Dolina krzemowa, siemiradzkiego "Gembara" ,"Mitronik" ," Ohm" itd.
dzięki będę lokalizować co mi bliżej.
Ok będę lokalizowaćJeśli chodzi o złączki itd to też masz Elstat na Chwaliszewie - zależy gdzie Ci bliżej.
Elstat ma stronę internetową i zobaczysz wszystko co mają na stanie.
Kolejne "zagłębie" masz na ul Łąkowa i Kwiatowa Analogis, EDA Elektronik, Speckable itd...
Gembary nie lubię, Pan Czesław ma trochę podejście "łaski mi nie robisz".
W Mitroniku nigdy nie ma akurat tego co potrzebuję...
Elstat zatrudnił ostatnio jakichś uczni czy studentów którzy nie mają pojęcia o niczym... Nie cierpię sprzedawców co nie widzą co sprzedają.
Najbardziej lubię EDA Elektronik i Speckable na Kwiatowej. Jak pojadę na 8 do speckabli to zaparkuję przed wejściem do sklepuEDA później się otwiera ale zawsze mają wszystko co potrzebuję.
Dzięki za info

Ano widzisz, mam trochę do zrobienia z takich małych pierdół które mogę sam ogarnąć i pierwszą wolną od jakiegoś już czasu sobotę, słońce wyszło to się wziąłem do pracySeba03 - ciepło się robi i rozpoczynasz sezon na grzebactwo w aucie ?
Dla mnie jeszcze za zimno

Z grubszych spraw to czekam na info od Warsa

Buzzera zlokalizowałem, oczywiście cały zaśniedział/zardzewiał i rozpadł mi się w rękach (obudowa cała jest ok ale wnętrzności... chciałem zreanimować ale się rozleciało

Zrobiłem wreszcie przeróbkę głośniczka od CB i już mi się kabelki nie walają po wnętrzu.
Został jeszcze zestaw głośnomówiący do telefonu zmontować i jak się uda Audio IN pod złącze zmieniarki bez rezygnacji ze zmieniarki, ale tu jeszcze się zastanawiam czy montować gniazdo jack rozłączne czy przełącznik zmieniarka<->audio IN.