WIELKOPOLSKIE pogaduchy & biesiady
Napisany 05 lutego 2010 - 00:38
a kto użył czerwonego koloru niech go zmieni dopóki może.
To tylko ja zostałem z edytowany z czerwonym kolorem PYTAM CZEMU TYLKO JA ?
Napisany 05 lutego 2010 - 00:48
no już nie przesadzaj w 624m się zmieściszale do ciebie mam dalej niż 400m ;-)

Napisany 05 lutego 2010 - 07:54
A zauważyłeś gdzieś jeszcze czerwony kolor ??
poco to całe zamieszanie, jest przyjęte że kolor czerwony używają "Admini" i "Moderatorzy" i koniec dyskusji :pokoj:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 05 lutego 2010 - 10:43
powinieneś sie cieszyc, ze nie dostaleś za to ostrzezenia tak jak każdy inny zauważony i używający czerwonego koloru - zwlaszcza gdy na forum jest nie od dzis.
A jak widzisz gdzies czerwony kolor to masz przycisk "raportuj post" i sprawa załatwiona.
Póki co zachowujesz sie jak przedszkolak i proponuje Ci zastanowić sie czego chcesz, czy robić z siebie obrażonego chłopca, czy być facetem z jajami i przyjąc do wiadomości zasady pisania na forum.
Warna dostaleś po bardzo wyraźnym ostrzezeniu, ze każdy następny post OT zostanie nim nagrodzony. Tutaj link do tego posta http://forum.omegakl...&postcount=1827 i zaraz po nim napisałeś OT - wiec o co Ci chodzi?
Lojalnie ostrzegłem i wszyscy zrozumieli prócz Ciebie, więc miej pretensje do siebie i daj se już siana z tym obrażonym tonem.
Z mojej strony EOT.
ps. proponuje wszytskim, zeby dali sobie spokój z tym tematem już, bo to tylko niepotrzebnie podtrzymywanie dzikiej atmosfery, ktora wynika tylko i wyłącznie z zachowania samego Arasova, ktory sie obraził za ostrzeżenie i za plecami rozmawia "z wiaruchną" i sieje ferment. Każdy ma swój rozum i jest w stanie samemu ocenic sytuacje i wyrobić swoje zdanie.
Arasov widzial sie ze mną na spocie (ktory też chcial bojkotować, ale żeby nie wyszło źle pojawił sie z "wiaruchną" na 10 min i z "wiaruchną" pojechał - ale do mnie sie nei odezwał i nie widzial powodu nic wyjasniac. Skoro tak - tzn ze wszytsko jest jasne (bo jest).
Drodzy koledzy i koleżanki - zastanówcie sie nad swoim zachowaniem i powodami tegoż zachowania.
Napisany 05 lutego 2010 - 11:20

Panowie i Panie, żeby temat zakończyć i nie spierać się bezsensownie. Proponuję któregoś weekend'u (termin do dogadania) spotkać się wspólnie bez klusek na browarku w knajpce, pourzędować razem, załatwić nie załatwione, zamknąć nie zamknięte, wyjaśnić nie wyjaśnione sprawy i rozejść się z uśmiechem na ustach do domków nad ranem.
P.s.
Tuptus możesz pić Pepsi

Napisany 05 lutego 2010 - 13:34
Panowie i Panie, żeby temat zakończyć i nie spierać się bezsensownie. Proponuję któregoś weekend'u (termin do dogadania) spotkać się wspólnie bez klusek na browarku w knajpce, pourzędować razem, załatwić nie załatwione, zamknąć nie zamknięte, wyjaśnić nie wyjaśnione sprawy i rozejść się z uśmiechem na ustach do domków nad ranem.
P.s.
Tuptus możesz pić Pepsi
odkryłem w biedronce pepsi 2x1,5l za 3,99

pozdro dla Ziggiego którego dzisiaj spotkałem na garbarach

Napisany 05 lutego 2010 - 17:01
W Środzie w sklepie monopolowym 2l za 3.99 złodkryłem w biedronce pepsi 2x1,5l za 3,99

Napisany 05 lutego 2010 - 17:06
w biedronce pepsi 2x1,5l za 3,99 to wychodzi 1,33 za literka.
W Środzie w sklepie monopolowym 2l za 3.99 zł Jeszcze taniej.
Wicek - musisz bardziej na matematyce sie przykładać.
2x1,5 litra = 3 litry => 3,99/3=1,33zł/litr
2 litry za 3,99 => 3,99/2 litry=1,99zł/litr
Nadal uważasz, ze jest taniej?
Napisany 05 lutego 2010 - 18:07
Wicek - musisz bardziej na matematyce sie przykładać.
2x1,5 litra = 3 litry => 3,99/3=1,33zł/litr
2 litry za 3,99 => 3,99/2 litry=1,99zł/litr
Nadal uważasz, ze jest taniej?

Wicuś mniej regeneracji soczewek;),więcej matematyki:D
:DObcy są wśród nas.Dowodem na to są tabliczki z napisem ''OBCYM WSTĘP WZBRONIONY''

Napisany 05 lutego 2010 - 18:33
Kurde, nie, nie, nie, wybaczcie, jestem wymęczony, moja nieuwaga, wziąłem sobie nie wiem jak, że za 1.5l 3.99 zł.Wicek - musisz bardziej na matematyce sie przykładać.
Napisany 05 lutego 2010 - 18:57
Kurde, nie, nie, nie, wybaczcie, jestem wymęczony, moja nieuwaga,
Wicek..Bóg tak samo powiedział jak stworzył kobietę

:DObcy są wśród nas.Dowodem na to są tabliczki z napisem ''OBCYM WSTĘP WZBRONIONY''

Napisany 05 lutego 2010 - 19:22
Nie wiem co powiedział, jestem ateistą, ale dzięki, będę wiedział na przyszłośćWicek..Bóg tak samo powiedział jak stworzył kobietę

Szkoła wykańcza i tyle, po 8 godzinach człowiek ma dość, ani się wyspać, ani nic..
Napisany 05 lutego 2010 - 20:04
Kurde, nie, nie, nie, wybaczcie, jestem wymęczony, moja nieuwaga, wziąłem sobie nie wiem jak, że za 1.5l 3.99 zł.
wicek może czas byś sobie soczewki założył wtedy wszystko zauważysz

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 09 lutego 2010 - 18:46
Napisany 09 lutego 2010 - 18:56

Napisany 09 lutego 2010 - 20:34
teraz się zaczyna - przynajmniej u mie
nie tylko u Ciebie :pokoj:
Napisany 09 lutego 2010 - 20:37