Koedzy mam takie pytanie, nie wiem czy w dobrym temacie ale nic nie znalazłem a nie chce tworzyć nowego tematu. Mam w swojej omci bose tj chyba 8 głośniczków i wzmak pod półką. nie mam natomiast żadnego suba. jakieś dwa miesiące temu wymieniłem przednie głośniki na hertz'a dsk 165 bo oryginalne głośniki (a właściwie ich magnesy) spruchniały i dodałem do tego maty wygłuszające. Chodzi mi o to czy istnieje jakiś sposób żeby do tego wszystkiego dodać drugi wzmacniacz i sub powiedzmy coś takiego
http://allegro.pl/sk...1500788004.html wiem że są wzmacniacze, do których można podłączyć wyjście głośnikowe za radia (typu high level) i tu w moim bladym pojęciu o car audio miało by to wyglądać tak że kabelki wychodzące na tylne głośniki z bososkiego wzmaka idą dalej na takie wejście high level i może by to jakoś grało. natomiast jeżeli jest taki wzmak jak w linku, który tego nie ma to czy jest taka możliwość, żeby na kable tylnych głośników, które idą z radia do wzmaka bose zarobić chinche i wpiąć je już do drugiego wzmacniacza obsługującego sub, zamiast do wzmacniacza bose?????? Chodzi mi to już po głowie od jakiegoś czasu, a nie chce zmieniać radyjka na jakieś nie oryginalne. Swoją drogą czy jest jakieś radio oplowskie, które będzie miało mp3 i będzie do tego wszystkiego pasowało??
Z góry dzięki i pozdrawiam