchy
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:21
nie poczeka
hahahaha
Stary - czy ty czytasz co piszesz i co ludzie piszą? Ze zrozumieniem? Dowaliłeś się do XX zlotu, to Ci odpowiedziałem o XX Zlocie. Skwierzyna mnie nie interesowała z innych względów (termin i odległość, w życiu tam nie byłem ani nie miałem ochoty tam jechać). Jaki fałsz? Jakie ciągnięcie za sznurki? Teorii spiskowych się naoglądałeś czy jak? A słyszałeś o takim powiedzeniu że na zaufanie to się długo pracuje a łatwo i szybko się je traci? Jak odwaliliście taki numer z XX to się nie dziw że ludzie podeszli teraz ostrożnie.
bzyczku, daj se siana tym bardziej że akurat ten XX zlot co nie doszedł skutku to akurat nie Se tam maczal palce
trochę o dwóch różnych rzeczach piszecie chłopaki
BzQ a wiesz gdzie była pielgrzymka?
hahahahahahha
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:23
także Kornik ,karaluchy pod poduchy
Uważaj na łóżko bo coś Chrupie jak słyszę
hahahaha
bzyczku, daj se siana
tym bardziej że akurat ten XX zlot co nie doszedł skutku to akurat nie Se tam maczal palce
trochę o dwóch różnych rzeczach piszecie chłopaki
BzQ
a wiesz gdzie była pielgrzymka?
![]()
hahahahahahha
A bo mnie ten tego wyprowadził z równowagi Nie da się normalnie, nie?
Siana nie lubię, wolę piwo
Pomylił mi się z Tequillą - podobne wywody.
Edytowany przez BzQ, 02 sierpnia 2016 - 21:26.
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:26
Siana nie lubię, wolę piwo![]()
to idziemy na piwo
albo na cos mocniejszego i tak Ci wiszę flache za cosiarę
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:27
na zlocie wypijecie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:29
no własnie d*pa, bo ten milośnik Multipli będzie się po skałach w Chorwacji rozbijał w tym czasie
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:31
no własnie d*pa, bo ten milośnik Multipli będzie się po skałach w Chorwacji rozbijał w tym czasie
Goń się - multipla już ma nową, dumną ksywę
Toi-Toi
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:33
Goń się - multipla już ma nową, dumną ksywęToi-Toi
![]()
faktycznie.... toi-toi... to brzmi dumnie
ale pocieszam się tym że tyle ch*jowych aut nakupowałeś ostatnio że następne już musi być dobre
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:34
ale pocieszam się tym że tyle ch*jowych aut nakupowałeś ostatnio że następne już musi być dobre
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:48
faktycznie.... toi-toi... to brzmi dumnie
Pontiac Aztec mi się spodobał
Napisany 02 sierpnia 2016 - 21:51
Pontiac Aztec mi się spodobał
Ciebie już porządnie się wali na łeb
kup sobie lepiej Tata Nano
Napisany 02 sierpnia 2016 - 22:03
Ciebie już porządnie się wali na łeb
kup sobie lepiej Tata Nano
Aztec jest większy i ma V6
Napisany 02 sierpnia 2016 - 22:05
Aztec jest większy i ma V6![]()
błagam... kup coś innego a ja Ci tam wstawie nawet V8 jak będziesz chciał