Bo koza jest straszna z tej Omegi i się koła "gubią". I to są chyba 17", a nie 18".tak jak by miały z 16''

Omega Irmscher
Napisany 13 lutego 2013 - 08:55
Napisany 13 lutego 2013 - 09:48
Hmmm ale to nie wiadomo czy jest w ogóle napis Irmschera na tych podkładkach...
Miałem również dwa komplety "alu" takich podkładek i na żadnej nie było napisu "Irmscher" od tej strony wewnętrznej, a były z wersji Omegi Sport Edition II.
Mam gdzieś jeszcze chyba na dysku nawet zdjęcia...
mialem w drewnie i jeszcze byly inny gadzety irmaschera w drewnie i rowniez nie widzialem napisow....wiec chyba ich tam po prostu nie ma :szpital:
Napisany 13 lutego 2013 - 10:04
Wczasy nad morzem? Zapraszam http://kaczor.afr2.pl/
Facebook: https://www.facebook.com/domkikaczor
Napisany 13 lutego 2013 - 12:10
mialem w drewnie i jeszcze byly inny gadzety irmaschera w drewnie i rowniez nie widzialem napisow....wiec chyba ich tam po prostu nie ma :szpital:
dokładnie, chociaż te srebrne to chyba najłatwiej podrobić

Napisany 13 lutego 2013 - 16:10
No wlasnie ja jakis troche ponad tydzien temu licytowalem na allegro te drewnopodobne tylko niestety przegapilem koniec licytacji i dosc mial 3 zdjecia w opisie aukcji i tam wlasnie byly na obu napisy Irmscher , chcialem sciagnac te zdjecia zeby wrzucic ale niestety musial juz je skasowac bo juz ich nie ma zostalo tylko jedno zdjecie z przodu tych zaslepek http://allegro.pl/ir...2965891286.html
Napisany 13 lutego 2013 - 16:21
No wlasnie ja jakis troche ponad tydzien temu licytowalem na allegro te drewnopodobne tylko niestety przegapilem koniec licytacji i dosc mial 3 zdjecia w opisie aukcji i tam wlasnie byly na obu napisy Irmscher , chcialem sciagnac te zdjecia zeby wrzucic ale niestety musial juz je skasowac bo juz ich nie ma zostalo tylko jedno zdjecie z przodu tych zaslepek http://allegro.pl/ir...2965891286.html
Toć to nasz klubowy Dave-lepiej po prostu napisac do niego czy na odwrocie były wytłoczone napisy Irmscher.
Napisany 13 lutego 2013 - 16:50
Toć to nasz klubowy Dave-lepiej po prostu napisac do niego czy na odwrocie były wytłoczone napisy Irmscher.
na sama chlopska logike skoro na wszystkich czesciach od Irmirgo zderzakach,spojlerach,lotkach,kierownicach,progach,listwach progowych,sprezynach i wielu innych rzeczach jest wytloczone logo IRMSCHER to czemu akurat na tych jest wytloczone logo GM, zapewne dlatego ze to sa oryginalne z General Motors a nie z IRMSCERA bo jaki byl by sens sygnowac czesc swoich produktow swoim logo a inne logo GM

A i dla sprostowania napisalem do tego typa od tej aukcji podanej wczesniej zeby mi przeslal te zdjecia alb o napisal czy byl napis GM czy IRMSCHER zobaczymy czy i kiedy odpowie
Napisany 13 lutego 2013 - 17:05
Wczoraj trafilem na allegro na wneki klamek Irmscgera
A ja po prostu zgłosiłem to do Allegro jako oszustwo

Zamiast robić wywody nie można kolesiowi zamknąć aukcji żeby ktoś inny się nie nadział ??

Napisany 13 lutego 2013 - 17:57
Typ ci juz odpisalA i dla sprostowania napisalem do tego typa od tej aukcji podanej wczesniej zeby mi przeslal te zdjecia

A jaka podstawa tego, ze to sa podrobki??A ja po prostu zgłosiłem to do Allegro jako oszustwo

Napisany 13 lutego 2013 - 18:40
A jaka podstawa tego, ze to sa podrobki??
A to bezpodstawnie go zgłosiłem ??:oonie:
Napisany 13 lutego 2013 - 18:45
Znasz się na tyle na wyrobach Irmschera, żeby decydować co jest podróbką, a co nie ??A to bezpodstawnie go zgłosiłem
Czy to zgłoszenie nastąpiło z typowej polskiej wredności i złośliwości :hmmm:
Napisany 13 lutego 2013 - 18:53
Napisany 13 lutego 2013 - 19:19
Znasz się na tyle na wyrobach Irmschera, żeby decydować co jest podróbką, a co nie ??
Czy to zgłoszenie nastąpiło z typowej polskiej wredności i złośliwości :hmmm:
A masz na którymś wyrobie Irmschera logo GM z nr GM?
Albo coś jest wyjątkowe i kupujesz coś dla logo albo coś jest zwykłą podróbą

Widziałęś kiedyś nr. I 090 480 452 bo I to zazwyczaj ma chyba nr. 7-mio cyfrowe i nie zaczynają się od 090? Bo ja się z tym nie spotkałem

Napisany 13 lutego 2013 - 19:23
Mam drewnopodobne podkładki pod klamki i nie ma logo Irmschera.
Napisany 13 lutego 2013 - 19:25
A co jest GM??Potwierdzam. Mam drewnopodobne podkładki pod klamki i nie ma logo Irmschera.
Jeżeli oryginał nie ma logo I, to po co przepłacać , skoro można taniej zrobić Hydro??
Jeżeli się okaże że nie miałem racji, to sorrki za pomyłkę.
Ale czy kupując Felgi czy spoiler albo grill czy cokolwiek "I"nnego szukacie znaczka czy nie, płacicie za coś oryginalnego co ma wytłoczkę, jeżeli nie to komentarze "ale kupił podróbę, dobrze wykonana ale podróba" albo "Laminat, weź nie rób WT z samochodu" są nie na miejscu

No to skoro tak się zabijacie za podkładki "I" bez I no to gratulacje w poszukiwaniu i płaceniu za coś co każdy może zrobić na zwykłym wyrobie GM i niczym się nie będzie różniło od waszego "I"
To takie to ja sobie zrobię za 50zł i też będą I

Kupując Irmschera bez jego loga, to tak jak kupić Chiński wyrób czyli Niemieckie auto z francuskim charakterem czyli Mercedesa na bazie Renault Megan - http://moto.onet.pl/...sl,artykul.html

Napisany 13 lutego 2013 - 20:10
Podaj Veeray tutaj te numery:) Drewniane i alu, plis:)W katalogu Irmscher jest numer tych podkładek wystarczy sprawdzić czy się zgadzają numery.
Dokladka STZ przod do BFL. Nie wystepuja tego podrobki, brak i numeru i loga STZ. Podrobka to?Ale czy kupując Felgi czy spoiler albo grill czy cokolwiek "I"nnego szukacie znaczka czy nie, płacicie za coś oryginalnego co ma wytłoczkę, jeżeli nie to komentarze "ale kupił podróbę, dobrze wykonana ale podróba" albo "Laminat, weź nie rób WT z samochodu" są nie na miejscu
Napisany 13 lutego 2013 - 20:43
Z tym drewnem to wgl jakiś kosmos, jak wytłumaczyć czyjej produkcji są drewniane panele od przełączników szyb, albo listwy wkoło zegarów te drewniane, lub panele od kratek nawiewów i nakładka na tunel środkowy??
Napisany 13 lutego 2013 - 20:58
Zmiana tematuDokladka STZ przod do BFL. Nie wystepuja tego podrobki, brak i numeru i loga STZ. Podrobka to?

Słuchaj nie wiem, ale teraz bronicie nielogowanych produktów I oraz STZ że nikt tego nie robi podróbek, ale jak się mówi o częściach oryginalnych na których jest zdrapane logo oryginału, albo zamazane, albo wygląda identycznie jak oryginał a w sklepie się kupuje jako powiedzmy Topran czy Magneti Marelli to gadacie że takich rzeczy się nie kupuje, tylko z logo Siemens albo GM czy też innym jeżeli chodzi o zawieszenie. Albo Sprzęgła Sachs, Luk, Valeo i GM różnią się tylko opakowaniem i ceną To które jest oryginał a które podróbą??
Nie mówię teraz do Ciebie, ale albo się trzymajcie Swoich zasad o produktach Logowanych albo nie róbcie zamieszania i ludziom mentliku w głowach i nie naciągajcie ich na koszty

Tyle w temacie bo zaraz dostane drugie ostrzeżenie