wez zmien avatara bo psujesz mi smak do mielonych by digi
KOLESIOSTWO TO MÓJ PATENT
no to Ja ci osobiście gratuluje tępego pomysłu ,ale wiedząć ze spinasz
chciałbym ci powiedzieć ze to nie tak drogi kawalerze
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:02
wez zmien avatara bo psujesz mi smak do mielonych by digi
KOLESIOSTWO TO MÓJ PATENT
no to Ja ci osobiście gratuluje tępego pomysłu ,ale wiedząć ze spinasz
chciałbym ci powiedzieć ze to nie tak drogi kawalerze
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:03
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:04
Adam o czym Ty mówisz ? Rozumiem że podejście Dino do zlotu XX organizowanego przez nas było zerowe a teraz nagle dogadaliscie się w kilka minut? Co to za brednie , ustaliliscie to sobie już dużo wcześniej, takie jest moje zdanie, robicie zlot dla siebie a nie dla klubu
Absolutnie tak nie było.
Piotrek, nie chcesz to nie przyjedziesz.... a jak chcesz to jesteś zawsze mile widziany.
Mówisz że było zerowe.... może dlatego, że Dino już wcześniej miało wtedy ustalony termin i tylko nieliczni jak Kornelius, TomekWro, Spawek czy Czesiek przyjechali tu i tu. Teraz inicjatywa była dużo wcześniej zanim któraś strona już miała coś ustalone.
Tyle w temacie. Nic więcej nie mam do dodania
Zbyszek ..... proszę nie bądź taki biały szary to też dobry kolor, po za tym napiszę jeszcze raz, Dino olało moje zaproszenie Nikt nie miał łaski odpisać na zaproszenie Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
no mnie Alutka przyjęła do grupy na Fb jakby tuz przed Zlotem ,no ale defakto miło mnie zaprosiła także nie spinam jak Tequila
ale ja to wiedziałem
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:05
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:06
Tutaj spamujemy a nie się kłócimy
i tak w kręgach OKP masz mało do powiedzenia ,ale czas ci pokaże i udowodni
digi byle co jesz i byle co piszesz , jakoś nie trawie Ciebie ot tyle co Ci powiem Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
chociaż jedyny jesteś szczery ,ale ja wiem ze 99% mnie nie trawi ale mam to w D
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:09
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:10
i tak w kręgach OKP masz mało do powiedzenia ,ale czas ci pokaże i udowodni
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:11
dobra, koniec panowie tej napinki
jakby nie patrzeć to za 1,5 miecha pijemy
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:13
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:14
ale jaka napinka ? siedze wygodnie przy laptopie i rozmawiam
takze pozdrawiam Pana TEQUILE za szczere słowa a prawda to prawda a nie cukierki
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:15
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:17
Trzeba zapasy whisky robic i mrozic :-)
to już zacznij zbierać
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:24
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:28
Edytowany przez Marcin1989sc, 02 sierpnia 2016 - 19:29.
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:29
Jakby Co to kasę klubową dziś posłałem miałem zdarzenie losowe i nie bardzo mogłem czas pozbierać do kupy , ale już się normuje oby tak dalej , a w sprawie zlotu bawcie się dobrze British ty zakłamańcu czemu na złota nie przyjechałeś do skwierzyny bałeś się że na rożnie skończysz nie martw się za smalcem na chlebie nie przepadam teraz widzę że jak ochrona jedzie to ty też się wybierasz nie daruje wam tego wytkne wam za chwilkę parę spraw niech ludzie wiedzą jacy fajni mili jestescie teraz przegieliscie Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
teraz to padam ze smiechu
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:32
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 02 sierpnia 2016 - 19:35
Marek jakie obrzucanie błotem prawda szczera , a ty wielki piękny gdzie byłeś jak nas obrzucanie błotem? Siedziales cicho i się śmiałeś z nasWysłane z mojego SM-N910C przy użyciu TapatalkaTo jest temat do spamowania o zlocie , a nie kolejny do obrzucanie się "błotem"