Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Przełożony Anglik?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
21 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   ojciec7

ojciec7
  • 58 postów

Napisany 20 grudnia 2007 - 19:51

witam i dziękuje za tak duże zainteresowanie!więc jest tak sterowanie lusterek mam na lewych drzwiach światła są ok byłem wczoraj na stacji zeby ustawic i są wporządku jestem 2właśicielem w polsce auto sprowadzone ż niemiec to chyba że tam przełożyli bo gosciu przyjechał już z kierownicą po lewej.Nie żebym nażekał bo chodzi ok po regulacji gazu idze jak pocisk.ale chyba bedzie anglik bo brzęczyk od świateł sie włącza przy otwarciu drzwi pasażera

#22 OFFLINE   seaman123

seaman123

Mam hopla na punkcie Opla

• 21 postów

Napisany 21 grudnia 2007 - 00:09

No dokładnie kolego to że auto przyjechało z Niemiec nie świadczy o tym że nie jest to anglik bo znam przypadek przekładki Vectry w Niemczech i to jeszcze tak zrobionej że się nawet wycieraczek nie chciało przekładać i zbierają po "angielsku" a autko ma teraz kierownice po lewej stronie i jeździ w Polsce... Najważniejsze żeby przekładka była dobrze zrobiona a autko śmigało bezawaryjnie i cieszyło właściciela każdego dnia czy to wersja europejska czy wyspiarska...
Nie kradnij, władza nie lubi konkurencji...

[center:fc409538f4]WORLDWIDE on board Leopold Staff...[/center:fc409538f4]