Kable do głośników w drzwiach
Napisany 23 lutego 2016 - 08:12
Napisany 23 lutego 2016 - 09:33
Ja u siebie przeprowadziłem przez istniejącą przelotkę między drzwiami a słupkiem , o ile przeprowadzenie kabla przez gumową przelotkę było proste o tyle trochę problemów narobiło same plastikowe złącze , nie wiem ja u Ciebie ale u mnie okazało się po rozpięciu łącza że nie wszystkie piny są wykorzystane , niektóre były puste ale średnica tych otworków była za mała , więc je rozwierciłem do odpowiedniej średnicy , przeciągnąłem kabel , spiąłem złącze i tyle
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 23 lutego 2016 - 09:52
Chyba żeby pominąć rozwiercanie no i zestaw odseparowany podłączyć pod ori wiązke która jest w drzwiach, a nowy kabel puścić od kostki(od strony auta) do wzmacniacza. Ma to sens? Nie będzie żadnych problemów z jakością dźwięku? Pozdrawiam serdecznie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisany 23 lutego 2016 - 23:56
Napisany 27 lutego 2016 - 12:28
Widocznie nikt nie zna się aż tak dobrze skoro nie odpisują - przynajmniej ja mam takie podejście, że jak nie znam się na czymś zbyt dobrze to nie wypisuję głupot aby tylko odpisać.
Napisany 27 lutego 2016 - 12:40
Mogę jedynie gdybac, ale pewnie fabryczne zestawy audio wysokiej klasy sa tak jak wszystkie inne wiązki elektryczne - tez laczone. I na pewno nie na takich grubych kablach jakie my montujemy w naszych autach. Wniosek? Bez problemu użyj fabrycznej wiązki z drzwi. Albo przynajmniej nie boj sie laczenia przewodów tym zlaczem.
Napisany 27 lutego 2016 - 16:49
Napisany 28 lutego 2016 - 11:03
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.