Siema mam problem z grzanymi fotelami ani z tylu ani z przodu nie grzeją. Z przodu przyciski sie podświetlają z tyłu nie. jaki może być powód?
Problematyczne grzane fotele
#21 OFFLINE
#22 OFFLINE
Napisany 16 styczeń 2016 - 16:53
Pany mam problem z podgrzewaniem fotela kierowcy (welur), ale od vectry bfl.
Otóż czułem w podudziu jak mnie parzy i coś śmierdzi.
Po jakimś czasie w ogóle przestał grzać.
Fotel wyjąłem rozbebeszyłem i zobaczcie co wyszło.
Proszę o porady co robić.
Ten drut idzie jakoś połączyć?
Jest nadzieja żeby go naprawić?
Przy końcach na tych drutach jest takie jakby smoła czy jak to inaczej nazwać.
Załączone pliki
#23 OFFLINE
Napisany 16 styczeń 2016 - 17:35
rozbierasz fotel, wymieniasz matę na nową, składasz fotel i masz grzanie na jakiś czas
#24 OFFLINE
#26 OFFLINE
Napisany 16 styczeń 2016 - 17:48
możesz doraźnie sobie zastosować to http://allegro.pl/ba...5838250599.html
#27 OFFLINE
Napisany 21 styczeń 2016 - 08:46
#28 OFFLINE
Napisany 12 styczeń 2018 - 13:53
Witam Co może być że po prawej stronie mi nie grzeją w BFL 2000 kombi skóra? Przyciski się podświetlają i mało prawdopodobne żeby po prawej stronie się maty popsuły jak po lewej są więcej używane, i żeby obie się zepsuły. Już 6-7 lat w niej to nie działa ale się nie brałem za to bo mi tam grzeje super.
#29 OFFLINE
Napisany 13 styczeń 2018 - 18:59
Witam Co może być że po prawej stronie mi nie grzeją w BFL 2000 kombi skóra? Przyciski się podświetlają i mało prawdopodobne żeby po prawej stronie się maty popsuły jak po lewej są więcej używane, i żeby obie się zepsuły. Już 6-7 lat w niej to nie działa ale się nie brałem za to bo mi tam grzeje super.
po pierwsze sprawdzić czy prąd do fotela dochodzi, jeżeli tak, to dalej do maty trzeba się dobrać
#30 OFFLINE
Napisany 26 styczeń 2018 - 08:30
moze masz z anglika fotele?